Τα 3 ζώδια που θα σε βγάλουν από το comfort zone

POP UP TEAM
/
22 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η οργάνωση και η συνήθεια είναι καλό πράγμα. Θέλεις να νιώθεις ασφάλεια μέσα στην καθημερινότητά σου, να έχεις συνήθειες που λειτουργούν αγχολυτικά και να ξέρεις πού βρίσκεσαι.

Αλλά κάποιες αλλαγές έρχονται για καλό. Για να σε αποδιοργανώσουν (με την καλή έννοια) και να σε βγάλουν από το comfort zone σου.

Σκορπιός

Ο ερωτισμός και το πάθος πάνε χέρι χέρι με τον Σκορπιό. Αν μπορώ να σου εγγυηθώ μία αλλαγή, αυτή θα είναι σίγουρα στην κρεβατοκάμαρα. Κάνει το σεξ πιο πικάντικο και σε βγάζει σίγουρα από αυτά που ήξερες μέχρι σήμερα. Θα διευρυνθούν οι ερωτικοί σου ορίζοντες και θα δεις πυροτεχνήματα. Ακόμα και αν αυτή η σχέση δε διαρκέσει, θα έχεις να θυμάσαι ένα διάστημα γεμάτο εμπειρίες. Για να το χρησιμοποιήσεις στο επόμενο ζώδιο που θα γνωρίσεις.

Τοξότης

Ας πούμε ότι έχεις στο μυαλό σου δείπνο και ταινία για ένα ερωτικό ραντεβού. Ε, με τον Τοξότη, τα πράγματα είναι πιο εντυπωσιακά. Θα ξετρυπώσει ένα μαγαζί που ξέρει ότι θα λατρέψεις και είναι ικανός να οδηγήσει 3 ώρες για να πάτε για πικνίκ, κάπου μαγικά. Του αρέσει να κάνει σχέδια, αλλά μόνο αν υπάρχει περιπέτεια. Λατρεύει τις εκπλήξεις και λαμβάνει πάντα υπόψιν τις δικές σου επιθυμίες. Έρχεται για να συνταράξει τον κόσμο σου και να σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς. Θα σε βγάλει από το comfort zone σου,

Δίδυμοι

Εδώ έχουμε να κάνουμε με το ζώδιο της επικοινωνίας και της κοινωνικοποίησης. Από τη μία, θα περάσει ώρες συζητώντας μαζί σου για το πώς νιώθεις και τι θέλεις να εκφράσεις. Από την άλλη, θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς και να σταματήσεις να σκέφτεσαι με τον κλασικό τρόπο. Είναι ένα ζώδιο που σε κάνει να αφήνεις πίσω τις ντροπές και να διεκδικείς αυτό που θέλεις, έστω και σε ερωτικό επίπεδο.

 

Με πληροφορίες από Ratpack.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved