Η εξομολόγηση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη για τον θάνατο του πατέρα της που την οδήγησε σε μια δύσκολη εφηβεία και οι δύο χωρισμοί της.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας "Ενώπιος Ενωπίω" με τον Νίκο Χατζηνικολάου σε μια συνέντευξη – εξομολόγηση για τον έρωτα, τον γάμο, τα παιδιά και την απώλεια του πατέρα της που σφράγισε τα εφηβικά της χρόνια.

Ήταν μια από τις σπάνιες φορές που η Ελευθερία Αρβανιτάκη, μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή.

Ο έρωτας στη ζωή της
Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι αυτό το διάστημα είναι μόνη, χωρίς σύντροφο και, παρότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναβρεθεί σε σχέση, είναι ικανοποιημένη με τη ζωή της όπως έχει:

"Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη" είπε για το κεφάλαιο "έρωτας" στη ζωή της.

Ο ρόλος της ως μητέρα
Και για τον ρόλο της ως μητέρα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη είπε:

" Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα – παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μ’ αρέσει. Είμαι ανοιχτή αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο.

 Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου έγινα πιο σκληρή…" εξήγησε, αναφερόμενη στην απώλεια του πατέρα της όταν ήταν μόλις δέκα χρονών, που διαμόρφωσε τον χαρακτήρα της.

 

Για την απώλεια του πατέρα της
"Έχασα τον πατέρα μου 10 χρονών. Έσβησα με αυτόματο τρόπο τις μνήμες του πατέρα μου πριν από αυτό και κανείς δεν ξέρει πως δουλεύει ο μηχανισμός της ψυχής. Απλώς τα ξέχασα. Θύμωσα για αυτό και πέρασα μία δύσκολη εφηβεία. Έλειψε ο πατέρας από την ζωή μου κι είναι ένα πρόσωπο που δεν θυμάμαι. Έλειψε και στο εξωτερικό αρκετά, οπότε δεν ήταν ότι μέχρι τα 10 ήμασταν μαζί.

 Είχε εργαστεί στο εξωτερικό, οπότε η παρουσία του δίπλα μου δεν ήταν συχνή. Θυμάμαι στον τελευταίο καιρό που είχε αρρωστήσει και του διάβαζα εφημερίδα γιατί δεν μπορούσε, είχε διπλωπία. Νομίζω θα είχε ενθουσιαστεί με την μέχρι τώρα διαδρομή μου αλλά όχι με την αρχική επιλογή μου να γίνω τραγουδίστρια."