Η σπάνια εμφάνιση της Μαργαρίτας Μπρόγιερ από τις οικογενειακές διακοπές της

POP UP TEAM
/
6 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Εγώ και η Μαργαρίτα γεννηθήκαμε στην Αυστρία, μέναμε σε μια μικρή πόλη, το Στάιερ, αλλά όταν ήμουν επτά ετών κι η αδερφή μου τεσσεράμισι φύγαμε για τη Γενεύη κι από εκεί, με αεροπλάνο, για Ελλάδα. Ο πατέρας μας Αριστοτέλης Μαστραπάς ήταν ηθοποιός και μας έπαιρνε μαζί του τα καλοκαίρια σε διάφορες περιοδείες, σε θιάσους που θύμιζαν τα μπουλούκια. Πηγαίναμε εσώκλειστες σε καθολικό σχολείο, στα Λουτρά της Τήνου, όπου δίδασκαν καλόγριες. Κάποια στιγμή, όμως, φύγαμε για την Αφρική, γιατί είχαμε εκεί συγγενείς, προσπαθήσαμε να βολευτούμε κάπου για να δουλέψουν οι γονείς μας. Και πάλι όμως επιστρέψαμε στην πατρίδα. Ο μπαμπάς ήταν καλόβολος. Τη μαμά μας την έλεγαν Φρειδερίκη και τη φωνάζαμε Φρίτσι. Ολοι λένε ότι της μοιάζω», είχε δηλώσει στην εφημερίδα Espresso, η Έρρικα Μπρόγιερ.

Η Έρρικα Μπρόγιερ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1942 (η Μαργαρίτα σχεδόν τρία χρόνια μετά), από Έλληνα πατέρα και μητέρα Αυστριακή. Ο πατέρας της ήταν ο ηθοποιός Τέλης Ανθίδης (Αριστοτέλης Μαστραπάς), η Έρρικα όμως όπως και η αδερφή της Μαργαρίτα κράτησαν το επίθετο της μητέρας τους για να κάνουν καριέρα.

Η Μαργαρίτα δεν έχει εμφανιστεί δήμοσια τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν μπόρεσε να πλαει ούτε στην κηδεία της αδερφής της Έρρικας, τον Ιανουάριο του 2020, μιας και νοσηλεύτηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με με οξεία κρίση σκωληκοειδίτιδας. 

Την είδαμε όμως στην προσωπική σελίδα του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος είναι παντρεμένος με την κόρη της, Κρίστη Τσολακάκη.

«Οικογενειακή εκδρομή στην αγαπημένη Άνδρο, με αρχηγό την υπέροχη γιαγιά μας Μαργαρίτα Μπρόγιερ! Μαγικό νησί!» έγραψε σαν σχόλιο της φωτογραφίας ο δημοσιογράφος.

margarita broyer

 Δείτε την εικόνα που ανέβασε ο Νίκος Χατζηνικολάου στη σελίδα του στο facebook:

 

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved