Η Ίριδα Παπουτσή που είδε την πόρτα της εξόδου από το GNTM μίλησε για τις μέρες αλλά κυρίως για τις νύχτες στο σπίτι του ριάλιτι μόδας. Μιλώντας στην εκπομπή του OPEN "Έλα χαμογέλα” αποκάλυψε ότι κάποια κορίτσια δεν κοιμόντουσαν το βράδυ στα κρεβάτια τους.

"Υπήρχαν βράδια που ήμουν στο δωμάτιό μου και από τα τέσσερα κορίτσια που μέναμε, τα δυο κοιμόμασταν εκεί, εγώ και η Λία. Οι άλλες δύο δεν ξέρω που κοιμόντουσαν. Δεν σηκωνόμουν και εγώ το βράδυ να ελέγξω, αλλά έλειπαν. Σίγουρα υπήρχαν ερωτικά παιχνίδια, είναι δυνατόν να μην υπάρχουν;" διερωτήθηκε στην κάμερα της εκπομπής.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο κάνοντας λόγο για ένα ειδύλλιο που θα εξελιχθεί στο μέλλον και τονίζοντας ότι υπήρχε χημεία μεταξύ τους.

"Τον Αιμιλιάνο και την Μαριαγάπη τους έβλεπα και εγώ πάρα πολλές φορές να συζητάνε οι δυο τους, πέρα από τους άλλους. Νομίζω ότι είναι ένα ειδύλλιο που θα εξελιχθεί στο μέλλον. Φαίνεται η χημεία τους. Η Ρασέλ είναι ένα κορίτσι που όποιον άνδρα δει και μπει μέσα στο σπίτι πάει πάνω του. Πιστεύω ο Έντουαρντ θα πέσει", είπε μεταξύ άλλων η Ίρις.

"Η Βίκυ Καγιά δεν έβρισκε κάτι θετικό σε μένα"

Τέλος, εξέφρασε την άποψή της για την Βίκυ Καγιά λέγοντας ότι ήταν ιδιαίτερα αυστηρή.

"Δεν θα ήθελα στην κριτική επιτροπή τη Βίκυ Καγιά, γιατί ήταν πάρα πολύ αυστηρή μαζί μου. Δεν με ενόχλησαν τα σχόλιά της απλά ήλπιζα ότι σε ένα από τα 4 – 5 πλατό που έκανα να βρει κάτι θετικό, αλλά δεν έβρισκε κάτι, οπότε θα ήθελα ίσως σε κάποια πλατό να μην υπήρχε" σημείωσε.

 

Πηγή: thetoc.gr