Η Τζένιφερ Άνιστον φωτογράφισε ένα στολίδι που ανέβασε στα social media και προκάλεσε …χαμό.

Στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο της η Τζένιφερ Άνιστον φωτογράφισε ένα στολίδι που ανέβασε στα social media και προκάλεσε …χαμό.

Αφορμή για τα σχόλια και τις κατηγορίες που εκτόξευσαν οι χρήστες του Ίνσταγκραμ ήταν αυτό που έγραφε το στολίδι της, μια ειρωνική "ευχή". 

Η …επέτειος της πανδημίας
Η 51χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ δημοσίευσε τη φωτογραφία ενός αναμνηστικού στολιδιού για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο έγραφε: "Η πρώτη μας πανδημία 2020″.

Πολλοί αντέδρασαν και έκαναν λόγο για ειρωνεία από τη μεριά της ηθοποιού και ανέφεραν πως δεν θα έπρεπε να θεωρείται "επέτειος" ο ένας χρόνος από την έναρξη της πανδημίας.

Άθελά της η Άνιστον βρέθηκε στο "μάτι του κυκλώνα" και οι χρήστες την κατηγόρησαν για έλλειψη ευαισθησίας στο θέμα του κορονοϊού. Όπως κάθε ανάρτηση διασήμου, το θέμα πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις χωρίς λόγο, λένε οι υποστηρικτές της.

Μέχρι τώρα η Άνιστον δεν έχει κάνει κανένα "φαουλ" στη δημόσια συμπεριφορά της σχετικά με την πανδημία, μάλιστα πρόσφατα ζητούσε από τον κόσμο να στηρίξουν τις μικρές επιχειρήσεις που περνούσαν δύσκολα λόγω του lockdown.

Τέλος, αρκετοί ανέφεραν πως προφανώς επρόκειτο για χιούμορ και ότι πολύς κόσμος φέτος είχε χιουμοριστικά στολίδια σχετικά με την πανδημία.