Σε ποια ζώδια μπορείτε να έχετε τυφλή εμπιστοσύνη;

POP UP TEAM
/
19 Φεβρουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Με αυτά τα ζώδια θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Εμπιστοσύνη. Η λέξη – κλειδί για τη μακροημέρευση και τη ποιότητα οποιασδήποτε σχέσης. Ποια ζώδια αποπνέουν εμπιστοσύνη και είναι πιστά;

Σε ποια μπορεί να έχεις τυφλή εμπιστοσύνη; Όλοι θέλουμε να μας εμπιστεύονται και να εμπιστευόμαστε, ιδιαίτερα στις ερωτικές σχέσεις, αλλά -τις περισσότερες φορές- οι αδυναμίες μας δεν μας επιτρέπουν να απολαύσουμε την εμπιστοσύνη των συντρόφων μας, ούτε να τροφοδοτήσουμε τη σχέση μας, με τη δική μας διάθεση να εμπιστευθούμε.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι το ζώδιο που ταυτίζεται με τον έρωτα. Για ένα αξιοπρεπές λιοντάρι ο έρωτας και η δημιουργικότητα συμβαδίζουν και αποτελούν τη πεμπτουσία της ζωής. Αναμφισβήτητα, ένα λιοντάρι επιζητά έναν ερωτικό σύντροφο και διατίθεται να δοθεί ψυχή τε και σώματι, αρκεί να βρεθεί το ταίρι που θα του εξάρει τον ενθουσιασμό. Φλογερό ταμπεραμέντο καθώς έχουν οι Λέοντες, μπαίνουν εύκολα στο παιχνίδι, όταν είναι αδέσμευτοι αλλά, όταν συντηρούν μια σχέση στα μέτρα τους, θεωρούν ότι βρίσκονται συνεχώς σ’ ένα ερωτικό παιχνίδι και δεν νιώθουν την ανάγκη να παίξουν με κάποιον άλλον παρτενέρ. Τα λιοντάρια είναι πολύ εκδηλωτικά και βρίσκουν πολλούς τρόπους να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, είναι γενναιόδωρα και τα δίνουν όλα στο ταίρι τους, επιζητώντας το θαυμασμό του και το πάθος του. 

ΖΥΓΟΣ 

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της αρμονίας, των σχέσεων, των συνεταιρισμών, του γάμου. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, κυβερνά αυτό το ζώδιο και του προσδίδει πολλές από τις χάρες της. Οι Ζυγοί, περισσότερο από όλους τους άλλους αντιπρόσωπους του ζωδιακού, επιδιώκουν το γάμο καθώς εκτός από τη συντροφικότητα, τους προσδίδει και κοινωνική καταξίωση, την οποία επιζητούν διακαώς. Η πρώτη προτεραιότητα ενός Ζυγού είναι να έχει ένα σύντροφο γι αυτό και δεν εγκαταλείπει εύκολα τη σχέση του. Παρότι οι Ζυγοί επιδιώκουν το γάμο από αρκετά νεαρή ηλικία, δεν θα έλεγα ότι μπορεί να τους έχει κανείς απόλυτη εμπιστοσύνη. Πολλές φορές, επειδή φοβούνται τη πιθανότητα να μείνουν χωρίς σχέση, φλερτάρουν ή κρατούν ενεργό το ενδιαφέρον κάποιων τρίτων και σε περίπτωση που αισθανθούν ότι η «επίσημη» σχέση τους δεν προχωράει, έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πιο «φευγάτη» φωτιά του ζωδιακού αντιπροσωπεύεται από το ζώδιο του Τοξότη, που συμβολίζει τη διάδοση της γνώσης, την ανώτερη φιλοσοφία, τα μακρινά ταξίδια, το πάθος του ανθρώπου για διεύρυνση του πνευματικού του ορίζοντα, την αναγκαιότητα της ατομικότητας να εκφράζεται ελεύθερα. Οι Τοξότες είναι άτομα με φλογερό ταμπεραμέντο, ανεξάρτητα και επικοινωνιακά. Είναι ερωτευμένοι με τον έρωτα και τη ζωή και φροντίζουν να μην μένουν χωρίς ερωτικό σύντροφο. Οι Τοξότες είναι ανεξάρτητοι, θέλουν άφθονο προσωπικό χρόνο και δεν ανέχονται τη καταπίεση. Η ρουτίνα τους ενοχλεί γι αυτό, συνήθως, επιλέγουν επαγγέλματα που τους επιτρέπουν να αλλάζουν παραστάσεις και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Ενθουσιάζονται εύκολα αλλά είναι επίσης εύκολο να χάσουν τον ενθουσιασμό τους, όταν νιώσουν ότι το αντικείμενο του πόθου τους προσπαθεί να τους «βάλει σε καλούπι».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η λέξη – κλειδί που αντιπροσωπεύει το ζώδιο του Καρκίνου είναι το συναίσθημα. Οι Καρκίνοι έχουν την ανάγκη να δημιουργήσουν μία σχέση στηριγμένη σε πολύ γερά θεμέλια, να νιώσουν ασφάλεια και να δημιουργήσουν οικογένεια. Οι εφήμερες περιπέτειες και τα ανούσια φλερτ δεν είναι του γούστου τους, αφού ψάχνουν την αδελφή ψυχή με την οποία θα συμπορευτούν, είναι δυνατόν και εφ’ όρου ζωής. Τις περισσότερες φορές μπαίνουν στις σχέσεις τους με μεγάλη δυσπιστία, γιατί φοβούνται τη πιθανότητα να πληγωθούν αλλά, αν νιώσουν ότι μπορούν να περιμένουν κάποια ανταπόκριση στα συναισθήματά τους, τότε αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο και δείχνουν τις προθέσεις τους. Οι Καρκίνοι είναι ανασφαλείς και επιζητούν συνεχώς επιβεβαιώσεις από το ταίρι τους. Αν νιώσουν, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, ότι το ταίρι τους κρύβει κάτι, είναι ικανοί να αναζητήσουν την επιβεβαίωση από αλλού.

 

Με πληροφορίες από Ratpack.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved