Επειδή ο έρωτας περάνει από το στομάχι συγκεντρώσαμε 4 εστιατόρια για τη μέρα των ερωτευμένων!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
13 Φεβρουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Δευτέρα σήμερα και η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι κοντά. Σίγουρα έχεις κάνει τα πλάνα σου για την πιο ρομαντική βραδιά του χρόνου. Τα ανθοπωλεία είναι εξοπλισμένα με τόνους λουλούδια, τα καταστήματα είναι κατάλληλα προετοιμασμένα με δώρα ειδικά σχεδιασμένα για αυτή τη μέρα και φυσικά τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ειδικά μενού!

Εάν θες ιδέες για το τέλειο ραντεβού αυτά τα 4 μέρη είναι ιδανικά να καλύψουν κάθε ανάγκη και κάθε γούστο.

Balthazar

Το Balthazar είναι μια πραγματική αστική όαση. Το εστιατόριο στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό νεοκλασικό κτήριο του 1897 και διαθέτει έναν από τους λίγους εναπομείναντες κήπους στο κέντρο της πόλης. Από το 1973, το Balthazar σερβίρει αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες και τα τελευταία χρόνια την κουζίνα έχει αναλάβει ο διάσημος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας, φέρνοντας την τεχνογνωσία και το πάθος του στο τραπέζι. Με τον μοναδικό συνδυασμό ιστορίας, ομορφιάς και γαστρονομικής υπεροχής, το Balthazar είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφτεί όποιος αναζητά μια αξέχαστη γευστική εμπειρία στην Αθήνα.

Διεύθυνση: Αναστασίου Τσόχα 27, Αθήνα 115 21

Τηλέφωνο: 21 0644 1215

Επτά

Το εστιατόριο Επτά 7 βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, σε ένα όμορφο νεοκλασικό στην περιοχή του Μοναστηρακίου. Οι χώροι του αποπνέουν κομψότητα και προσφέρουν χαλαρή ατμόσφαιρα, ενώ η ζεστή φιλοξενία συνδυασμένη με την υψηλή εξυπηρέτηση προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το μενού αποτελείται από παραδοσιακά πιάτα αλλά και νέες δημιουργίες για τις οποίες η ομάδα των ταλαντούχων σεφ μας αντλεί έμπνευση από διάφορες περιοχές της Μεσογείου και τις μαγειρικές τους παραδόσεις. Χρησιμοποιώντας τα πιο φίνα και φρέσκα συστατικά, δημιουργούν ξεχωριστές γεύσεις.

Διεύθυνση: Ερμού 119 & Άστιγγος 10,

Τηλέφωνο: 21 0321 2010

Ark

H γαστρονομία του ARK φέρει την υπογραφή του εξαιρετικού Γιάννη Μπαξεβάνη ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες chef με πολλαπλές βραβεύσεις στην Ελλάδα ( Χρυσοί Σκούφοι και «Σεφ της Χρονιάς» στο διαγωνισμό του περιοδικού Status) και τον τίτλο «Chef του μέλλοντος» από την Παγκόσμια Ακαδημία Γαστρονομίας.

Το εστιατόριο φημίζεται για τις διαλεχτές πρώτες ύλες και για τις γεύσεις από όλη την Ελλάδα! Το Ark βρίσκεται ανάμεσα στα 34 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, αποσπώντας το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για 6 συνεχόμενες χρονιές από το 2016 έως σήμερα και αποδεικνύοντάς για ακόμη μια φορά το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Διεύθυνση:  Γρ. Λαμπράκη 2, Γλυφάδα 166 74

Τηλέφωνο: 21 0894 8882

Βαρούλκο Restaurant

Το Βαρούλκο του Λευτέρη Λαζάρου βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα κι έχει ειδικό μενού για την ημέρα των ερωτευμένων (κι όχι μόνο). Στο Varoulko Seaside, η αγάπη για τη γαστρονομία συναντά την αγάπη για τη ζωή. Σε ένα περιβάλλον που αναδεικνύει μια μοναδική γευστική εμπειρία, δημιουργούμε αναμνήσεις για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο που θα διαρκέσουν πέρα από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Διεύθυνση: Ακτή Κουμουνδούρου 54, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 21 0522 8400

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved