Τα 4 ζώδια που δεν θέλεις να έχεις για πρώην

POP UP TEAM
/
6 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Θα κάνουν τα πιο τρελά πράγματα!

Όσα έχεις δει σε ταινίες του Hollywood μπορεί να είναι… λίγα σε σχέση με αυτά που θα ζήσεις, αν μια πρώην σχέση σου ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια. Δεν θα αφήσουν έναν χωρισμό να περάσει έτσι… Θα θελήσουν να έχουν εκείνα τον τελευταίο λόγο. Μη σου πούμε ότι μπορεί να τους/ις φοβηθείς κιόλας…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην μας πεις ότι έπαθες ένα… σοκ βλέποντας τον Σκορπιό στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας… Είναι το πιο εκδικητικό ζώδιο από όλα. Μετά από έναν χωρισμό, θα φροντίσει να το «στάξει» το φαρμάκι του με κάθε τρόπο και δεν θα σε αφήσει εύκολα να ηρεμήσεις και να βρεις την ευτυχία. Έχει εμμονές και θα σε κάνει να υποφέρεις όσο δεν πάει. Θα σκαρφιστεί κάθε πιθανή και απίθανη εκδίκηση και θα την πραγματοποιήσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γλυκούλης ο Δίδυμος; Χαριτωμένος και αδιάφορος; Κάνεις μεγάλο λάθος! Έτσι και χωρίσετε θα μετατραπεί σε έναν πρώην που καλύτερα να μην είχε υπάρξει ποτέ στην ζωή σου. Αν του ραγίσεις την καρδιά, θα σε κυνηγήσει με μανία. Θα σκαρφιστεί κάθε απίθανο σενάριο, θα σε παρακολουθεί, θα εμφανίζεται συνεχώς μπροστά σου και θα σου κάνει διάφορες «χαλάστρες» στην ζωή σου. Από φαντασία το ζώδιο αυτό, άλλο τίποτα!

ΛΕΩΝ

Τόλμησες να πληγώσεις τον εγωισμό και την καρδιά του «βασιλιά»; Μαύρο φίδι που σε έφαγε! Θα τον δεις να μετατρέπεται σε «Τζόφρεϊ» από το Game of thrones. Και αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο τύπος να σου πούμε -spoiler alert- ότι ήταν από τους πιο κακούς, μισητούς, μοχθηρούς και… τρελούς χαρακτήρες της σειράς. Δεν θα σε αφήσει σε ησυχία. Θα βρίσκεται συνέχεια μπροστά σου, θα σε προκαλεί, προσβάλλοντάς σε και θα τσακώνεστε. Όλο αυτό, επειδή τα Λιοντάρια αγαπάνε πολύ και αν σε θεωρήσουν μοναδική και δική τους, τότε δίνουν όλο τους το είναι. Οπότε, όταν σε χάσουν, υποφέρουν και «βρυχώνται».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν η Παρθένος χωρίζει και πονά, παθαίνει… «Σκορπιό». Αρχίζει να αντιγράφει την συμπεριφορά και τις τακτικές που θα έκανε ο Σκορπιός και μπορεί -λόγω τελειομανίας και λεπτομέρειας- να τις κάνει και ακόμα πιο επιτυχημένα! Δεν θα στο δείξει από την αρχή το πόσο πληγώθηκε. Στην συνέχεια όμως και ενώ θα έχετε προχωρήσει και οι δυο με τις ζωές σας, ξαφνικά μπορεί να δεχτείς μια επίθεση μίσους και κακίας. Οπότε… πρόσεχε!

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved