Γιώργος Καπουτζίδης: “Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλουν έναν γκέι”

POP UP TEAM
/
3 Φεβρουαρίου, 2021

Η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη, για το τι έκανε όταν το συνειδητοποίησε και τον φόβο που ένιωσε.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ Αυτός και ο Άλλος και μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σεξουαλικότητά του, ενώ ξεκαθάρισε πως “δε θέλω να είναι σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι”.

“Αυτό που με έκανε εσωστρεφή, είναι η σεξουαλικότητά μου. Όταν το συνειδητοποίησα κλείστηκα. Αλλά και στο πώς το επικοινωνείς. Δυσκολεύτηκα τότε όταν το κατάλαβα. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Τότε νόμιζες πως ήσουν ο μόνος στον κόσμο. Τη δεκαετία του ΄80 ένας γκέι ήταν ένας άνθρωπος από το περιθώριο. Έβλεπα αυτό. Δεν ήταν αποδεκτός ή ήταν αυτός που έτρωγε σφαλιάρες στις ελληνικές ταινίες και τον κορόιδευαν. Ήταν καρικατούρα. Άρα έλεγες εκεί θα είμαι κι εγώ.

Δε θέλω να δίνω συμβουλές. Γιατί για να δώσεις συμβουλή πρέπει να γνωρίζεις τη ζωή του… Δε θέλω να δίνω συμβουλές. Αλλά θέλω να βοηθήσω τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στην Ελλάδα. Είμαι αποφασισμένος γι΄αυτό!

Νιώθω ότι είμαι πάντα ξεκάθαρος με τον κόσμο. Όλοι οι γκέι είναι ανοιχτοί με το περιβάλλον τους. Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι, η σε μια διαφήμιση που δεν θέλουν ένα γκέι.

Το μόνο που με απασχολούσε, επειδή ήμουν 600 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη μου, ήταν να μην ταλαιπωρηθούν με σούσουρο οι γονείς μου. Όταν κατάλαβα ότι οι γονείς μου δεν έχουν κανένα θέμα, έμεινα ήσυχος. Αν υπήρξε σούρουρο από γνωστούς τους, τους απομάκρυναν. Τους αγαπώ πολύ και μου έχουν λείψει. Έχω να τους δω πολύ καιρό. Από τον Οκτώβρη” είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

http://youtu.be/2HNm0Ely4T0

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης