Giorgio Armani: Αυτή είναι η έπαυλη του στο Saint Tropez

POP UP TEAM
/
28 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ένα σπίτι με μεγαλοπρέπεια περιτριγυρισμένο από φοίνικες και πεύκα!

Όταν έχεις τόσα πολλά σπίτια σε όλο τον κόσμο, καθώς και ένα εντυπωσιακό σκάφος μήκους 65 μέτρων, όπως ο Giorgio Armani, η εύρεση λίγων ημερών μέσα στη χρονιά για να κάνεις διακοπές σε κάθε μια από αυτές τις κατοικίες μπορεί να είναι δύσκολο, ίσως και ακατόρθωτο.

armanitr

Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητικό είναι το πρόγραμμά του, ο Armani καταφέρνει πάντα να ξεκλέβει λίγο χρόνο και να αποδρά στο μαγευτικό του σπίτι, στον καταπράσινο λόφο του Saint-Tropez, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα γαλαζοπράσινα νερά της Μεσογείου. «Πηγαίνω τέσσερα ή πέντε Σαββατοκύριακα στα τέλη Ιουνίου και Ιουλίου κάθε χρόνο», λέει ο σχεδιαστής στο Architectural Digest.

armanitro3

Τα πρωινά του ξεκινούν με μια βόλτα ή μια προπόνηση, ενώ ακολουθεί μια επίσκεψη στην παραλία για μια βουτιά με τους ντόπιους. Συνήθως ο σχεδιαστής απολαμβάνει το μεσημεριανό του γεύμα στο σπίτι του ή σε κάποιο γραφικό, παραλιακό κλαμπ και στη συνέχεια περνάει το απόγευμά του με βόλτες στην όμορφη υπαίθρια αγορά Place des Lices. «Μου αρέσει να πηγαίνω στην πόλη, να κάνω βόλτες, να βλέπω τα λουλούδια, τα τρόφιμα και τα μπαρς. Το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό, παρόλο που είναι άκρως τουριστικό», λέει ο Armani.

armanitrop2

Όχι πολύ μεγάλο, σε σύγκριση με μερικά από τα άλλα σπίτια του Armani, το διώροφο σπίτι του στο Saint Tropez όμως είναι προστατευμένο από ένα δάσος φοινίκων, από ευκάλυπτους και κυπαρίσσια, χωρίς να έχει οπτική επαφή με τη θάλασσα. «Δεν ήθελα τη θάλασσα στο πρόσωπό μου», σχολιάζει ο σχεδιαστής. «Όταν οι άνθρωποι έρχονται να με επισκεφτούν, είναι πάντα πολύ έκπληκτοι», λέει. «Δεν είναι ένα σπίτι για να επιδείξεις, είναι ένα σπίτι για να ζήσεις».

armanitro4

armanitro5

armanitrop6

armanitro7

armanitro8

armanitrop9

 

Mε πληροφορίες από queen.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved