5 ταβέρνες της Αθήνας για την Τσικνοπέμπτη

©Unsplash/ionela-mat
POP UP TEAM
/
7 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Σήμερα Τσικνοπέμπτη, η απόλυτη μέρα των meat-lovers!

Παρακάτω θα βρείτε 5 ενδιαφέρουσες επιλογές των Αθηνών, για την καλύτερη έξοδο Τσικνοπέμπτης!

Πλάτανος Κεμπάπ-Σουβλάκι


Με κοντοσούβλια, παϊδάκια και σπαλομπριζόλες γιορτάζει την φετινή Τσικνοπέμπτη ο Πλάτανος στον Χολαργό και τα Μελίσσια. Το ψητοπωλείο, που φημίζεται για τα κεμπάπ και τα σουβλάκια του, έχει ετοιμάσει έναν ειδικό κατάλογο, για να γιορτάσει την απόλυτη γιορτή του κρέατος, με κοντοσούβλι χοιρινό και κοντοσούβλι κοτόπουλο, κοκορέτσι, παϊδάκια, πανσέτες και μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες. Τι άλλο να ζητήσουμε πιά;

Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 69, Μελίσσια 15127 (+)
Τηλέφωνο: 2108043838

Βυρίνης


Και περνάμε σε μία παραδοσιακή ταβέρνα, που δίνει έμφαση στις ποιοτικές πρώτες ύλες και το μαγειρευτό φαγητό. Ο λόγος για τον Βυρίνη, που χρόνια τώρα νοστιμίζει την πόλη με τα φαγητά του.

Για την Τσικνοπέμπτη προτείνουμε κάποιο από τα ψητά του μαγαζιού, καθώς, επίσης, και τα αξεπέραστα κεφτεδάκια της γιαγιάς, ενώ για τη μέση μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τη ψητή φέτα με μέλι και σουσάμι και την Αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα.

Διεύθυνση: Αρχιμήδους 11, Αθήνα 11635
Τηλέφωνο: 2107012153

 

Zahoulis


Με 33 χρόνια παράδοση στα νότια προάστια -όπως μας λέει και το ίδιο το μαγαζί – ο Zahoulis είναι ακόμα ένα must visit spot για να περάσουμε την ημέρα της Τσικνοπέμπτης. Μιας και έχει μπει η άνοιξη -εδώ και μία μέρα, βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία- η όρεξη για εξορμήσεις προς τα νότια της πόλης μεγαλώνει και, έτσι, μία Τσικνοπέμπτη στη Γλυφάδα φαντάζει ιδανική. Στον κατάλογο του μαγαζιού θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία επιλογών για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, αλλά και πληθώρα συνοδευτικών, για να πλαισιώσουν το τραπέζι σας. Από εμάς, πάντως, είναι ναι!
Διεύθυνση: Γεωργίου Κονδύλη 7, Αθήνα 16675
Τηλέφωνο: 2108942343

 

ΧΗ.ΜΑ.


Παραμένουμε στα νότια της Αθήνας και πάμε σε μία από τις αγαπημένες μας ταβέρνες και το Χη.Μα. στον Άλιμο και την Παλαιά Φώκαια. Θυμάμαι τον εαυτό μου, πολλά χρόνια πριν, να επισκέπτεται το Χη.Μα. και να ξετρελαίνεται με το μαστέλο στη σχάρα και το σαγανάκι του μαγαζιού και, απ’ όσο είδα πρόσφατα, στον κατάλογό τους έχουν προστεθεί κι άλλες, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γεύσεις. Φυσικά, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στα κρέατα, μεταξύ των οποίων κεμπάπ, rib-eye, συκώτι, αλλά και πιο παραδοσιακά: σουβλάκια, μπριζόλες, μπιφτέκια και πολλά ακόμη.
Διεύθυνση: Βαλλιάνου & Θεοτόκη 1, Άλιμος 17455
Τηλέφωνο: 2109825026

 

Μυρτιά

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μυρτια (@myrtia_)


Και φτάνουμε στην τελευταία μας πρόταση και στη Μυρτιά στην Νέα Σμύρνη. Η Μυρτιά είναι ένα μαγαζί αφιερωμένο στο καλό κρέας, ιδανική επιλογή για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης. Σε ένα όμορφο περιβάλλον, που θυμίζει κάτι από εξοχή, θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από κρέατα, αλλά και συνοδευτικά, για το απόλυτο τραπέζι Τσικνοπέμπτης!
Διεύθυνση: Αϊδινίου 55, Νέα Σμύρνη 17122
Τηλέφωνο: 2109370708

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved