Ο Τζορτζ Κλούνει αποκάλυψε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ πώς κόβει τα μαλλιά του. Ο βραβευμένος ηθοποιός παραδέχεται ότι κόβει τα μαλλιά του με μια συσκευή πολύ πριν κλείσουν τα κουρεία φέτος λόγω του κορονοϊού. Μάλιστα σύστησε στο κοινό να χρησιμοποιεί τη συσκευή του Flowbee που έχει 139,95 δολάρια.

Χρειάζομαι μόνο δυο λεπτά για να κόψω τα μαλλιά μου, είπε ο Κλούνεϊ.

Με τα κουρεία σε μεγάλο βαθμό κλειστά, η ανδρική περιποίηση βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση από την αρχή της άνοιξης. Ωστόσο, το αστέρι του Χόλιγουντ έχει αποδείξει ότι ακόμη και σε μια παγκόσμια πανδημία, τα άσχημα μαλλιά δεν πρέπει να ακολουθούν τους άντρες.

Ο 59χρονος ηθοποιός και ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παραδέχτηκε ότι κόβει με επιτυχία τα μαλλιά του στο σπίτι χρησιμοποιώντας μια συσκευή γιατί όπως είπε "Τα μαλλιά μου είναι πραγματικά σαν άχυρο, οπότε είναι εύκολο".

Μάλιστα είπε ότι δε κουρεύεται στο σπίτι τώρα, αλλά τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Κουρεύεται μόνος του και έχει χρόνο να βάζει μπουγάδες
Μάλιστα είπε ότι έτσι κάνει περισσότερες δουλειές αφού δεν τρώει ώρα στα κουρεία, και έτσι λάδωσε τις πόρτες του γκαράζ, καθάρισε τα πατώματα και έβαζε μπουγάδες για την οικογένεια ενώ ήταν κλεισμένοι στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Η μηχανή για το κούρεμα των μαλλιών του είναι ένα προϊόν της δεκαετίας του ’80.

Μέχρι το 2010, περισσότεροι από 2 εκατομμύρια Αμερικανοί είχαν αγοράσει έναν. Με το που εμφανίστηκε ο Κλούνεϊ με αυτή τη μηχανή ανά χείρας το προϊόν εξαφανίστηκε από τα ράφια.

Για το πώς πέρασαν την καραντίνα στο σπίτι είπε ότι ένιωσε σαν τη μητέρα του το 1964.

"Κουρεύτηκα μόνος μου, κούρεψα και τα μαλλιά των παιδιών μου, σκούπιζα με την ηλεκτρική σκούπα, σφουγγάρισα και έπλενα τα πιάτα κάθε μέρα", δήλωσε ο Κλούνεϊ στη συνέντευξή του στο GQ. "Ξαφνικά ένιωσα σαν τη μητέρα μου το 1964. Ξέρετε, τώρα καταλαβαίνω γιατί έκαψε το σουτιέν της".

Δείτε το βίντεο: