Γιατί η Βάνα Μπάρμπα... έπαθε την καρδιά της με τη Μαρία Κορινθίου.

Στις ανασφάλειές της, την κόρη της, τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και την Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε η Βάνα Μπάρμπα σε τηλεοπτική εκπομπή.

"Οι γυναίκες είναι πάντα ανταγωνιστικές από τη φύση τους. Μην κοιτάς που μεγάλωσα και βλέπω τα κορίτσια με αγάπη. Ας ήμουν στην ηλικία τους… θα καθόμουν εγώ στην Ντορέτα έτσι άνετα; Απλά, είμαι σε άλλη ηλικία, έχω κάνει τον κύκλο μου και είμαι άνετη”, είπε η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στην εκπομπή Roomies του Mega.

"Δεν υπήρχε κανείς στα τραπέζια που καθόμουν, το γυναικείο φύλο έφευγε. Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη από εμένα. Μόλις έμπαινα σε ένα τραπέζι έφευγαν όλοι οπότε έμενα μόνη μου με δύο τρεις άνδρες. Όταν όμως μεγάλωσα και άρχισα να βλέπω ωραιότερες από εμένα, γιατί αυτή είναι η ζωή, να ανοίξει η γη να τις καταπιεί ήθελα. Δεν τις άντεχα. Όταν βγήκε η Κορινθίου, που είναι ένα αστέρι, με είχε πιάσει η καρδιά μου, λέω πάει καταστράφηκα. Τη Μαρία την αγαπάω, είναι εξαιρετικό πλάσμα”, ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

"Είχα κάνει μια παράσταση ‘Οι δυο μονόλογοι’ είχε βγει η Ζέτα η Δούκα, η Δωροθέα Μερκούρη ήμουν έτοιμη να δεχθώ τα νέα κορίτσια και με μεγάλη μου χαρά να τα βγάλω. Ο ανταγωνισμός εμπεριέχει ανασφάλεια και νεότητα. Όταν μεγαλώνεις ξέρεις ποιος είσαι, ξέρεις τις ήττες σου, ξέρεις τις νίκες σου οπότε δεν υπάρχει ανταγωνισμός, είσαι πιο ελεύθερος και από την εικόνα σου. Με ενοχλεί να πρέπει να υπάρχει ενοχικό κομμάτι όταν μια γυναίκα μεγαλώνει και μεγαλώνει με καλή συνείδηση”, τόνισε.

Σχετικά με τα επαγγελματικά της σχέδια σημείωσε:
"Ετοιμάζω ένα site που θα έχει κοινωνικό πρόσωπο θα λέγεται "Βάνα life” θα γίνει και εκπομπή του χρόνου. Δεν θα είναι reality, θα πάω σε μια γιαγιά στην Γλυφάδα που την ξέρω που έχει πολλά λεφτά, είναι μόνη της θέλουν να τη βάλουν στο γηροκομείο, όλοι νοιάζονται για τα λεφτά της και κανείς δεν πάει να της κάνει παρέα”.

Αναφερόμενη στην κόρη της είπε: "Η Φαίδρα είναι ο μόνος άνθρωπος που αγάπησα στη ζωή μου. Οι δύο γυναίκες της ζωής μου είναι η Φαίδρα και η μητέρα μου που δυστυχώς έχει άνοια. Είναι μια δύσκολη κατάσταση”.

"Δεν είχα τύχη να βρω άνδρα στήριγμα. Είναι δύσκολο να βρω άνθρωπο να θαυμάσω για να κάνω σχέση... Δεν εμπιστεύομαι αυτούς που με πλησιάζουν. Ακόμα και στην ηλικία μου εξακολουθώ να είμαι μία γυναίκα – τρόπαιο, οπότε είμαι καχύποπτη απέναντί τους. Το να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου με διπλό ρόλο που δεν το συνιστώ σε καμία πλέον. Τσακίστηκα. Ο μεγαλύτερος ρόλος μου πιο πάνω από Όσκαρ είναι η μητρότητα. Μου βάζω 10′ με όλα μου τα λάθη και με όλες μου τις αστοχίες”, πρόσθεσε.