Όπρα Γουίνφρεϊ: “Από τα 9 έως τα 12 μου με βίαζε ο 19χρονος ξάδελφός μου”

POP UP TEAM
/
28 Μαΐου, 2021

“Δεν ήξερα τι ήταν ο βιασμός – Σίγουρα δεν γνώριζα τη λέξη – Δεν είχα ιδέα τι ήταν το σεξ” είπε η Όπρα Γουίνφρεϊ στην εκπομπή της, σοκάροντας τον πλανήτη

Μια σοκαριστική αποκάλυψη για την παιδική της ηλικία έκανε η Όπρα Γουίνφρεϊ, αφού είπε πως είχε υποστεί βιασμούς ως παιδί από συγγενικό της πρόσωπο.

Μιλώντας στην εκπομπή της “The Me You Can’t See” με συμπαρουσιαστή τον πρίγκιπα Χάρι, Όπρα ξέσπασε σε κλάματα καθώς θυμήθηκε τη δοκιμασία.

“Στα 9, 10, 11 και 12 χρόνια μου, βιάστηκα από τον 19χρονο ξάδελφό μου”, είπε και συνέχισε: “Δεν ήξερα τι ήταν ο βιασμός. Σίγουρα δεν γνώριζα τη λέξη. Δεν είχα ιδέα τι ήταν το σεξ, δεν είχα ιδέα από πού προέρχονταν τα μωρά, ούτε καν ήξερα τι μου συνέβαινε”.

“Είναι κάτι που δέχτηκα”, ομολόγησε η Όπρα Γουίνφρεϊ, λέγοντας ότι αυτή η τραυματική εμπειρία τη δίδαξε “ότι ένα κοριτσάκι δεν είναι ασφαλές σε έναν κόσμο γεμάτο άντρες”.

Όμως, εξήγησε: “Η αφήγηση της ιστορίας, το να είσαι δυνατός να πεις δυνατά “Αυτό συνέβη σε μένα”, είναι ζωτικής σημασίας”.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη το 1986 και αποκάλυψε επίσης ότι είχε κακοποιηθεί και από έναν φίλο της μητέρας της.

“Για πολύ καιρό, μετέφερα αυτό το βάρος μαζί μου και φοβόμουν να το πω σε κάποιον, γιατί νόμιζα ότι ήταν δικό μου λάθος”, είχε πει στους “New York Times”.

Οι αποκαλύψεις έγιναν στα πλαίσια της εκπομπής, η οποία έχει στόχο να φέρει στο φως ιστορίες από όλο τον κόσμο, δίνοντας την ευκαιρία στους πρωταγωνιστές “να αναζητήσουμε την αλήθεια, την κατανόηση και μια νέα ελπίδα για το μέλλον”.

Την καρδιά τους άνοιξαν και διάσημοι, όπως ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι αλλά και η πασίγνωστη καλλιτέχνιδα Lady Gaga.

http://youtu.be/dWevopoBmAE

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης