Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που έχασε 14 κιλά

POP UP TEAM
/
30 Ιουλίου, 2020

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε στον αέρα πώς πήρε αυτή την μεγάλη απόφαση και πώς τελικά τα κατάφερε!

Τον Απρίλιο που μας πέρασε η ηθοποιός είχε ανεβάσει σε μια ανάρτησή της πώς κατάφερε να χάσει 7 κιλά. Από τότε μέχρι σήμερα έχει φτάσει στα 14 κιλά και πρόσφατα αποκάλυψε στον αέρα πώς πήρε αυτή τη μεγάλη απόφαση και πώς τελικά τα κατάφερε.

Ως γνωστόν η Πηνελόπη είναι συμπαρουσιάστρια στην μεσημεριανή εκπομπή «Τhe Booth» του Open. Κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής λοιπόν, ο Μάκης Δελαπόρτας βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα κάνοντας πλάκα στις τέσσερις παρουσιάστριες. Η Σοφία Μουτίδου, τον κατάλαβε με τη μία και ο Μάκης εμφανίστηκε μέσω Skype. Ο γνωστός ηθοποιός και θεατρικός παραγωγός μίλησε για τη συνεργασία του με την Σοφία Μουτίδου και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση» που θα ανέβει τον ερχόμενο χειμώνα στο θέατρο Βέμπο.

Μεταξύ άλλων και αφού εγκωμίασε προσωπικά την κάθε μία, ο Δελαπόρτας αναφέρθηκε στο κατόρθωμα απώλειας κιλών της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς για τις ανάγκες του ρόλου της έχασε 14 ολόκληρα κιλά.

«Έχω χάσει 14 κιλά. Να πούμε όμως γιατί; Γιατί εγώ αγαπούσα το σώμα μου και πριν και το αγαπώ και τώρα. Για σένα το έκανα, γιατί η αλήθεια είναι ότι επειδή μου ζήτησες να είμαι σε αυτή την παράσταση και μου ζήτησες να χορεύω και να τραγουδάω και να φοράω πολλά φτερά και με ήθελες λίγο σαν τις παλιές πρωταγωνίστριες, μου είπες ότι ήθελες να αδυνατίσω και μπήκα στη διαδικασία και το έκανα και χαίρομαι πολύ. Είμαι πολύ έτοιμη, για εσένα», είπε.

http://youtu.be/Jb-fYzwZrv8

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης