Ο διάσημος ηθοποιός Τζέικ Τζίλενχαλ με χιούμορ και ρομαντισμό ερμήνευσε μια γλυκιά μπαλάντα στο Instagram, την οποία αφιέρωσε στη γειτόνισσα που βλέπει κι ερωτεύεται από το απέναντι παράθυρο εν μέσω καραντίνας. Αν και ίσως δεν είναι ακριβώς έτσι.

Το τραγούδι- καντάδα στη γειτόνισσα γράφτηκε στα πλαίσια της δράσης "The 24 Hour Plays" που ξεκίνησε τον Μάρτιο, στην αρχή της καραντίνας, και περιλαμβάνει μια σειρά από απολαυστικά βίντεο που γυρίζουν ηθοποιοί στο σπίτι τους. Στόχος είναι εκτός από το να προσφέρουν ψυχαγωγία, να καλέσουν τον κόσμο και σε μια εθελοντική συγκέντρωση χρημάτων για τους Αμερικανούς καλλιτέχνες που αντιμετωπίζουν την ανεργία. Η σειρά των βίντεο λέγεται «Viral Monologues» και ήδη έχουν πάρει μέρος γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Πάτρικ Γουίλσον, η Σιένα Μίλερ, η Ρίτα Γουίλσον και ο Χιου Ντάνσι.

Τελευταία προσθήκη, ο μονόλογος του Τζέικ Τζίλενχαλ που μάλιστα είναι ένα ρομαντικό τραγούδι για τη γειτόνισσα που βλέπει κι ερωτεύεται από το απέναντι παράθυρο στη διάρκεια της καραντίνας. Το τραγούδι με τίτλο «Across the Way», έγραψαν ειδικά για τον Τζίλενχαλ η βραβευμένη με Τόνι συνθέτης Τζινίν Τεζόρι και ο συγγραφέας του «Rabbit Hole», Ντέιβιντ Λίντσεϊ-Αμπέρ. Απολαύστε το και κοιτάξτε τα γειτονικά παράθυρα μήπως βρεθεί κάποιος γείτονας να το τραγουδήσει…