Δεν είναι αυτή που νομίζετε... Δείτε ποια ήταν η πιο δημοφιλής στιγμή στα social media της Βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι η πιο δημοφιλής στον κόσμο, και τα μέλη της γνωρίζουν μεγάλη δημοφιλία όχι μόνο στη χώρα τους αλλά διεθνώς.

Αν κάποιος μας ζητούσε να αναφέρουμε τα πιο δημοφιλή πρόσωπα φυσικά θα αναφέραμε την βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ την Κέιτ Γουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους. Κι όμως, η πιο δημοφιλής φωτογραφία στο instagram The Royal family, δεν είναι δική τους. Αν και η βασίλισσα είναι μέσα σε αυτή, αλλά δεν είναι η πρωταγωνίστρια όπως συνηθίζει.

H πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes στην επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας στο Instagram το 2020.

Η φωτογραφία από τον παραμυθένιο τους, που έγινε κρυφά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο likes στο Instagram. Στην ουσία πρόκειται για δύο φωτογραφίες οι οποίες έχουν ανέβει στο ίδιο ποστ. 

Ο βασιλικός γάμος του ζευγαριού έγινε στην εκκλησία του Chapel of All Saints στο κάστρο Γουίνσδορ και ήταν μια από τις αγαπημένες των χρηστών του διαδικτύου.

Οι πρώτες εικόνες που δημοσιεύτηκαν από το μυστήριο που έγινε υπό άκρα μυστικότητα, έδειξαν τη νύφη και τον γαμπρός έξω από την εκκλησία, μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Η βασίλισσα χαμογελά ντυμένη στα γαλάζια με παλτό και ασορτί καπέλο, ενώ η νύφη ήταν πολύ λαμπερή μέσα στο ιβουάρ vintage νυφικό της, το οποίο ήταν ένα παλιό φόρεμα της γιαγιάς της που μεταποίησε.

Στην δεύτερη εικόνα που ανέβηκε στο ποστ η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο της, ενώ βγαίνουν από εκκλησία, ενώ ο εντυπωσιακός στολισμός συμπληρώνει την υπέροχη εικόνα.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έκανε ένα γάμο που δεν συνηθίζεται για ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, αφού το φόρεμά της δεν ανήκε σε έναν διάσημο σχεδιαστή αλλά ήταν ένα vintage φόρεμα και μια διαμαντένια τιάρα, όλα δανεικά από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις σαρώνουν
Να σημειώσουμε εδώ ότι ανάμεσα σε όλους τους βασιλικούς λογαριασμούς (όχι μόνο του royal family) η πιο δημοφιλής φωτογραφία είναι αυτή που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, Kensington Royals.

Σε αυτή βλέπουμε τον εγγονό της βασίλισσας να είναι μαζί με τα τρία του παιδιά, την πριγκίπισσα Σαρλότ και τους πρίγκιπες Τζορτζ και Λούις.

Η συγκεκριμένη εικόνα συγκέντρωσε πάνω από 2 εκατομμύρια likes!