Οι τρεις μεγάλες αλλαγές που θα δούμε για πρώτη φορά φέτος
Στον φετινό τελικό του ριάλιτι μόδας θα έχουμε τρεις μεγάλες αλλαγές, σε σχέση με όσα παρακολουθήσαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Η πρώτη αλλαγή είναι πως στον σημερινό τελικό θα έχουμε για πρώτη φορά τέσσερις και όχι τρεις φιναλίστ, όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Δεύτερη μεγάλη αλλαγή θα είναι πως καθένας από τους τέσσερις φιναλίστ θα μπορεί να επιλέξει από δύο πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι θα βρεθούν στο στούντιο για να τους συμπαρασταθούν και να είναι μαζί τους σε όλη τη διαδικασία του τελικού.

 elikfinaed

Τέλος, σε μια από τις δοκιμασίες του τελικού θα δούμε να επιστρέφουν 15 από τους 40 παίκτες που έλαβαν μέρος στα bootcamps, με σκοπό να δυσκολέψουν τους τέσσερις φιναλίστ.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του Star, στη Φωλιά των Κου Κου.

Η πιο σημαντική φωτογράφιση του GNTM έγινε χθες και οι παίκτες έπρεπε να μπουν στον ρόλο του υπερκατασκόπου και ως Τζέιμς Μποντ να φωτογραφηθούν και να περάσουν στον ημιτελικο!

Ένα βήμα πριν τον τελικό του GNTM 3 έφτασε ο Εντουαρντ όμως ήταν ο τελευταίος που αποχώρησε, μένοντας εκτός τελικής τετράδας.

Με μια ανάρτησή του στο Instagram, ο Εντουαρντ Στεργίου θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν στον διαγωνισμό, γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Σημασία έχει να ξέρεις ποιος είσαι και που θέλεις να φτάσεις. Δεν χρειάζεται να λες πολλά, ούτε να μπλέκεις με τους "πολλούς". Στα δύσκολα να χαμογελάς και να θυμάσαι πάντα το λόγο που ξεκίνησες αυτό το ταξίδι. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την υποστήριξη και αποδοχή σας!".