Θανάσης Κουρλαμπάς: «Είμαι χαρούμενος που ο γιος μου κάνει κλασικό μπαλέτο γιατί είναι ευτυχισμένος»

POP UP TEAM
/
13 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε για τη μεγάλη αγάπη του γιου του και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί.

 Για την αγάπη που έχει ο γιος του για το κλασικό μπαλέτο αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για αυτή την επιλογή του μίλησε ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος».

Μιλώντας για τα δικά του συναισθήματα απέναντι στο ταλέντο του γιου του ο Θανάσης Κουρλαμπάς τόνισε ότι θεωρεί αυτονόητο οι γονείς να σπρώξουν και να ενισχύσουν το παιδί τους όταν βλέπουν μια φυσική του κλίση ενώ πρόσθεσε ότι μπορεί να μην ξέρει τι θα γίνει στη ζωή του ο γιος του αλλά μόνο η χαρά του παιδιού όταν πηγαίνει στο μάθημα και το κορμί που έχει πλάσει του είναι αρκετά

«Στην ηλικία που είναι τώρα το παιδί λέει πως θέλει να το κάνει και θέλει να το βάλει στη ζωή του όλο και περισσότερο και αυτό νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός ενώ ανέφερε βλέποντας τα μαθήματα του γιου του αντιλήφθηκε ότι ο κλασικός χορός είναι μαγικό και ευγενικό πράγμα.

Ερωτώμενος για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει το παιδί του για την επιλογή του, ο Θανάσης Κουρλαμπάς υποστήριξε πως αυτά προέρχονται από ουδέτερο περιβάλλον του παιδιού και πως δεν έχει σημασία από ποιους ήταν ενώ δίνοντας ένα παράδειγμα για τα σχόλια ανέφερε ότι «ένα αγοράκι ίσως να είναι καλό να παίξει και λίγο παραπάνω ποδόσφαιρο».

Ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφερθεί παλιότερα στην αγάπη που έχει το παιδί του για το κλασικό μπαλέτο. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 είχε πει ότι δεν είναι ένας κλασικός πατέρας που θέλει ο γιος τουςνα παίζει μπάλα και πως όταν κατάλαβε την κλήση του γιου του στον χορό στήριξε την επιλογή του. Έτσι το αγόρι ασχολείται εδώ και 4 χρόνια με το κλασικό μπαλέτο όπου έχει μεγάλο ταλέντο.

«Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο και αυτό που βλέπω στο παιδί είναι πόσο το αγαπάει αυτό. Είναι σε μια σχολή που δεν κάνει παραστάσεις, αλλά είναι σε μια σχολή που κάνει χορό για να μπει πιο βαθιά στη ζωή τους. Τον έχω δει σε μάθημα και πραγματικά είμαι ευτυχισμένος. Είναι μικρός ακόμα, δεν κάνει παραστάσεις, αλλά είναι μια καταπληκτική καθηγήτρια που έχει δύο αγόρια μαθητές που τους κάνει εντατικά μάθημα, ώστε σε κάποια χρόνια να μπουν πιο σταθερά σε αυτό το πράγμα», είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

http://youtu.be/gP0JGQRJt4Y

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved