Η Αλίσια Κιζ εξομολογείται: Έπρεπε να καταλήξω  εθισμένη στα ναρκωτικά ή πόρνη

POP UP TEAM
/
22 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η γνωστή τραγουδίστρια Alicia Keys, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Guardian,  στην οποία εξηγεί πως η μουσική την έσωσε από τις καταχρήσεις και την πορνεία, που θα μπορούσε να έχει καταλήξει στην περιοχή όπου μεγάλωσε.  

Μεγαλώνοντας στο Hell’s Kitchen της Νέας Υόρκης κατά τη δεκαετία του 1980 πέρασε αρκετά δύσκολα και όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι εκείνο το άτομο [το αουτσάιντερ]. Αυτή που δεν θα τα κατάφερνε έξω από το Hell’s Kitchen, που έπρεπε να καταλήξει να είναι πόρνη, μια νεαρή μητέρα στα 16 της ή να εθιστεί στα ναρκωτικά. Είμαι αυτή που θα βρισκόταν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και θα τραυματιζόταν ή θα σκοτωνόταν. Η Νέα Υόρκη από την οποία ήρθα ήταν πολύ σκοτεινή, πολύ έρημη»

Θυμάται την συνοικία της και το πώς προσπάθησε να μείνει μακριά από όλα αυτά αλλάζοντας την εμφάνισή της «Είχε πορνεία και ιερόδουλες σε κάθε γωνία. Έπρεπε πάντα να φοράω κάτι πολύ φαρδύ, πολύ σκουρόχρωμο και να έχω τα μαλλιά μου πάντα πίσω. Ένιωσα ότι αν με έβλεπαν, θα προσπαθούσαν να με αγγίξουν. Γι ‘αυτό είχα πάντα ένα tomboy στυλ – δεν ήμουν ποτέ αυτή με τα όμορφα φορέματα και νύχια, γιατί δεν μπορούσα να τα έχω. Και για πολλά κορίτσια εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος ασφάλειας όταν περπατάνε στους δρόμους».

«Λίγους δρόμους μακριά, περπατούσες προς το Μπρόντγουεϊ, και άρχιζες να βλέπεις αυτά τα εμβληματικά θέατρα … ήταν αυτή η περίεργη δυναμική των κατοίκων και των πιθανοτήτων. Φαίνεται απίστευτο – έχουμε αυτόν τον σύγχρονο ύμνο της Νέας Υόρκης. Αλλά θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που τον τραγούδησα στη Γαλλία, δεν χρειάστηκε να πω ούτε μια λέξη. Ακούγοντας το πλήθος να τον τραγουδά, συνειδητοποίησα ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Υόρκη, έχει να κάνει με την ελπίδα. Ότι θα μπορούσες να έχεις ένα όνειρο και ίσως να γίνει πραγματικότητα».

 

Πηγή: Must

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved