Αυτοί είναι οι 4 κλασικοί ξενύχτηδες του ζωδιακού

POP UP TEAM
/
16 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Κάποια ζώδια είναι παιδιά της νύχτας, πώς να το κάνουμε! Όταν όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στην αγκαλιά του Μορφέα, αυτοί τότε ξυπνούν… Τα εσωτερικά τους ρολόγια μάλλον είναι διαφορετικά ρυθμισμένα, γι’ αυτό και αντέχουν το ξενύχτι είτε σε μπαρ και club είτε στο σπίτι τους! Ποιοι είναι οι κλασικοί ξενύχτηδες του ζωδιακού;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλεις συνεχώς να βιώνεις καινούργιες εμπειρίες και μόλις πέσει η νύχτα αισθάνεσαι ένα εντελώς διαφορετικό άτομο. Μπορεί η εβδομάδα σου να είναι βαρετή και μονότονη, εσύ όμως ζεις για τις όμορφες στιγμές που θα περάσεις το σαββατοκύριακο με τους φίλους σου ή τον άνθρωπό σου. Σου αρέσει η έντονη νυχτερινή ζωή, να πηγαίνεις σε μπαρ και club με την παρέα σου και να κοιμάσαι νωρίς… το πρωί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ξέρουν κι οι… πέτρες ότι θέλεις να ζεις έντονα την κάθε σου στιγμή κι αυτό μόνο η νύχτα στο προσφέρει. Ανυπομονείς να πας πχ. σε ένα πάρτι που είσαι καλεσμένος και παίρνεις δύναμη, όταν, μετά τη δουλειά, έχεις κανονίσει ραντεβού. Αγαπάς τόσο την προετοιμασία της βραδινής εξόδου με φίλους, όσο αυτή καθαυτή την έξοδο. Είσαι νυχτοπούλι και περηφανεύεσαι γι’ αυτό. Αν μπορούσες θα κοιμόσουν όλη μέρα και θα έβγαινες μόνο το βράδυ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζεις τη νύχτα, γιατί σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώνεις, να ξεφεύγεις και να κάνεις ό,τι σου αρέσει. Είσαι νυχτερινός τύπος, επιδιώκεις να μένεις μόνος (αφού οι άλλοι κοιμούνται) για να φτιάχνεις σχέδια στο μυαλό σου ή για να κάνεις πράγματα, που δε γίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Φυσικά, σου αρέσει να περνάς τις νύχτες και με αγαπημένα σου άτομα και κάπου διατηρείς την ισορροπία ανάμεσα στην νυχτερινή συντροφιά και την ανάγκη για μοναχικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η γαλήνη κι η ησυχία της νύχτας σου ταιριάζουν. Αγαπάς να μένεις μόνος, να σκέφτεσαι, να ονειρεύεσαι, χωρίς να χρειάζεται να μιλάς ή να απαντάς σε κάποιον. Η νύχτα για σένα είναι ρομαντική και χαλαρωτική. Μπορεί αυτές τις ώρες να περιποιείσαι τον εαυτό σου, να περιηγείσαι στα social media ή να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου σειρές ή ταινίες. Επιπλέον, ίσως φτιάχνεις τη λίστα με τα πράγματα που θέλεις να κάνεις για σένα.

 

Mε πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved