Ανδρέας Μικρούτσικος: Βρέθηκα κλινικά νεκρός μετά από λίγες μέρες, δεν είναι τυχαίο

POP UP TEAM
/
24 Νοεμβρίου, 2020

Συνέντευξη μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας έδωσε στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega ο Ανδρέας Μικρούτσικος και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του αδελφού του Θάνου Μικρούτσικου και την απόλυτη κατάρρευσή του που ακολούθησε.

“Είναι ένα πράγμα που με πονάει, θα με πονάει και θα με τυραννάει μέχρι το τέλος της ζωής μου. Βλέπω συνέχεια με το που μπαίνω στο ίντερνετ φωτογραφίες του Θάνου μπροστά μου και δεν αντέχω, είναι κάθε μέρα μια μαχαιριά. Είναι ένα πράγμα εσωτερικό που δεν μπορώ να το ομολογώ και να το συζητώ. Δεν μπορώ να σκεφτώ, δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ το οτιδήποτε. Μερικά πράγματα είναι ασυμφιλίωτα. Έχω χάσει τους γονείς μου. Εκεί συμφιλιώθηκα γιατί βοηθάει η ίδια η ζωή, ηλικιακά μεγάλωναν, από εκεί που με προστάτευαν τους προστάτευα. Με τον Θάνο ριζώναμε όλο και πιο πολύ και τώρα έρχεται η ζωή να σου πει αυτό ξεριζώνεται. Δεν ξεριζώνεται γιατί αν ξεριζωθεί παίρνει κι εμένα. 

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από μερικές μέρες βρέθηκα κλινικά νεκρός στο Ιπποκράτειο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, δεν είναι ότι έπαθα μια ίωση. Είχα αφήσει τον εαυτό μου, αυτό είναι γεγονός, αλλά όλο αυτό το πένθος βαρύτατα όπως το πήρα ήταν μια πέτρα που δεν μπορούσα να την σηκώσω.

Επειδή έχω μια καινούρια ευκαιρία για έναν καινούριο κύκλο στη ζωή μου κι επειδή είμαι θετικός άνθρωπος… προσπαθώ να το ζήσω αυτό, αλλά αδύνατο να το ζήσω ξεχνώντας. Αυτή τη στιγμή συνομιλώ με τον Θάνο, περπατά μαζί μου ο Θάνος, μιλάει μέσα από τη φωνή μου ο Θάνος, όσο και αν διαφωνεί με πολλά από αυτά τα οποία λέω, δεν έχει σημασία. Είναι εντός μου ζώσα ύλη”.

http://youtu.be/ku6g8Z6YC3I

Το Big Brother

Ο παρουσιαστής μίλησε ακόμα με ειλικρίνεια για το Big Brother.

“Όχι, δεν νομίζω ότι είναι το Big Brother της νέας εποχής. Είναι το Big Brother σε μια εποχή που έχει νέα στοιχεία, στον βαθμό και στο μέτρο που οι συμμετέχοντες είναι αντιπροσωπευτικό ή μέρος αντιπροσωπευτικού δείγματος της κοινωνίας. Σαν δομή, σαν νοοτροπία, σαν κανόνες, σαν τρόπος χρήσης που θα έπρεπε να έχουμε ή έχουμε, είναι το Big Brother του 2000. Το 60% των προσώπων που επελέγησαν είναι πάρα πολύ καλή ομάδα που αντιπροσωπεύει την κοινωνία.

Υπάρχουν πράγματα στα οποία διαφωνώ από απλά μέχρι κάθετα. Δεν είναι δικό μου το κανάλι, δεν είναι δική μου η εκπομπή, συμμετέχω με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αλλά, από την άλλη πλευρά, βρίσκω σε αυτή τη φάση πολύ άκομψο να αρχίσω να εξιστορώ. Αυτό αν θα το κάνω, θα το κάνω πρώτα στους συνεργάτες μου και κάποια στιγμή μπορούμε να τα συζητήσουμε”.

 

Με πληροφορίες από το thetoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης