Η Σάρον Στόουν έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου και μοιράστηκε αυτή τη σημαντική στιγμή με τους followers της.

"Έκανα την πρώτη μου δόση", έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σάρον Στόουν

Η ηθοποιός έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου και μοιράστηκε αυτή τη σημαντική στιγμή με τους followers της.

Η Σάρον Στόουν είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη αφού τον Αύγουστο του 2020, η αδερφή της ηθοποιού, Kelly, είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κορονοϊό, η οποία πάσχει από υποκείμενο νόσημα.

Τότε είχε στείλει ηχηρό μήνυμα σε όσους δεν τηρούν τα ατομικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό με μία συγκλονιστική ανάρτηση στα social media για την πολυαγαπημένη αδερφή της.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτησή της κάτω από φωτογραφίες από το δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου η αδερφή της θα πρέπει να δώσει τη μάχη με τον κορονοϊό, ολομόναχη: "Η αδερφή μου Κέλι, η οποία έχει ήδη λύκο, νόσησε από COVID-19. Αυτό είναι το δωμάτιο του νοσοκομείου της. Ένας από εσάς που δεν φορούσε τη μάσκα του το έκανε αυτό. Δεν έχει ανοσοποιητικό σύστημα. Το μόνο μέρος που πήγε ήταν το φαρμακείο. Δεν γίνονται τεστ στην περιοχή που μένει εκτός αν κάποιος είναι συμπτωματικός. Στη συνέχεια περιμένει πέντε ημέρες για τα αποτελέσματα. Εσείς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το δωμάτιο μόνοι σας; Φορέστε μάσκα! Για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Σας παρακαλώ", είχε γράψει η Σάρον Στόουν.