Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν την Τζούλια Ρόμπερτς να είναι η "πέτρα του σκανδάλου" στον γάμο του κολλητού της.

 Παρότι οι φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί και επισήμως, εντούτοις Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν φαίνεται πως θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, έπειτα από έξι χρόνια έγγαμου βίου, παίρνοντας διαζύγιο.

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, το διαζύγιο είναι μονόδρομος για το λαμπερό ζευγάρι, ενώ αιτία για όλη αυτήν την κατάσταση στάθηκε το πολιτικό έργο της Αμάλ, το οποίο φαίνεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους, καθώς η σύζυγος του Κλούνεϊ ήταν απασχολημένη με την υπόθεση εναντίον του ISIS.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, όπως έχει γραφτεί, έπειτα από έναν πολύ έντονο καβγά με τη σύζυγό του έχει πάρει τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές σπίτι στο Μαλιμπού, καθώς δυσκολεύεται πολύ με την κατάσταση που θέτει, σύμφωνα με τον ίδιο, σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους. Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 στη Βενετία. Τρία χρόνια αργότερα το λαμπερό ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμά του, τον Αλεξάντερ και την Έλα.

julclma

Πάντως, πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν την Τζούλια Ρόμπερτς να είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του κολλητού της.

Ο 58χρονος Κλούνεϊ κρατά αποστάσεις από τη δημοσιότητα και δεν έχει διαψεύσει δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Τζούλια Ρόμπερτς, με την οποία, σημειωτέον, διατηρούν μακροχρόνια φιλία.

Ωστόσο ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι ο διάσημος ηθοποιός έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της Τζούλια Ρόμπερτς, καθώς οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά.

julcl

 

Με πληροφορίες από The Toc