Η J.K. Rowling μάς δείχνει την υπέροχη βιβλιοθήκη της

POP UP TEAM
/
29 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Κατά τη διάρκεια του σχεδόν παγκόσμιου lockdown έχουν κυκλοφορήσει πολλές online δραστηριότητες για τους απανταχού Potterheads- από την έκθεση- ρετροσπεκτίβα της Βρετανικής βιβλιοθήκης, μέχρι την virtual ξενάγηση στο Hogwarts, οι fans του Harry Potter έχουν την ευκαιρία να περάσουν τον χρόνο τους στο σπίτι μαζί με την αγαπημένη τους παρέα μάγων.

Επιπλέον, η συγγραφέας των βιβλίων, J.K. Rowling, ανακοίνωσε πρόσφατα και ένα νέο project με πρωταγωνιστή τον Harry, το οποίο θα περιλαμβάνει άρθρα, κουίζ και παζλ. Πριν το λανσάρισμα του project, όμως, η Rowling μοιράστηκε με τους followers της στο Twitter μία φωτογραφία της βιβλιοθήκης της.

Η συγγραφέας αξιοποίησε την περίοδο του social distancing οργανώνοντας τα βιβλία της κατά χρώμα, σε μία κίνηση που θα έκανε την Marie Kondo περήφανη, και πόσταρε το τελικό αποτέλεσμα στον λογαριασμό της στο Twitter. “Το να τακτοποιείς τα βιβλία σου είναι πολύ ανακουφιστική δραστηριότητα κατά το lockdown”, έγραψε και οι απανταχού fans του Harry Potter θαύμασαν τους εκατοντάδες τίτλους που έχει στο σπίτι της η συγγραφέας, μεταξύ των οποίων και η Ιλιάδα του Ομήρου, καθώς και τον άνετο καναπέ, που κάνει τον χώρο ιδανικό σημείο για χαλάρωση στο σπίτι.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved