Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ
21/09/2020 - 27/09/2020

Δυναμική αλλά και πιεστική είναι η εβδομάδα που ακολουθεί, με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού να πρωταγωνιστεί σε κάθε σημαντική αστρολογική συνάντηση. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, η οποία προκαλεί έντονα την ανάγκη να διερευνήσουμε τις πληροφορίες που παίρνουμε, αλλά επίσης και να τις αντιμετωπίζουμε με καχυποψία και σκεπτικισμό. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στις 23/09 δυσχεραίνει αρκετά τη ροή της επικοινωνίας, ενώ δημιουργεί και ανασφάλειες στον τρόπο έκφρασης και αντίληψης μας. Η σκληρή δουλειά επιβραβεύεται, όπως και τα καλομελετημένα σχέδια. Την ίδια ημέρα η όψη χιαστί της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε αρκετές περιπτώσεις, δημιουργεί προσδοκίες, αλλά πιθανόν να λείπουν κομμάτια του παζλ που είναι σημαντικά στη συνολική εικόνα.

Η τελευταία όψη του Ερμή στον Ζυγό είναι η αντίθεση του με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία στον Κριό στις 24/09, μια όψη που θέτει σε κίνδυνο την αρμονία των σχέσεων μας, καθώς τείνουμε να αντιδράμε παρορμητικά. Η λογική δίνει τη θέση της στον καταπιεσμένο μας θυμό ή τα απωθημένα μας, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μας βοηθά να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας. Στις 22/09 ο Ήλιος αποχαιρετά την Παρθένο και πλέον κινείται στον Ζυγό, μια θέση εξωστρεφής και κοινωνική, που αυξάνει την ανάγκη και τη διάθεση της αλληλεπίδρασης και των γνωριμιών, αλλά δυστυχώς -λόγω των δύσκολων όψεων που θα έρθει αντιμέτωπος- θα ψαλιδίσει αρκετά την κοινωνικότητα μας. Στις 27/09 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, μια θέση που ενδυναμώνει το μυαλό και την ικανότητα διείσδυσης πέρα από την επιφάνεια, όμως με τάσεις καχυποψίας και καυστικής κριτικής.

ΚΡΙΟΣ

Μια σημαντική εβδομάδα ακολουθεί για εσάς, καθώς καλείστε να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις, να αναθεωρήσετε συμφωνίες και να διαλευκάνετε το τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Την Δευτέρα 21/09 το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα, σε συνδυασμό με τη Σελήνη που κινείται στον Σκορπιό, δημιουργεί ένταση στην επικοινωνία, ενώ είναι πιθανόν να αισθανθείτε πως δεν ακούγεται η γνώμη σας. Αντίθετα, μπορεί να δέχεστε έντονη κριτική, εκθέτοντας τα τρωτά σημεία και τους φόβους σας. Συγχρόνως όμως, ανακαλύπτετε και τη δύναμη που διαθέτετε, ενώ δεν αποκλείεται να σας αποκαλυφθεί και μια μυστική πληροφορία. Στις 22/09 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού «φωτίζει» το 7ο ηλιακό σας σπίτι, φέρνοντας στο επίκεντρο τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, αλλά και τη θέση σας μέσα σε αυτές. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης έχετε την ανάγκη της παρέας και της αποδοχής των άλλων, ενώ η εξωστρέφεια σας δημιουργεί ευκαιρίες για γνωριμίες.

Οι καθυστερήσεις στην εφαρμογή των σχεδίων σας και ο έντονος σκεπτικισμός στην επικοινωνία, σας δοκιμάζουν σωματικά και πνευματικά στις 23/09 με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου. Φροντίστε να είστε αντικειμενικοί, σαφείς και ευέλικτοι, καθώς στις 24/09 ο Ερμής στέκεται απέναντι από τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας, προκαλώντας τα όρια και την υπομονή σας. Αποφύγετε στις 24/9 τις αντιπαραθέσεις, την επιθετική συμπεριφορά και εννοείται φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί και στην οδήγηση, στον χειρισμό επικίνδυνων μηχανημάτων και σε οτιδήποτε εμπεριέχει ρίσκο και κίνδυνο. Περνώντας ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 27/09, τείνετε να είστε πιο επιφυλακτικοί, μυστικοπαθείς, διαισθητικοί και διερευνητικοί. Η περίοδος που ακολουθεί είναι κατάλληλη για οικονομικούς σχεδιασμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας σάς οδηγεί σε κάποια αλλαγή στο σκεπτικό σας και στον τρόπο που ερμηνεύετε τα γεγονότα, προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια σας ή να πετύχετε τον στόχο σας. Αυτό προϋποθέτει να βγείτε από δογματικές πεποιθήσεις και να γίνετε πιο ευέλικτοι. Πιθανόν να επιλέξετε έναν πιο πλάγιο τρόπο να περάσετε το μήνυμα σας ή να ανακαλύψετε ότι οι άλλοι σας προσεγγίζουν με παρόμοιο τρόπο. Στις 23/09 ο Ερμής σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο και ίσως βιώσετε δυσκολίες στην προώθηση των ιδεών σας, εξαιτίας αρνητικής στάσης ή παρανοήσεων. Από την άλλη, το έντονο πρόγραμμα της καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις σας πιέζουν σωματικά και πνευματικά, κάνοντας το ακόμη πιο δύσκολο να αντεπεξέλθετε. Την ίδια ημέρα η όψη χιαστί του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί την ανάγκη να ξεφύγετε και να χαλαρώσετε.

Αναθέστε μέρος της δουλειάς σας και σε άλλους, φροντίστε μόνο να επιλέξετε άτομα συνεπή και υπεύθυνα. Η ανάγκη ηρεμίας γίνεται πιο επιτακτική με την αντίθεση Ερμή-ανάδρομου Άρη στις 24/09. Δεν αποκλείεται να μάθετε κάτι που θα σας εκνευρίσει, αλλά να μην μπορείτε να διορθώσετε εύκολα την κατάσταση. Προσοχή σε μυστικά που μπορεί να αποκαλυφθούν και θα σας ζημιώσουν. Στις 22/09 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού και το 6ο ηλιακό σας σπίτι, καθιστώντας την περίοδο αυτή, μέχρι τις 22/10, ως την πλέον κατάλληλη, για να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, να κάνετε γυμναστική ή ένα τσεκάπ που αναβάλατε τόσο καιρό. Ενώ δεν αποκλείεται να εργάζεστε περισσότερο από τον χώρο του σπιτιού σας, οργανώνοντας καλύτερα τον χρόνο σας σε σχέση με τις καθημερινές σας ευθύνες. Η νέα θέση του Ερμή στον Σκορπιό από την Κυριακή 27/09, αυξάνει την κινητικότητα στην κοινωνική σας ζωή και στρέφει το ενδιαφέρον σας στην καλή επικοινωνία με τον σύντροφο, τους φίλους και τους συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στις 21/09, το οποίο επηρεάζει έντονα την ψυχολογία σας, δημιουργώντας αρνητικά συναισθήματα, ζήλια και φοβίες που δυσκολεύεστε να εκφράσετε. Αυτό πιθανώς να συμβαίνει, καθώς έχετε τη δύναμη να δείτε καλύτερα τη σκοτεινή πλευρά ανθρώπων, με τους οποίους συσχετίζεστε και εμπιστευόσασταν έως τώρα. Η όψη χιαστί της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, την ίδια ημέρα, δεν σας επιτρέπει να δείτε καθαρά όλη την αλήθεια ή αρνείστε να αποδεχθείτε αυτό που ανακαλύπτετε. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στις 23/09 μπλοκάρει τον αυθορμητισμό σας και βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλειες. Από την άλλη, σας βάζει στη διαδικασία να γίνετε πιο αυστηροί και να αντιληφθείτε την πραγματικότητα στις σωστές της διαστάσεις. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες και χρέη, όπως τράπεζες, εφορίες κλπ..

Μετρήστε τα λόγια σας στις 24/09, με την αντίθεση Ερμή και ανάδρομου Άρη, αποφύγετε να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά, καθώς η όψη αυτή δημιουργεί ρήξεις και αντιπαραθέσεις. Με τη νέα θέση του Ήλιου στον Ζυγό και στο 5ο ηλιακό σας σπίτι από τις 22/09, τα ενδιαφέροντα που πρωταγωνιστούν είναι ο έρωτας, τα παιδιά, η χαρά, η δημιουργικότητα. Γίνεστε πιο εκφραστικοί, με παιχνιδιάρικη διάθεση και ρομαντισμό, τονώνοντας τις υπάρχουσες σχέσεις σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι, οι ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες και φλερτ αυξάνονται. Από την Κυριακή 27/09 ο Ερμής περνά στον Σκορπιό, αυξάνοντας αισθητά τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακολουθεί μια εβδομάδα σημαντικών αποφάσεων και εξελίξεων για το ζώδιο σας. Στις 21/09 ο Ερμής σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, που κινείται στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών, με συμπεριφορές ζήλιας και χειραγώγησης να κυριαρχούν, προκειμένου η μια ή η άλλη πλευρά να περάσει το μήνυμα της. Πιθανώς να σας είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τους άλλους και ωθείστε να αλλάξετε τον τρόπο προσέγγισης σας. Άλλο ένα τετράγωνο του Ερμή ακολουθεί στις 23/09, αυτή τη φορά με τον Κρόνο που επίσης κινείται απέναντι σας, δυσχεραίνοντας την επικοινωνία με τους άλλους. Αυτή η όψη μπλοκάρει την προώθηση των ιδεών σας και πνίγει την άποψη σας. Πιθανώς να αισθανθείτε πως κάποια σχέση σας απογοητεύει, αλλά μην αντιδράσετε σπασμωδικά ιδιαίτερα με την αντίθεση Ερμή-ανάδρομου Άρη στις 24/09, καθώς μπορεί να ζημιωθείτε στην πορεία. Εξετάστε με σοβαρότητα και σύνεση όλα τα δεδομένα.

Στις 22/09 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού στο 4ο ηλιακό σας σπίτι και σας γεννιέται η επιθυμία να αναλάβετε πρωτοβουλίες σε οικογενειακές δραστηριότητες, ενώ έχετε την ευκαιρία να κατανοήσετε το παρελθόν σας, τις συνήθειες σας και τις συναισθηματικές σας συμπεριφορές. Η νέα θέση του Ερμή στον Σκορπιό από την Κυριακή 27/09 και στον 5ο οίκο σας, σηματοδοτεί μια περίοδο μεγαλύτερης αυτοπεποίθησης, έρωτα και δημιουργικότητας, καθώς και ενασχόλησης με τα παιδιά.

ΛΕΩΝ

Με αρκετές δόσεις άγχους και ευθύνες που σας βαρύνουν ξεκινά η εβδομάδα, καθώς με το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στις 21/09 πασχίζετε να ελέγξετε τις σκέψεις σας ή να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που αποδίδει. Μεταξύ δουλειάς, σπιτιού και λοιπών υποχρεώσεων, τα αποθέματα ενέργειας σας εξαντλούνται και ξεσπάτε με κουβέντες που πληγώνουν. Πιθανόν να αισθάνεστε ότι είστε εγκλωβισμένοι ή πως δεν σας κατανοούν, μια αίσθηση που βγάζει ακόμη πιο έντονα η χιαστί όψη της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα. Στις 23/09 ο Ερμής σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, σας πιέζει να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες, αν θέλετε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να ακουστεί η άποψη σας.

Φροντίστε το σώμα και το πνεύμα σας, κάντε τακτικά διαλείμματα, βρείτε μια ευκαιρία για έναν περίπατο στη φύση παρέα με το κατοικίδιο σας για να αποσυμπιεστείτε. Με την αντίθεση Ερμή και ανάδρομου Άρη στις 24/09, μην ωθείτε τις συζητήσεις στα άκρα και μην επιδιώκετε να επιβάλλετε τη γνώμη σας. Στις 22/09 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού, θέση που σας καθιστά πιο δυναμικούς στην επικοινωνία και ευνοεί τις γνωριμίες. Από την Κυριακή 27/09, ο Ερμής περνά στον Σκορπιό, φέρνοντας την οικογένεια και το σπίτι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, επενδύοντας χρόνο και χρήμα σε αυτούς τους τομείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη στον Σκορπιό, να επιδρούν δυναμικά στο κομμάτι των εσόδων-εξόδων σας και της υλικής και συναισθηματικής σας ασφάλειας, λειτουργώντας ως μοχλός εξουσίας και χειραγώγησης, είτε από την πλευρά σας είτε από την πλευρά των άλλων. Η χιαστί όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών δημιουργεί προσδοκίες, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις κι αν είναι εφικτό αποφύγετε συμφωνίες οικονομικής φύσης, καθώς τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσο θέλετε να πιστεύετε. Ο Ερμής συναντά τον Κρόνο σε όψη τετραγώνου στις 23/09 συντηρώντας τις ανασφάλειες σας, αλλά δίνοντας και την ευκαιρία να επιστρατεύσετε τις στρατηγικές σας ικανότητες, ώστε να καταστρώσετε νέα σχέδια που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση. Στις 24/09 η αντίθεση Ερμή με τον ανάδρομο Άρη μπορεί να φέρει ρήξεις και ασυμφωνίες σε οικονομικά ζητήματα, αλλά και άγχος εξαιτίας εξόδων που πιθανόν προκύπτουν.

Στις 22/09 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού, στρέφοντας τα φώτα στον τομέα των οικονομικών και των συναισθηματικών σας αναγκών. Με τη διέλευση αυτή κινητοποιήστε έντονα με στόχο την επίτευξη υλικής ευημερίας, αλλά συγχρόνως παρασύρεστε σε έξοδα από ανάγκη να αναδείξετε τη δύναμη σας και την κοινωνική σας θέση. Τη δεδομένη περίοδο τείνετε να δείχνετε την αγάπη σας με δώρα, ενώ επιζητείτε έμπρακτες αποδείξεις της αγάπης των άλλων. Από την Κυριακή 27/09, ο Ερμής θα κινείται στον Σκορπιό σηματοδοτώντας μια περίοδο έντονης δραστηριοποίησης και σχολαστικής ανάλυσης των επόμενων βημάτων σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή στο ζώδιο σας σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό και στον τομέα των οικονομικών και της συναισθηματικής σταθερότητας. Υπάρχει μια έντονη ανασφάλεια που σας ωθεί να επαναξιολογήσετε τα ζητήματα αυτά και να σχεδιάσετε ένα σχέδιο απόδρασης από τις καταστάσεις που σας εγκλωβίζουν. Την ίδια ημέρα η χιαστί όψη του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις και μεγάλες προσδοκίες, γι’ αυτό προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε να σας συμβουλέψουν. Άλλη μια όψη τετραγώνου του Ερμή, με τον Κρόνο αυτή τη φορά στις 23/09, ευνοεί τη σκληρή δουλειά, αλλά δυσχεραίνει την επικοινωνία. Αυτό λειτουργεί ανασταλτικά στην προώθηση των ιδεών και των σχεδίων σας, όπως και στην αρμονική συνεννόηση με άτομα του οικογενειακού και επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Χωρίς να απογοητευτείτε, ακούστε τι έχουν να σας πουν και ίσως να υπάρχει μια δόση αλήθειας που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε την πορεία σας ή τη συμπεριφορά σας.

Η αντίθεση του Ερμή με τον ανάδρομο Άρη, απέναντι σας στις 24/09, προκαλεί εχθρικές αντιδράσεις στις συζητήσεις, αλλά από πίσω κρύβονται καταπιεσμένα συναισθήματα και θυμός. Προτού μπείτε σε αντιπαράθεση, ας είστε ένα βήμα μπροστά επιζητώντας την πραγματική ρίζα των προβλημάτων. Στις 22/09 καλωσορίζετε τον Ήλιο στο ζώδιο σας, ξεκινώντας την περίοδο των γενεθλίων σας! Έχετε την ανάγκη να ξεχωρίσετε, να ανανεωθείτε, να επαναφέρετε την αυτοπεποίθηση σας, ενώ αισθάνεστε περισσότερη ζωντάνια και δύναμη. Βέβαια και τα φετινά γενέθλια σας είναι ζόρικα και με πολλές απαιτήσεις. Η νέα θέση του Ερμή στον Σκορπιό από τις 27/09, σας προτρέπει να κάνετε νέους οικονομικούς σχεδιασμούς και να αξιολογήσετε τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερου σε όψη τετραγώνου με τον Ερμή και τη Σελήνη να κινείται στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σας κάνει να εστιάζεστε στις δικές σας ανάγκες και απόψεις και να αντιμετωπίζετε με καχυποψία τους άλλους. Βέβαια, δεν αποκλείεται να αντιληφθείτε πως το ένστικτό σας είναι σωστό, όμως έχει σημασία ο τρόπος που επιλέγετε να αντιδράσετε και ο αντίκτυπος που έχει στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση σας. Είναι καλύτερο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, παρά να σας δημιουργηθεί εμμονή ή εκδικητική διάθεση. Στις 23/09, άλλωστε, ακολουθεί μια ακόμη όψη του Ερμή με τον Κρόνο αυτή τη φορά, φέρνοντας απογοήτευση και αρνητισμό όταν τα σχέδια δεν προχωρούν ή η γνώμη σας δεν εισακούεται.

Ο συγκυβερνήτης σας Άρης σε ανάδρομη πορεία και σε αντίθεση με τον Ερμή στις 24/09, φέρνει ένταση, προκλήσεις και αντιδικίες με έντονες επιπτώσεις. Αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές και τον καυστικό, εριστικό λόγο. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιείστε τη δυναμική του μυαλού σας αυτή την περίοδο με εποικοδομητικό τρόπο. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού και το 12ο ηλιακό σας σπίτι από τις 22/09, σηματοδοτεί μια περίοδο όπου επιλέγετε να διαχειριστείτε επαγγελματικά και κοινωνικά σας ζητήματα με περισσότερη μυστικότητα. Είναι μια περίοδος όπου έχετε την ανάγκη για προσωπικό χώρο και χρόνο, αλλά και χαλάρωση. Διατηρήστε τις ισορροπίες, καθώς την Κυριακή 27/09 υποδέχεστε τον Ερμή στο ζώδιο σας αυξάνοντας τον ρυθμό και τις υποχρεώσεις, αλλά από την άλλη σας δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείτε με μεγαλύτερη ευχέρεια και να καταλήξετε σε αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό, φέρνοντας πολύ έντονα στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, δοκιμάζοντας τη δύναμη και τις συναισθηματικές σας αντοχές. Είναι πιθανόν να αισθανθείτε πως χάνετε τον έλεγχο, αλλά από την άλλη είναι μια ευκαιρία να καταλήξετε σε νέες ιδέες και λύσεις, τις οποίες καλό θα ήταν να τις μοιραστείτε μόνο με άτομα εμπιστοσύνης. Άλλωστε, η όψη της Αφροδίτη από τον Λέοντα σε χιαστί με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα αίσθημα αισιοδοξίας μεν, αλλά μπορεί να είναι παραπλανητικό δε. Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που ακολουθεί στις 23/09 κάνει επιτακτική την ανάγκη να είστε πιο συγκεκριμένοι, πιο στοχευμένοι και πιο συνετοί στα έξοδα σας, αλλά και τα πλάνα που έχετε.

Αν είναι εφικτό, αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες αυτό το διάστημα, καθώς σε συνδυασμό με την αντίθεση Ερμή-ανάδρομου Άρη στις 24/09, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε άτομα εξουσίας, όπως τον εργοδότη σας ή ένα συνεργάτη, όμως οι συνθήκες δεν ευνοούν την αρμονική επικοινωνία. Από τις 22/09 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού, όπου η λάμψη του σας κάνει να ξεχωρίζετε στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, αλλά δημιουργεί και ευκαιρίες για επέκταση του κύκλου σας και γνωριμίες ερωτικού ενδιαφέροντος μέσα από αυτόν. Νέες ιδέες και στόχοι ανανεώνουν τη διάθεση σας. Από την Κυριακή 27/09, ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και μέσα στο 12ο ηλιακό σας σπίτι, φέρνοντας μια τάση μυστικοπάθειας, προετοιμασίας και αναδιοργάνωσης, αλλά και ανάγκη συναισθηματικής επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η εβδομάδα που ακολουθεί, καθώς οι όποιες εξελίξεις είναι καθοριστικές για τη μελλοντική σας πορεία. Την Δευτέρα 21/09 το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, που κινείται στο ζώδιο σας, δημιουργεί την ανάγκη να ασκήσετε όλες σας τις δυνάμεις, προκειμένου να αποδείξετε τον εαυτό σας στους άλλους ή να πείσετε με τις απόψεις που έχετε. Προσέξτε όμως τον τρόπο σας, καθώς μπορεί να είναι έντονος και επιβλητικός με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τα αντίθετα αποτελέσματα. Από την άλλη, σας δίνεται η ικανότητα να εμβαθύνετε σε θέματα και να βρείτε τι κρύβεται από πίσω. Στις 22/09 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού και στην κορυφή του ωροσκοπίου σας, φέρνοντας νέα πνοή στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Το επόμενο διάστημα, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες σας και να προβάλλετε τα θετικά σας στοιχεία, ώστε να οδηγηθείτε στην επιτυχία και την καταξίωση.

Στις 23/09 ο κυβερνήτης σας Κρόνος στο ζώδιο σας κοντράρεται, επίσης, με τον Ερμή στον Ζυγό, δημιουργώντας εμπόδια και καθυστερήσεις στην προώθηση των σχεδίων σας, όπως και δυσκολίες στην επικοινωνία σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση ή να το εισπράξετε ως προσωπική αποτυχία. Καλό θα ήταν να μην πιέζετε τις καταστάσεις και να εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες, ώστε να δείτε τα τρωτά σημεία και να αναθεωρήσετε τα σχέδια σας. Υπομονή και σύνεση απαιτείται στις 24/09 με την αντίθεση Ερμή-ανάδρομου Άρη, καθώς είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν έντονες διαφωνίες και ρήξεις που θα σας καταβάλλουν συναισθηματικά. Από την Κυριακή 27/09 ο Ερμής θα κινείται στον Σκορπιό, μια θέση που διευρύνει τον κύκλο γνωριμιών σας και το φάσμα των ενδιαφερόντων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει αρκετά μπερδεμένους στην επικοινωνία και τα κίνητρα των άλλων, καθώς αισθάνεστε πως σας κρύβονται πληροφορίες ή παίζεται παρασκήνιο εις βάρος σας. Τείνετε να κρατάτε τα σχέδια σας κρυφά, ενώ είναι το πλέον κατάλληλο διάστημα να κάνετε τις δικές σας έρευνες και να ανακαλύψετε μυστικά. Από τις 22/09 ο Ήλιος περνά στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Ζυγού και για το επόμενο διάστημα δημιουργεί την ανάγκη να βγείτε, να επικοινωνήσετε, να ταξιδέψετε, να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Βέβαια, η επιρροή του είναι κουτσουρεμένη, καθώς σκοντάφτει πάνω σε εμπόδια (βλέπε Κρόνος).

Την άσκηση της υπομονής σας απαιτεί το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου στις 23/09, καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με τις ανασφάλειες και τα εύθικτα συναισθήματα σας. Κάτω επίσης από την επίδραση της χιαστί όψης της Αφροδίτης-Ποσειδώνα, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε συναισθηματικές και οικονομικές αποφάσεις, καθώς είτε τα δεδομένα είναι ασαφή είτε εσείς δεν είστε σε θέση να κατανοήσετε πλήρως τι συμβαίνει ή τι θέλετε. Την ανάγκη φροντίδας μπορεί να έχει κάποιο δικό σας άτομο ή να σας απασχολεί έντονα η κατάσταση του. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην εξαντλείτε τα αποθέματα της ενέργειας σας στις 24/09, με την αντίθεση Ερμή-ανάδρομου Άρη, καθώς αυτό θα έχει αντίκτυπο στην υγεία σας. Μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά στον εργασιακό σας χώρο και αποφύγετε έντονες και παρορμητικές αντιδράσεις, που πιθανόν να οδηγήσουν σε ρήξεις. Εννοείται, προσοχή στην οδήγηση και το μεταφορικό σας μέσο. Από την Κυριακή 27/09 ο Ερμής θα κινείται στον Σκορπιό, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σας στον επαγγελματικό τομέα και την κοινωνική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Στο ξεκίνημα της η εβδομάδα, με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σας βρίσκει με βαθύτερους προβληματισμούς γύρω από τις σχέσεις και τα οικονομικά σας. Πιθανόν να αισθάνεστε ότι είστε εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις, γεγονός που σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Στις 22/09 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού και στο 8ο ηλιακό σας σπίτι, κάνοντας ορατές τις αιτίες που καταπιέζουν τον ψυχισμό σας, ωθώντας σας να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα πιο δραστικά. Το επόμενο διάστημα, ασχολείστε με οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες, ενώ επιζητείτε να δημιουργήσετε μια πιο στενή σχέση με το σύντροφο σας. Στις 23/09 ακολουθεί μια ακόμη δύσκολη όψη του Ερμή με τον Κρόνο αυτή τη φορά, φέρνοντας δοκιμασίες στις πολύ στενές σας σχέσεις, καθώς οι ανασφάλειες και η όποια κακή ψυχολογία μπλοκάρει τη σωστή επικοινωνία μεταξύ σας. Είναι πιθανόν να προκύψουν συζητήσεις και διαφωνίες πάνω στα κοινά αποκτήματα.

Η αναγκαιότητα να κινηθείτε σε νέες βάσεις ακολουθώντας μια σταθερή γραμμή γίνεται σαφής όταν την ίδια ημέρα, ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας από το ζώδιο σας σε όψη χιαστί με την Αφροδίτη στον Λέοντα, δείχνει τις ζημιές που προκαλούνται εξαιτίας της έλλειψης σωστού προγραμματισμού, διαταράσσοντας τις σχέσεις σας στον εργασιακό σας χώρο. Στις 24/09 η αντίθεση Ερμή με τον ανάδρομο Άρη οδηγεί σε ξέσπασμα της όλης πίεσης και ρήξεις, απαιτεί όμως την υπομονή σας ώστε να μην μετανιώσετε για τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις σας στη συνέχεια. Από την Κυριακή 27/09 ο Ερμής περνά στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Σκορπιού, βελτιώνοντας τη ροή της επικοινωνίας σας και διευρύνοντας τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

 

Mε πληροφορίες από asibiliou