Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη ζημιά που έχει υποστεί ο κλάδος της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης και αποθέωσε τους Έλληνες για την αντίδρασή τους απέναντι στον κορωνοϊό. 

Ο Αντώνης Ρέμος τόνισε ότι ο κλάδος της μουσικής και της διασκέδασης έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και θα πρέπει οι κυβερνώντες να βρουν έναν ενδιάμεσο τρόπο για να λύσουν το πρόβλημα.

«Δεν είμαι ο καθόλα αρμόδιος για να μιλήσω για την παραδοσιακή μουσική και αυτή των πανηγυριών που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, ειδικά τα καλοκαίρια. Δεν είναι ο χώρος που βρίσκομαι εγώ, όμως σίγουρα ο χώρος ο δικός μας, της μουσικής, της ψυχαγωγίας, της διασκέδασης, έχει πληγεί σε τεράστιο βαθμό. Εμείς δεν έχουμε ανοίξει την επιχείρησή μας ακόμα. Είναι πολύ φειδωλές οι εμφανίσεις που γίνονται από καλλιτέχνες και έχουν ξεκινήσει και κάποιες συναυλίες», είπε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής» με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε:

«Με απόλυτη ειλικρίνεια και συνείδηση ευθύνης, είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε όλοι μας. Η τελευταία μου συναυλία, μπροστά στο κοινό μου, ήταν στο Tae Kwon Do στις 11 Φεβρουαρίου. Ήμουν απ΄τους πρώτους που ακύρωσα μια σειρά συναυλιών στην Ελλάδα, στην Αμερική και σε άλλες χώρες. Έχουμε πάθει τεράστια ζημιά εγώ και οι συνάδελφοί μου. Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα. Από την άλλη δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να μη δουλεύεις, ή να δουλεύεις και να μπαίνεις μέσα».

«Το εμπόριο και οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοί που έχουν μαγαζιά με προσωπικό, έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Αυτή η κρίση, η οικονομική, φαίνεται ότι είναι χειρότερη από την υγειονομική. Πρέπει να έχουμε ψυχραιμία, είναι πρωτόγνωρο για όλους μας, ακόμα και για τους κυβερνώντες και τους πολιτικούς. Είναι ένας μεγάλος κύκλος αυτός της εστίασης και της ψυχαγωγίας που έχουν πληγεί», πρόσθεσε και επισήμανε:

«Τα πήγαμε πολύ καλά και ο κόσμος είχε τρομερή ψυχραιμία. Αποδείξαμε ότι οι Έλληνες δεν είμαστε αερολόγοι και χαβαλέδες όπως μας θεωρούν κάποιες χώρες. Ήμασταν υπεύθυνοι με όλες τις αντιξοότητες. Θα συνιστούσα στους κυβερνώντες να βρούμε έναν τρόπο να σωθεί και αυτός ο κλάδος, κάτι ενδιάμεσο. Από εκεί και πέρα πρέπει να έχουμε όλοι την προσωπική μας ευθύνη και να αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα αυτό που συμβαίνει».