Έφη Σαρρή: «Αν περάσω έξω από μοναστήρι, θα πέσει και θα με πλακώσει»

POP UP TEAM
/
12 Δεκεμβρίου, 2020

Η Έφη Σαρρή, με τον δικό της καυστικό τρόπο, εξήγησε γιατί είναι μόνη και πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί ο ιδανικός άνδρας για εκείνη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Νight Show» βρέθηκε η Έφη Σαρρή, η οποία αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ένα προς ένα τα ψέματα που έχει πει κατά καιρούς στον Τύπο και έχουν συζητηθεί. «Οι φωτογραφίες μου, που αρέσουν περισσότερο στα social media, είναι οι πιο σέξι. Δεν έχω κάνει καμία πλαστική, ούτε καν μπότοξ. Ήμουν πάρα πολύ φρόνιμο κοριτσάκι αλλά τώρα πια, επειδή τα είδα όλα και τα ξαναείδα» ανέφερε, αρχικά, η ίδια.

«Με κούρασε η ψευτιά που έλεγα εγώ και την πίστευαν όλοι! Έχω πει πάρα πολλά ψέματα στους δημοσιογράφους και τα έχετε πιστέψει όλα.

Με έπαιρναν συνέχεια οι δημοσιογράφοι και με ρωτούσαν να τους πω το όνομά του Αφρικανού, όταν έβγαλα το ομώνυμο τραγούδι. Λέω μόνο ψέματα.

Είναι πάρα πολλά. Δεν κλείστηκα ποτέ σε μοναστήρι! Αν περάσω έξω από μοναστήρι… θα πέσει και θα με πλακώσει» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η Έφη Σαρρή αναφέρθηκε στον γάμο που έκανε σε μικρή ηλικία. «Ήμουν 17 χρόνια παντρεμένη με έναν γιατρό. Δεν έχω άλλη οικογένεια εκτός από εκείνον». Τέλος, αποκάλυψε ότι την ενδιαφέρει η τηλεόραση και περιέγραψε την εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει.

http://youtu.be/wSt2xt-MXKY

 Και μια βουτιά στο παρελθόν:

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved