Ζιζέλ: Το μεγάλο μυστικό της ομορφιάς της είναι σοκαριστικά απλό

POP UP TEAM
/
24 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το διάσημο μοντέλο Ζιζέλ Μπούντχεν ανοίγεται σχετικά με τις αλλαγές που βλέπει στο δέρμα της καθώς μεγαλώνει.

Σε μια νέα συνέντευξη στο Allure, το σουπερμόντελ, που γιόρτασε τα 40 της χρόνια τον περασμένο Ιούλιο, μοιράζεται τις χαρές και τις δυσκολίες που έρχονται με την πάροδο του χρόνου.

«Η ηλικία είναι ένα όμορφο πράγμα και ένα φυσικό μέρος της ζωής, αλλά μπορεί επίσης να είναι (και) δύσκολο», είπε. «Όταν αντιλαμβάνομαι αυτές τις αλλαγές και βλέπω (σε αυτές) μια αντανάκλαση όλων των ετών που έχω ζήσει μέχρι στιγμής, αισθάνομαι ένα απίστευτο αίσθημα ευγνωμοσύνης. Καθώς μεγαλώνω, μεγαλώνω πιο άνετα σε σχέση με το δέρμα μου και είμαι ευγνώμων για κάθε εμπειρία και κάθε χρόνο της ζωής μου μέχρι τώρα».

Φυσικά, καθώς μεγαλώνει κανείς βιώνει το πέρασμα του χρόνου στο δέρμα του. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να ξεχνά να το φροντίζει.

«Η φροντίδα του δέρματος είναι μια δια βίου πρακτική. Έχω μάθει ότι για να έχουμε υγιές δέρμα στην ζωή μας, πρέπει να κάνουμε την φροντίδα του δέρματός μας προτεραιότητα όταν είμαστε νέοι», λέει η ίδια επίσης. «Το δέρμα του καθενός είναι μοναδικό, οπότε πρέπει να βρούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και μια καθημερινή ρουτίνα φροντίδας του δέρματος που να μας ταιριάζει».

f9d6bcfe829e6276301f4f9f070a90cc

Όσον αφορά τη ρουτίνα περιποίησης δέρματος της Μπούντχεν, η μητέρα τριών παιδιών λέει ότι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της είναι το νερό.

«Πλένω το πρόσωπό μου με νερό», είπε, τονίζοντας επιπλέον στην ίδια συνέντευξη ότι προσπαθεί να παραμείνει ενυδατωμένη όλη την ημέρα.

Εκτός από την περιστασιακή χρήση ενός προϊόντος απολέπισης προσώπου, η βραζιλιάνικης καταγωγής καλλονή χρησιμοποιεί επίσης μια ενυδατική κρέμα και μια κρέμα ματιών το βράδυ 

Η ίδια πιστεύει επίσης ότι για να φαινόμαστε και να αισθανόμαστε καλύτερα, είναι σημαντικό να εστιάσουμε και σε άλλους δρόμους αυτο-φροντίδας.

«Μπορούμε να πάμε και να αγοράσουμε όλα τα προϊόντα που θέλουμε», είπε επίσης πρόσφατα στην Vogue Australia, «αλλά αν δεν φροντίζουμε το σώμα μας τρώγοντας θρεπτικά τρόφιμα, εάν δεν ασκούμαστε και δεν οξυγονώνουμε το αίμα μας και δεν κάνουμε πράγματα που μας φέρνουν χαρά, δεν πρόκειται να νιώσουμε καλά, κι αν δεν αισθανόμαστε καλά δεν θα φαινόμαστε και καλά».

ΠΗΓΗ: People , Allure, huffingtonpost

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved