Αναρρώνει η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το ατύχημα που είχε το καλοκαίρι εξαιτίας του οποίου έχασε ένα δάχτυλο του χεριού της.

Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι, η Έρρικα Πρεζεράκου βρίσκεται στη διαδικασία της αποθεραπείας καθώς τραυματίστηκε από την προπέλα ενός σκάφους κατά τη διάρκεια των διακοπών της με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το ένα δάχτυλο του αριστερού της χεριού.

Σήμερα η εκπομπή του OPEN "Ευτυχείτε" μετέδωσε ένα βίντεο από το nassosblog στο οποίο φαίνεται η πρώην αθλήτρια του επί κοντώ να φορά έναν ειδικό, μαύρο, μεταλλικό νάρθηκα ο οποίος καλύπτει όλο της το χέρι από τον καρπό και κάτω.

Το ατύχημα και η σοβαρή ασθένεια της 7χρονης ανιψιάς της
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά το μικρό της δάχτυλο δεν διασώθηκε, όχι όμως και ο παράμεσός της που αποκαταστάθηκε.

Λίγους μήνες αργότερα, η γνωστή αθλήτρια κλήθηκε να διαχειριστεί και τη σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει η 7χρονη ανιψιά της.

Πρόκειται για την κόρη της αδελφής της Ξένιας Πρεζεράκου και του Ηλία Τριανταφυλλάκη, η οποία διαγνώστηκε με μια σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Το κοριτσάκι ταξίδεψε μέχρι το Τέξας των ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία, με την οικογένειά της να ζητάει τη στήριξη του κόσμου προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για το ταξίδι αυτό. Πλήθος πολιτών συνεισέφεραν δείχνοντας έμπρακτα της αλληλεγγύη τους και έτσι το παιδί μαζί με τους γονείς του μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι.