GNTM 3 Αποχώρηση: Αυτή είναι η τελική πεντάδα

POP UP TEAM
/
8 Δεκεμβρίου, 2020

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό, με τους παίκτες να αγωνίζονται σκληρά για μια θέση στον τελικό του GNTM.

Το GNTM 3 οδεύει προς το τέλος και πλέον στο παιχνίδι έχουν μείνει έξι μοντέλα εν΄μετά το τέλος του επεισοδίου της Τρίτης 8/12 θα έχουμε την τελική πεντάδα του φετινού κύκλου.

Ποιος ή ποια δεν θα καταφέρει να μπει στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Χθες παρακολουθήσαμε ένα δυνατό επεισόδιο που γυρίστηκε στην παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο.

Oι top 7 παίκτες του διαγωνισμού μόδας πάλεψαν στην άμμο για την καλύτερη φωτογραφία και μια θέση στην 6άδα, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα απαιτητικό concept εμπνευσμένο από την ταινία “Mad Max”.

Τις καλύτερες επιδόσεις είχαν ο Ηρακλής και η Παρασκευή. Τα δυο μοντέλα έχουν επιστρέψει δυναμικά στον διαγωνισμό και σε κάθε δοκιμασία δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ωστόσο, η Παρασκευή ήταν αυτή που είχε την καλύτερη φωτογραφία και πήρε τη δουλειά!

Μαριαγάπη αλλά και Ξένια δεν τα πήγαν καλά στη συγκεκριμένη φωτογράφιση και ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση.

Η Βίκυ Καγιά αναγνώρισε τη δυσκολία λόγω του disadvantage που έδωσε ο Ηρακλής στη Μαριαγάπη, όμως, αντιστοίχως, δεν μπορούσε να βρει κάποια αιτιολογία για την αδύναμη απόδοση της Ξένιας.

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στην Ξένια, πως το ταξίδι της στον φετινό διαγωνισμό μόδας τελειώνει εδώ και μάλιστα, ένα βήμα πριν την τελική εξάδα.

http://youtu.be/9_G2CHrgnc8

GNTM – Spoiler Αποχώρηση: Ποιος αποχωρεί σήμερα (08/12)
Το GNTM 3 έρχεται σήμερα Τρίτη (08/12) με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο. Τα μοντέλα φωτογραφίζονται με τον καλύτερό τους φίλο και αυτός είναι άλλος από ένα άλογο!

http://youtu.be/xm0jy1JQsxk

Όπως στο σκάκι, έτσι και στο GNTM 3, μία λάθος κίνηση είναι αρκετή για να σου στοιχίσει το παιχνίδι. Για ένα από τα μοντέλα, η παρτίδα για μια θέση στον ημιτελικό, τελειώνει με την σημερινή δοκιμασία.

Ποιος δεν θα καταφέρει να μπει στην τελική πεντάδα;
Σύμφωνα με τα spoilers, η Μαριαγάπη θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει και έτσι μένει μόνο μία κοπέλα, η Παρασκευή, να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του GNTM.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved