Τα 4 ζώδια που θα σε πάνε από τον 7ο ουρανό στα πατώματα στο άψε σβήσε

POP UP TEAM
/
18 Φεβρουαρίου, 2020

Τα 4 ζώδια που θα σε πάνε από τον 7ο ουρανό στα πατώματα στο άψε σβήσε

Από έξω “κούκλα” και από μέσα… “πανούκλα”! Η σχέση με αυτά τα ζώδια δεν είναι ακριβώς αυτό που περίμενες

Η αλήθεια είναι ότι έχουν καλή φήμη ως σύντροφοι και έχεις ακούσει αποθεωτικά σχόλια για το πόσο σούπερ θα μπορούσε να είναι η σχέση με ένα από τα παρακάτω ζώδια. Έλα όμως που έχουν και μια πλευρά που μόνο… αθώα δεν είναι και μπορούν να μεταμορφωθούν από αγγελάκια σε σατανάδες με ευκολία κι εκεί που σε ανέβαζαν στα σύννεφα θα σε ρίξουν στα πατώματα με μεγάλη ευκολία. Γι’ αυτό πρόσεχε!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός στην αρχή ξεκινάει το φλερτ και την σχέση με τρελή όρεξη! Είσαι τα πάντα για εκείνον, έχει μάτια μόνο για σένα και φυσικά περνάει το χρόνο του μαζί σου. Κανονίζει ταξίδια, εξορμήσεις, εξόδους και διάφορες δραστηριότητες. Φυσικά το σεξ είναι καθημερινό και με πάθος και ένταση. Και εκεί που λες πως έχεις βρει τον/την τέλεια σύντροφο, ξαφνικά το όλο πράγμα “ξεφουσκώνει” και “σκας” απότομα από τον Ουρανό στην Γη. Είναι γνωστό ότι ο Κριός βαριέται εύκολα και θέλει συνέχεια να τον κρατάς στην τσίτα. Για πόσο όμως θα μπορείς να το κάνεις αυτό; Θα κουραστείς και θα αγανακτήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι η πρώτη επιλογή όλων των ζωδίων, όταν επιδιώκουν σχέση. Είναι το άτομο εκείνο που έχει γεννηθεί για να είναι ερωτευμένο και δεσμευμένο. Όμως αυτό που ξέρουν λίγοι -και μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι παθόντες/ούσες- είναι ότι ο Ζυγός πριν μπει σε έναν δεσμό κάνει παραχωρήσεις, δέχεται διάφορα στραβά κι ανάποδα και κάνει υπομονή, όμως όταν δέσει τον γάιδαρό του, προσπαθεί να αλλάξει το ταίρι του και έχει απαιτήσεις που ούτε καν πέρναγαν από το μυαλό σου. Θα σου ζητήσει να φτάσεις τα στάνταρ που έχει εκείνος στο μυαλό του και αν τελικά δεν το κάνεις, πολύ, απλά, θα αναζητήσει… άλλες πορτοκαλιές και θα σε παρατήσει σύξυλο/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θυμίζει Κριό στις σχέσεις του. Ξεκινά με ενθουσιασμό και χαρά και στο τέλος καταλήγει να σε έχει στο φτύσιμο. Ενώ σε θέλει, σε έχει ερωτευτεί -προφανώς- και περνάτε καλά, μετά από λίγο καιρό αρχίζει να πνίγεται, να θέλει την ελευθερία του και να σου “κάνει νερά”. Βαριέται, δεν έχει όρεξη για τίποτα και καταλήγετε να έχετε μια σχέση βαρετή και “άνοστη”. Μην απορήσεις, αν αρχίσει να παίζει και το μάτι του…

ΙΧΘΥΕΣ

Στην αρχή της σχέσης σας θα σε γεμίσει με συναίσθημα, ρομαντισμό, αγάπη και τρυφερότητα. Θα είστε αυτοκόλλητοι. Θα σε κοιτάζει και θα “λιώνει”. Όλα όμως αυτά θα ισχύσουν μέχρι να “γεμίσει” εκείνος συναισθηματικά και να πάρει την επιβεβαίωση και την σιγουριά που χρειάζεται. Όταν καλύψει τις ανάγκες του, θα χαλαρώσει και μπορεί και να σε απατήσει. Και φυσικά να περιμένεις να την ακούσεις την ατάκα: “αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις, εγώ εσένα αγαπώ”. Και να το ξέρεις, ποτέ δε θα φταίει… Εσύ θα είσαι ο θύτης και αυτός το μόνιμο θύμα. Εσύ τον έσπρωξες σε ξένη αγκαλιά με τον τρόπο σου…

 

Με πληροφορίες από astrology

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved