Τα 3 ζώδια που δεν κρατάνε μυστικό, ούτε αν τα πληρώσεις

POP UP TEAM
/
26 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Δεν θα τους πούμε κουτσομπόληδες ή κακούς φίλους. Όχι. Είναι ας πούμε ξεχασιάρηδες και δεν μπορούν να θυμηθούν ότι κάποια πράγματα λέγονται εμπιστευτικά και όχι για να βγάλουμε ντουντούκα.

Είναι η φίλη που έχεις και της ξεφεύγουν, είναι ο συγγενής που σε κάνει ρεζίλι μπροστά σε όλους, είναι ο σύντροφος που το πετάει σε καυγά, κι ας είναι κι άλλοι παρόντες. Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι δεν το κάνουν επίτηδες. Εσύ ξέρεις καλύτερα τους ανθρώπους που βάζεις στη ζωή σου. Αλλά, καλού κακού, πες το μυστικό κάπου αλλού. Όχι σε αυτά τα ζώδια.

Δίδυμοι

Συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν φταίνε αυτοί που ο κυβερνήτης πλανήτης τους είναι ο Ερμής. Το σύμβολο της επικοινωνίας! Ο άνθρωπος που μιλάει με 150 ανθρώπους την ημέρα. Πού να θυμάται τώρα σε ποιόν είπε τι ή ότι αυτό που του εκμυστηρεύτηκες ήταν στην πραγματικότητα μυστικό; Εσύ φταις που του το είπες. Μπορεί να περνάς τέλεια μαζί του σε πάρτι, αλλά μην διοργανώσει μαζί του πάρτι έκπληξη. Θα τα ξεράσει όλα.

Παρθένος

Άλλο ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή. Μπορεί να μην είναι η ψυχή της παρέας σαν τους Διδύμους, αλλά είναι πολύ επικοινωνιακός και ξέρει πολύ κόσμο τέλος πάντων. Δεν είναι τόσο ότι λειτουργεί εκδικητικά. Είναι ότι θέλει τα πράγματα να γίνονται με τον δικό του τρόπο. Και αυτό σημαίνει ότι θα πει σε όλους τι συνέβη και μοιραία, θα προδώσει ένα ή δύο μυστικά. Αν όμως του πεις εξαρχής ότι είναι πολύ σημαντικό για εσένα, θα το πάρει μαζί στον τάφο του.

Τοξότης

Ο παραμυθάς του ζωδιακού ζει για να λέει ιστορίες. Δυστυχώς, όχι μόνο δικές του. Αυτό του το στοιχείο, σε συνδυασμό με το ότι θέλει πάντα να λέει την αλήθεια, τον κάνουν ακατάλληλο για μυστικά. Τα ξεφουρνίζει και δεν θυμάται καν ότι το έκανε. Εκτός αν το κάνει ανώνυμα, που ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να καταλήξεις σε κάποιο βιβλίο.

 

Με πληροφορίες από ladylike

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved