Μπραντ Πιτ: Είναι «ενήμερος και αναστατωμένος» για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του Σιλό

Shiloh & Brad Pitt – ©Youtube/The List
POP UP TEAM
/
4 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Πριν  μια εβδομάδα η 18χρονη κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Σιλό, πήρε την απόφαση να αφαιρέσει το Πιτ από το επώνυμό της. Σύμφωνα με μια πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού λέει στο PEOPLE ότι ο Πιτ είναι «Ενήμερος και αναστατωμένος» για την αλλαγή.

«Το γνωρίζει και είναι αναστατωμένος που η Σιλό αφαίρεσε το επώνυμό του. Ποτέ δεν έχει νιώσει μεγαλύτερη χαρά από ό, τι όταν γεννήθηκε. Πάντα ήθελε μια κόρη», ανέφερε η πηγή και πρόσθεσε: «Η υπενθύμιση ότι έχει χάσει τα παιδιά του, δεν είναι φυσικά εύκολο για τον Μπραντ. Αγαπάει τα παιδιά του και του λείπουν. Είναι πολύ λυπηρό».

«Είναι ακόμα ευτυχισμένος με την Ινές [ντε Ραμόν]», συνεχίζει η πηγή, αλλά η απόσταση από τα παιδιά του «τον πονάει».


«Εξακολουθεί να αγαπάει τρομερά όλα τα παιδιά του», σχολίασε μια άλλη πηγή από το περιβάλλον του Πιτ στο PEOPLE. «Όλη αυτή η διαδικασία ήταν πολύ δύσκολη για όλη την οικογένεια».

Όπως επιβεβαίωσε προηγουμένως στο PEOPLE κάποιος που γνωρίζει το θέμα, τα έγγραφα της Σιλό κατατέθηκαν τη Δευτέρα 27 Μαΐου, που έτυχε να είναι και τα 18α γενέθλιά της. Η νεαρή ζητά να έχει πλέον το όνομα «Σιλό Τζολί».

Η Τζολί και ο Πιτ έχουν έξι παιδιά: Τον Μάντοξ, 22 ετών, τη Ζαχάρα, 19 ετών, τη Σιλό, τον Παξ, 20 ετών, και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, 15 ετών.

Η Σιλό δεν είναι το μόνο παιδί της Τζολί και του Πιτ που φαίνεται να έχει διαφορετικό όνομα. Για το νέο μιούζικαλ «The Outsiders», στο οποίο η Βιβιέν βοήθησε τη μητέρα της στην παραγωγή, η έφηβη αναφέρεται ως «Βιβιέν Τζολί» αντί για «Βιβιέν Τζολί-Πιτ». Προς το παρόν, δεν είναι σαφές αν η Βιβιέν έχει αλλάξει και νομικά το όνομά της.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved