Ο διάσημος ράπερ αποκάλυψε περισσότερες από τις θέσεις της πολιτικής που θα υιοθετήσει στην προσπάθειά του να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ το Νοέμβριο, δηλώνοντας κατά των αμβλώσεων, δύσπιστος με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και πως επιθυμεί να επιστρέψει τον «φόβο και την αγάπη του Θεού» στην εκπαίδευση.

Ο Kanye West έχασε την προθεσμία για υποβολή της υποψηφιότητάς του σε πολλές πολιτείες, αλλά υποστήριξε ότι θα μπορούσε να προστεθεί με καθυστέρηση λόγω του κορωνοϊού. Σύμβουλοι του Γουέστ, είναι μεταξύ άλλων η σύζυγός του, η Κιμ Καρντάσιαν και ο ιδρυτής της Tesla, Έλον Μασκ για τον οποίο ο μουσικός είπε: «Του πρότεινα να είναι ο επικεφαλής του διαστημικού μας προγράμματος».

Ο Γουέστ είπε ότι αν επρόκειτο να κερδίσει - είτε το 2020 είτε το 2024, το έτος στο οποίο προηγουμένως υπαινίχθηκε ότι θα κατέβαινε υποψήφιος - θα ήταν ένα «ραντεβού του Θεού». Επαίνεσε τον Ντόναλντ Τραμπ ως «πρόεδρος που επέτρεψε στον Θεό να συνεχίσει να συμμετέχει στη συζήτηση». Στη συνέντευξή του στο Forbes, είπε πως είναι κατά των αμβλώσεων και πως το κάνει επειδή αυτός είναι «ο λόγος της Βίβλου».

 Όσον αφορά την ανάπτυξη ενός εμβολίου Covid-19, είπε: «Είναι τόσο πολλά από τα παιδιά μας που εμβολιάζονται και παραλύουν...Έτσι, όταν λένε ότι ο τρόπος που θα διορθώσουμε τον κορωνοϊό είναι με ένα εμβόλιο, είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός. Αυτό είναι το σημάδι του θηρίου (αντίχριστου). Θέλουν να βάλουν τσιπ μέσα μας, θέλουν να κάνουν ότι μπορούν για να μην μπορούμε να διασχίσουμε τις πύλες του ουρανού». Πρόσθεσε ότι «Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε πράγματα που εξοργίζουν τον Θεό».

Είπε επίσης ότι σκοπεύει να τερματίσει την αστυνομική βία, αλλά πρόσθεσε ότι «οι αστυνομικοί είναι επίσης άνθρωποι» και ότι αντιτίθεται στη θανατική ποινή.

 

Με πληροφορίες από lifo.gr