Η εξομολόγηση της Ελισάβετ Μουτάφη για το πώς αντιμετώπισε μόνη της το γεγονός ότι διαγνώστηκε θετική στον ιό.

Για την περιπέτεια της υγείας της όταν διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η ηθοποιός διαγνώστηκε θετική στον ιό πριν από λίγο καιρό και βρισκόταν σε καραντίνα μέχρι και πριν από μία εβδομάδα και εξομολόγηθηκε ότι βίωσε μία δύσκολη περίοδο με αρκετή μοναξιά.

«Ο σύζυγός μου και οι άνθρωποί μου έφυγαν από το σπίτι γιατί δεν επιτρεπόταν να μείνουν μαζί μου και ευτυχώς βρέθηκαν αρνητικοί. Και έβλεπα από το ματάκι της πόρτας να μου φέρνουν πράγματα οι άνθρωποι μου με μάσκες με γάντια, είναι άγριο για την ψυχολογία του ανθρώπου", είπε μιλώντας στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται"», του Alpha η Ελισάβετ Μουτάφη.

«Πριν μία εβδομάδα πέρασα τον ιό. Ήμουν θετική στον ιό, τον πέρασα πολύ ελαφριά, ήμουν από τους πολύ τυχερούς. Αλλά πρέπει να πω στον κόσμο ότι είναι πολύ άγριο να είσαι μόνος σου. Και μάλιστα το περνούσα και ελαφριά», συμπλήρωσε.

Η ηθοποιός πέρασε πολύ μοναχικά αυτή την περιπέτεια αφού δεν ήθελε να βάλει σε κίνδυνο και την υγεία των αγαπημένων της προσώπων τονίζοντας μάλιστα πόσο σημαντικό είναι να προσέχουχουμε αφού έστω και μια στιγμή απροσεξίας είναι αρκετή για να νοσήσουμε.

Η Ελισάβετ Μουτάφη είναι παντρεμένη με το Μάνο Νιφλή και εδώ δύο χρόνια και έχει αναλάβει τον οίκο μόδας του θείου της Μάκη Τσέλιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Με πληροφορίες από womantoc