Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η ηθοποιός Emma Stone και παρότι προσπάθησε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες, οι φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα δεν μπορούν να κρύψουν το ευτυχές γεγονός.

Η Emma Stone εθεάθη σε χαλαρή βόλτα να κρατά τρυφερή την κοιλίτσα της, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

View this post on Instagram

A post shared by Moviewa (@wannamovie)

Νωρίτερα, με δημοσίευμά του το περιοδικό US Weekly ανέφερε πως η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο σύζυγός της, συγγραφέας κειμένων στο Saturday Night Live, κωμικός και σκηνοθέτης, Ντέιβ ΜακΚάρι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. «Φαίνεται πολύ χαρούμενη και πολύ ενθουσιασμένη που θα γίνει μητέρα. Φαίνεται υπέροχη, φαίνεται υγιής, λάμπει ολόκληρη. Παραμένει πάντα ενεργή και ασκείται καθημερινά», είπε πηγή από το περιβάλλον το ζευγαριού στο περιοδικό.

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Έμα Στόουν και ο Ντέιβ ΜακΚάρι φέρεται να παντρεύτηκαν το περασμένο Σεπτέμβριο, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016, όταν η Stone εμφανίστηκε στο Saturday Night Live, όπου ο Ντέιβ ΜακΚάρι ήταν σκηνοθέτης. Οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2019.