Μέγκαν Μαρκλ: Το ανάκτορα του Μπάκιγχαμ «διαιωνίζουν ψεύδη»

POP UP TEAM
/
5 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Πότε θα προβληθεί ολόκληρη η συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Μέγκαν Μαρκλ: Τι υποστηρίζει σε συνέντευξή της για τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ – Η απάντηση στο δημοσίευμα των Times για bullying σε εργαζόμενό της.
Η Μέγκαν Μαρκλ κατηγόρησε τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ότι «διαιωνίζουν ψεύδη» για την ίδια και το σύζυγό της, σύμφωνα με απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τον Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ, και θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή.

«Πώς αισθάνεσθε που το παλάτι θα σας ακούσει να λέτε σήμερα τη δική σας αλήθεια;», ρωτάει η Γουίνφρεϊ την Μέγκαν στο απόσπασμα της συνέντευξης και η ίδια απαντά: «Δεν ξέρω πώς είναι δυνατό να περίμεναν ότι έπειτα απ’ όλον αυτό τον καιρό θα καθόμασταν σιωπηλοί, εφόσον υπάρχει ένας ενεργός ρόλος που η Εταιρεία παίζει διαιωνίζοντας ψεύδη για μας. Και αν αυτό εμπεριέχει τον κίνδυνο να χάσουμε πράγματα, θέλω να πω πως ήδη έχουν χαθεί πολλά».

Η Εταιρεία (The Firm) είναι η ονομασία που η βρετανική βασιλική οικογένεια χρησιμοποιεί μερικές φορές για να περιγράψει τον εαυτό της.

Η συνέντευξη είχε ηχογραφηθεί πριν από το δημοσίευμα της εφημερίδας The Times, το οποίο ανέφερε ότι ένας βοηθός του Χάρι και της Μέγκαν διαμαρτυρήθηκε τον Οκτώβριο 2018 υποστηρίζοντας ότι η Μέγκαν είχε κάνει μερικούς από τους βοηθούς της να κλάψουν και είχε μεταχειρισθεί άλλους τόσο άσχημα, ώστε παραιτήθηκαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Χάρι είχε ζητήσει από τον βοηθό, ο οποίος έχει πλέον φύγει από το προσωπικό τους, να αποσύρει την προσφυγή με αποτέλεσμα αυτή να μην προχωρήσει ποτέ. Μάλιστα, οι Times ανέφεραν χθες, Τετάρτη, πως μια προσφυγή για παρενόχληση βοηθών είχε κατατεθεί τον Οκτώβριο 2018 από τον Τζέισον Κνάουφ, τότε γραμματέα επικοινωνίας του Χάρι και της Μέγκαν.

Οι δικηγόροι του ζεύγους δήλωσαν στους Times, πριν μεταδοθεί η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ότι η εφημερίδα «χρησιμοποιείται από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να διαδίδουν μια παντελώς ψευδή αφήγηση».

Ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 7 Μαρτίου και αναμένεται με ανυπομονησία στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι ανακτορικοί συντάκτες περιμένουν ενδεχομένως αποκαλύψεις εκ μέρους του ζευγαριού, που δεν είχε κρύψει τη δυσφορία του στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας πριν αποσυρθεί πέρυσι και εγκατασταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

http://youtu.be/DlYIkTx9hW8

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved