Μέγκαν Μαρκλ: Η πάνα του Άρτσι, το σταυροπόδι της μάνας και το παλάτι στα κάγκελα

POP UP TEAM
/
8 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Οι λεπτομέρειες που εξόργισαν το παλάτι, που κατάλαβε καλά ότι ο πόλεμος έχει ξεκινήσει.

Ένα κατά τα άλλα πολύ γλυκό βίντεο στο οποίο η Μέγκαν Μαρκλ κρατά στην αγκαλιά της τον όμορφο και κατάξανθο γιο της Άρτσι και προσπαθεί να του διαβάσει το αγαπημένο του παραμύθι, ενώ ο μπαμπάς τους τραβάει με το κινητό του, σηματοδότησε τα πρώτα γενέθλιά του.

Μιας και τώρα δεν έχουν το Sussex Royal για να προβάλλουν τη ζωή τους, αποφάσισαν να κάνουν κάτι αρκετά διπλωματικό, που σίγουρα δεν θα γινόταν αν εξακολουθούσαν να είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας και δεν θα ενέκρινε το παλάτι.

Δημοσίευσαν λοιπόν αυτό το βίντεο όπου ο γιος του πρίγκιπα Χάρι, ο εγγονός και ανιψιός των μελλοντικών βασιλιάδων της Αγγλίας, είναι με τις… πάνες του. Βέβαια, συνέδεσαν αυτή την εμφάνιση με έναν πολύ καλό σκοπό, τη συλλογή χρημάτων για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Save The Children στην Αγγλία και όντως συγκεντρώθηκε ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Ωστόσο, δεν χρειαζόταν να εμφανίσουν το δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ με την πάνα του για το πετύχουν αυτό.

stavrmeg2

Φυσικά, αυτή η κίνηση δεν ευχαρίστησε καθόλου το παλάτι, το οποιο τηρεί κάποιους κανόνες και πρωτόκολλα. Αυτή η κίνηση όχι μόνο παραβίασε το πρωτόκολλο, αλλά πρόσβαλε κιόλας όλα τα μέλη του και κυρίως τη βασίλισσα και το κύρος που έχει παγκοσμίως.

Θυμίζουμε ότι η Μέγκαν αρνήθηκε στα ΜΜΕ την πρόσβαση στη βάφτιση του γιου της για να τον προστατεύσει. Αλλά, πώς τον προστατεύει εμφανίζοντάς τον έτσι σε ένα βίντεο που θα δει όλος ο κόσμος και θα μείνει για πάντα στο διαδίκτυο;

stavropmeg3

Ακόμα, αυτή η εμφάνιση έρχεται σε αντίφαση με έναν από τους λόγους για τους οποίους το ζευγάρι υποτίθεται πως έφυγε από την Αγγλία για να προστατεύσει την ιδιωτικότητα του γιου του. Αυτή δεν είναι μια πολύ προσωπική στιγμή και η απόλυτη έκθεσή του;

Η Μέγκαν στοχοποιείται
Βέβαια, η Μέγκαν στοχοποιείται και πάλι καθώς η ίδια εμφανίστηκε ντυμένη στην τρίχα φορώντας ένα σορτσάκι, ενώ δεν παρέλειψε να δείξει σε όλους τα καλλίγραμμα πόδια της, κάνοντας ένα εντυπωσιακό σταυροπόδι.

 stavropmeg4

Ο Χάρι από την άλλη τραβούσε με την κάμερα και δεν φάνηκε πουθενά, μονο ακούστηκε να κάνει “κουάξ” και να γελάει με τον ζωηρό γιο του.

stavropmeg5

 

Με πληροφορίες από The Toc

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved