Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

Αυτή η εβδομάδα του μήνα κρύβει αρκετές δυσάρεστες κι ευχάριστες εκπλήξεις και απρόοπτα για πολλά ζώδια, καθώς ο Ουρανός στον Ταύρο θα δώσει το παρόν πρώτα στις 7 του μήνα, κάνοντας αντίθεση με τον Ερμή στον Σκορπιό και μετά στις 10 με το τρίγωνό του με την Αφροδίτη στην Παρθένο. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο λοιπόν όλα τα ζώδια του α’ δεκαημέρου επηρεάζονται. Από την άλλη, για μια ακόμα φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο ανάδρομος Άρης στον Κριό τετραγωνίζεται με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, προκαλώντας δυσάρεστα γεγονότα και βαριά ψυχολογία σε όλους όσους ανήκουν στο γ’ δεκαήμερο, κυρίως όμως στα Παρορμητικά και τα Μεταβλητά.

Ας πάμε να δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες τις προβλέψεις της εβδομάδας για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Χαλαρό θα είναι το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας μέχρι τις 7 του μήνα, που πιθανόν να συμβεί κάτι που αφορά στα οικονομικά σου και να αλλάξει την κατάσταση. Δεν αποκλείεται να ακυρωθεί απρόσμενα μια συμφωνία, που όμως στην πορεία θα φανεί ότι είναι προς όφελός σου. Το απροσδόκητο θα κάνει την εμφάνισή του και στα ερωτικά σου. Τα καλύτερα έρχονται στις 10, όπου μπορεί μια απρόσμενη αλλαγή καθεστώτος ή δεδομένων στη δουλειά σου να φέρει και οικονομική βελτίωση. Σίγουρα πάντως, θα υπάρξουν θετικές προοπτικές και ευκαιρίες βελτίωσης.

2ο Δεκαήμερο: Τα οικονομικά και τα ερωτικά σου θα μπουν σε πρώτο πλάνο στις 4, όπου μπορεί να γίνει κάτι που θα αυξήσει την ανασφάλειά σου ή εσύ να νιώσεις ότι πρέπει να βρεις τρόπους για να εξασφαλίσεις τα εισοδήματά σου ή το ενδιαφέρον της άλλης πλευράς. Από την άλλη, θα κάνεις συζητήσεις ή θα ψάχνεις τρόπους να λύσεις προβλήματα στη δουλειά σου και θα αναλάβεις διάφορα που πρέπει να γίνουν και σύντομα. Ένα οικογενειακό θεματάκι ή του σπιτιού μπορεί να υπάρξει στις 9 του μήνα, ωστόσο, μάλλον θα γίνει χαμός για το τίποτα.

3ο Δεκαήμερο: Θα συνεχίσεις να μην είσαι στα καλύτερά σου και αυτή την εβδομάδα, ενώ δεν αποκλείεται το μυαλό σου να βρίσκεται συνεχώς στα επαγγελματικά σου. Ίσως μάλιστα υπάρξει κάποιο δυσάρεστο γεγονός στις 9 του μήνα, που θα σε κάνει να νιώσεις ότι θυσιάζεις αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου ή στερείσαι στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, προκειμένου να πετύχεις ή να σώσεις μάταια κάτι. Από την άλλη και οι σχέσεις σου με ανωτέρους σου είναι τεταμένες, οπότε πιθανό είναι να πάρεις μια απόφαση ή να κάνεις μια κίνηση που θα φέρει πιο γρήγορα το τέλος.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Στις 7, μια συζήτηση με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου μπορεί να καταλήξει σε τσακωμό, ενώ δεν αποκλείεται να βγουν και στη φόρα διάφορα που σου τα ‘χε μαζεμένα. Ωστόσο, στις 10 θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μια τομή στην προσωπική και κυρίως την ερωτική σου ζωή και να αλλάξεις τα δεδομένα. Αν μάλιστα ξεπεράσεις κολλήματα και ενδοιασμούς και δοκιμάσεις άλλες τακτικές και προσεγγίσεις, τότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Όσο καθυστερείς να κάνεις το πρώτο βήμα, τόσο θα χάνεις ευκαιρίες, οπότε, προσπάθησε να αποκτήσεις πιο γρήγορα αντανακλαστικά. Πιθανό είναι και κέρδος από τυχερό παιχνίδι.

2ο Δεκαήμερο: Δε φαίνεται να αντιμετωπίζεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα αυτή την εβδομάδα, αν εξαιρέσεις ένα περιστατικό με το ταίρι σου, στις 4, που μπορεί να σου χαλάσει κάπως τη διάθεση. Ίσα-ίσα που αν δεν παρασυρθείς από τις επιθυμίες και τα θέλω σου και κάνεις σωστή διάκριση για το τι πρέπει και τι είναι προς το συμφέρον σου, θα βγεις κερδισμένος και ερωτικά και οικονομικά. Στις 9 ίσως κάνεις μια έρευνα αγοράς ή θα ψωνίσεις κάτι που ήθελες αρκετό καιρό για το σπίτι σου. Δεν αποκλείεται και να συναντηθείς με συγγενείς ή άτομα που κοντινού σου κύκλου.

3ο Δεκαήμερο: Θα είσαι σε επιφυλακή και αυτή την εβδομάδα, καθώς δεν είναι μόνο η αίσθησή σου ότι κάτι πάει στραβά, κυρίως στη δουλειά σου, αλλά θα έχεις και αποδείξεις ότι υπάρχει άτομο μέσα από τον συγκεκριμένο χώρο το οποίο σε συκοφαντεί ή κάνει κινήσεις σε βάρος σου. Θες-δε θες, θα αναγκαστείς να αναλάβεις δράση, όχι μόνο για να κρατήσεις τη θέση ή να μη θιγούν δικαιώματά σου, αλλά και να ξεμπροστιάσεις, ζητώντας εξηγήσεις από κάθε «υπεύθυνο». Προσοχή χρειάζεται επίσης η υγεία ,αλλά και οι μετακινήσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο Δεκαήμερο: Τόσο στις 7, όσο και στις 10 του μήνα πράγματα που δεν είχες δώσει ιδιαίτερη σημασία ίσως αποδειχτούν αρκετά σημαντικά και διαμορφώσουν μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα, κυρίως για τα εργασιακά και τα ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή το σπίτι σου. Καλό θα ήταν λοιπόν να μην αφήνεις εκκρεμότητες, μη βιάζεσαι και κυρίως μην κάνεις προχειρότητες για να ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα γιατί θα τα βρεις σύντομα μπροστά σου. Επιπλέον, μια αποκάλυψη θα σε αναγκάσει να υπερασπίσεις τον εαυτό σου και παρουσιάζοντας λεπτομέρειες και συγκεκριμένα στοιχεία.

2ο Δεκαήμερο: Καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς την πρώτη μέρα της εβδομάδας για να κλείσεις υποχρεώσεις και να κάνεις μια δουλειά που είχες αφήσει στη μέση γιατί μετά θα μαζευτούν κι άλλες. Στις 7, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη συμπεριφορά και τα λόγια σου, για να μη δημιουργηθεί παρεξήγηση με άτομο της οικογένειάς σου. Ίσως καταπιαστείς και με διάφορες εργασίες του σπιτιού. Η 9η είναι ημέρα πληρωμών ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και μια αγορά ή να βοηθήσεις οικονομικά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

3ο Δεκαήμερο: Ο Πλούτωνας στον 8ο οίκο σου κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία του, γι’ αυτό καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να αποφύγεις επιπολαιότητες και σπατάλες γιατί θα κληθείς να πληρώσεις τη νύφη ακριβά. Από την άλλη, στις 9 του μήνα, είναι πολύ πιθανό να τερματιστεί μια φιλική ή ερωτική σχέση που ήδη είχε χαλάσει. Παρότι θα σου κοστίσει συναισθηματικά, είναι προτιμότερο να αποδεχτείς το τέλος παρά να επιμείνεις να την διορθώσεις, αφού το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις πολύτιμο χρόνο και αρκετή ενέργεια. Όσο πιο γρήγορα απεμπλακείς, τόσο το καλύτερο για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα αυτή κρύβει εκπλήξεις και περίεργα για σένα. Στις 7 του μήνα, είναι πιθανή μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ενός φιλικού ατόμου ή άλλου που είχατε έρθει κοντά ερωτικά που δε θα σου αρέσει καθόλου. Ίσως μάλιστα ζητήσεις και εξηγήσεις σε έντονο ύφος. Από την άλλη, στις 10, ενδέχεται να κάνεις μια απρόσμενη γνωριμία που θα φανεί αρκετά χρήσιμη και στα επαγγελματικά σου. Γενικά, θα επικοινωνήσεις και θα συζητήσεις διάφορα θέματα, γραφειοκρατικά και πρακτικά, ενώ οι εξελίξεις θα είναι υπέρ σου, αρκεί βέβαια να αποφασίσεις να ξανοιχτείς.

2ο Δεκαήμερο: Την πρώτη μέρα της εβδομάδας, τα ερωτικά σου φαίνεται να απασχολούν το ενδιαφέρον σου, ενώ είναι πιθανό να νιώσεις ότι κάποιο πρόσωπο εκμεταλλεύεται την καλή σου την καρδιά. Στις 6 θα είσαι πιο εσωστρεφής και ενδεχομένως να ασχοληθείς αρκετά με τις δουλειές σου για να μη σκέφτεσαι διάφορα , ενώ μπορεί να μάθεις πράγματα που αφορούν στη δουλειά σου ή ένα συνάδελφό σου που χρειάζονται διασταύρωση. Στις 9, να χάσεις την υπομονή σου με τον/η σύντροφό σου, αν όμως το δεις σαν μια επιπολαιότητα, θα περάσεις ωραία το υπόλοιπο της ημέρας.

3ο Δεκαήμερο: Εβδομάδα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών θα είναι αυτή για τις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές. Ίσως μάλιστα κάποια γεγονότα σε στενοχωρήσουν πολύ και εκεί θα καταλάβεις ότι δεν παίρνει επιπλέον αναβολή και είναι η κατάλληλη στιγμή να λήξουν κάποια θέματα μια για πάντα. Δεν αποκλείεται να σου δοθεί κι ένα τελεσίγραφο ή να βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να κάνεις ή να αποδεχτείς κάτι, αφού θα στριμωχτείς αρκετά ή θα υπάρξει τετελεσμένο γεγονός. Πάντως, η καταιγίδα θα μαίνεται και οι αντιδράσεις ή οι εναλλακτικές σου θα είναι περιορισμένες έως ανύπαρκτες.

ΛΕΩΝ

1ο Δεκαήμερο: Κι ενώ όλα φαίνονται να πηγαίνουν όπως τα έχεις σχεδιάσει, στις 7 του θέμα είναι πιθανό ένα απρόσμενο γεγονός να επιφέρει το χάος στο σπίτι σου ή θα γίνει αιτία σφοδρής αντιπαράθεσης με ανώτερό σου. Ίσως γίνει και μια ζημιά του οικιακού σου εξοπλισμού. Η αστάθεια θα συνεχιστεί και στις 10 μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά τα δεδομένα στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου κι από εκεί που είχες σίγουρη την επιτυχία, τώρα να ψάχνεις τρόπους να διαφυλάξεις ό,τι έχεις αποκτήσει έως τώρα ή τα δικαιώματά σου. Ενδέχεται μάλιστα και να αναγκαστείς σε μια παραχώρηση με βαριά καρδιά.

2ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά κάπως περίεργα, αφού από την πρώτης της κιόλας μέρα θα έχεις να αντιμετωπίσεις διάφορα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένειά σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να αισθανθείς ότι κάποια άτομα είναι αχάριστα στη δουλειά σου και ό,τι και να τους προσφέρεις δε θα ακούσεις έπαινο. Στις 6, θα βρεις την ευκαιρία να συναντήσεις αρκετό κόσμο, θα γνωρίσεις καινούργιο, θα διασκεδάσεις ή θα ξεκινήσεις και μια νέα δραστηριότητα. Στις 9, θα νιώσεις κάπως κουρασμένος ή δε θα έχεις τη διάθεση να βγεις από το καβούκι σου.

3ο Δεκαήμερο: Τα πράγματα που γίνονται στη δουλειά σου και γενικότερα στα εργασιακά σου τώρα τελευταία δε σου αρέσουν καθόλου ίσως και αυτή να είναι η αιτία που είσαι φορτισμένος και ξεσπάς κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Το να τσακωθείς με ένα συνάδελφο ή να φτάσεις στα όριά σου είναι πολύ πιθανό στις 9 του μήνα. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και σε θέματα που αφορούν στην υγεία και στις μετακινήσεις σου, καθώς το άγχος ή τα νεύρα μπορεί να σε βάλουν σε περιπέτειες

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Η καθημερινότητά σου θα αναστατωθεί στις 7 όχι μόνο εξ αιτίας των απρόσμενων αλλαγών στο πρόγραμμά σου, αλλά και από βλάβες ή προβλήματα που θα έχεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Τα νεύρα σου σίγουρα δε θα είναι σε καλή κατάσταση και ενδεχομένως να τσακωθείς με κάποιο συγγενή ή γνωστό σου. Τελείως άλλο κλίμα θα επικρατεί στις 10. Θα κάνεις ένα άλμα ή μια στροφή που θα σε φέρει πιο κοντά στην επιτυχία στα προσωπικά σου. Οπότε, φρόντισε να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά και να σταματήσεις ανταποκριθείς σε μια πρόκληση γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο και ευκαιρίες.

2ο Δεκαήμερο: Την πρώτη κιόλας μέρα της εβδομάδας, θα έρθεις σε αντιπαράθεση με ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος, ενώ δεν αποκλείεται και να γίνεις κάπως πιο αυστηρός/η ή δεικτικός/η, σε περίπτωση που η άλλη πλευρά επιμείνει στις απόψεις της. Στις 6, θα νιώσεις την υπομονή σου να σε εγκαταλείπει, κυρίως όσον αφορά σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου και την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται θέματα σημαντικά για σένα, όλα όμως θα τα ξεχάσεις στις 9 που θα μοιραστείς ωραίες και διασκεδαστικές στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα.

3ο Δεκαήμερο: Είσαι σαν καζάνι που βράζει, καθώς ένα πρόβλημα στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου, όχι μόνο δεν λύνεται, αλλά γίνεται χειρότερο. Ωστόσο, θα χρειαστεί να παρέμβεις δυναμικά στις 9 για να σταματήσει ο... κατήφορος. Ενδεχομένως να πατήσεις «διαγραφή» σε ένα άτομο ή μια κατάσταση, αφού δεν υπάρχει καλυτέρευση και καλό θα ήταν να το πάρεις απόφαση γιατί αν δεν το κάνεις εσύ, θα το λουστείς από την άλλη πλευρά. Μάλιστα, είναι πιθανό να επιβεβαιωθεί ένας φόβος σου, να χάσεις χρήματα ή κάτι που για σένα είναι πολύτιμο.

ΖΥΓΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Στις 7, ένα ξαφνικό έξοδο ή απρόσμενη εξέλιξη στα ερωτικά σου θα σε ωθήσει να αναθεωρήσεις τα πλάνα σου ή να αλλάξεις τελείως πορεία, εγκαταλείποντάς τα οριστικά, κάτι που δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Από την άλλη, μια όμορφη έκπληξη σε περιμένει όσον αφορά στη δουλειά σου. Ενδεχομένως κάποιοι να είναι ευχαριστημένοι από σένα και τις υπηρεσίες σου και θα φανεί μέσα από μια αναβάθμισή σου, πιθανόν και οικονομική. Δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κρυφή υποστήριξη ή βοήθεια ή να σου γίνει μια ερωτική εξομολόγηση που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

2ο Δεκαήμερο: Μόλις την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα γίνει κάτι σχετικό με τα ερωτικά ή τα οικονομικά σου, που δεν περίμενες, που θα σου χαλάσει κατά πολύ τη διάθεση. Από την άλλη, στις 6, πιθανόν να κάνεις μια σημαντική επαφή, σχετική με σπουδές, νομικά ή ένα ταξίδι που σχεδιάζεις, ενώ δεν αποκλείεται και να κουβεντιάσεις ένα θέμα που σε «έτρωγε» καιρό τώρα και δεν μπορούσες να το κρατήσεις άλλο μέσα σου. Στις 9, μπορεί να στενοχωρηθείς ή να σε ενοχλήσει κάτι που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, ωστόσο, θα το κρατήσεις για τον εαυτό σου και θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπο να το αντιμετωπίσεις.

3ο Δεκαήμερο: Ούτε αυτή η εβδομάδα θα είναι χωρίς προβλήματα για σένα, καθώς τόσο ο Άρης απέναντί σου, όσο και ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο σου διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους, προκαλώντας σου για μια ακόμα φορά μια ασφυκτική κατάσταση τόσο στις σχέσεις σου, όσο και σε οικογενειακά ή θέματα σπιτιού. Μια σχέση που έχει περάσει πολλά ίσως τώρα τελειώσει, αφήνοντάς σου πικρή γεύση ή το βάρος των ευθυνών που έχεις αναλάβει να σε λυγίσει και να πάρεις απόφαση ότι πλέον δεν μπορείς να το σηκώνεις μόνος σου. Ένα δυσάρεστο, πάντως, περιστατικό είναι μάλλον πιθανό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Καταστάσεις απείρου κάλλους θα διαδραματιστούν αυτή την εβδομάδα, ενώ τα απρόοπτα και οι εκπλήξεις στις σχέσεις σου δε θα λείψουν. Στις 7 του μήνα, ενδέχεται να υπάρξει ένα ξαφνικό περιστατικό με το ταίρι σου και για ασήμαντη αφορμή μπορεί να τσακωθείτε άσχημα. Μια παρεξήγηση από το τίποτα ίσως γίνει και με συνεργάτη σου, του οποίου οι αντιδράσεις θα είναι έντονες. Στις 10, είναι πιθανό να τα «σπάσεις» με ένα φίλο ή φίλη σου ή να πάρεις κάτι στραβά που θα πει ή θα κάνει και να τσακωθείτε. Δεν αποκλείεται όμως για όλα αυτά να ευθύνεται η απολυτότητά σου και η απροθυμία σου να αποδεχτείς μια διαφορετική κατάσταση.

2ο Δεκαήμερο: Ένταση και εκνευρισμό να περιμένεις στις 4 του μήνα στη σχέση σου, μάλιστα ίσως ειπωθεί κάτι πάνω στα νεύρα, που θα ενοχλήσει είτε εσένα είτε τον/η σύντροφό σου. Στις 6, μπορεί να υπάρξει μια μικρή παρεξήγηση με φίλο/φίλη σου που πιθανόν να σχετίζεται με τα οικονομικά. Από την άλλη, μπορεί να υπάρξει κι ένα φλερτ με άτομο που θα γνωρίσεις σε μια παρέα ή έξοδο και παρότι δε θα έχει συνέχεια, τουλάχιστον θα το διασκεδάσεις. Στις 9, θα είσαι στα καλύτερά σου και, μάλιστα, θα κοινωνικοποιηθείς έντονα και θα κάνεις και μια καινούργια επαφή.

3ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα, αν μη τι άλλο, θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες για να λήξεις μια και καλή ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου ή να τελειώνεις με παθογένειες, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Όπως και να έχει, θα πρέπει να βάλεις το μαχαίρι βαθιά στο κόκαλο και να κάνεις ό,τι είναι απαραίτητο για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, αλλιώς θα είσαι από αυτούς που θα πληρώσουν τα σπασμένα. Μπορεί επίσης να κόψεις τελείως μια επαφή ή μια συνήθεια ετών, που όμως επιβάρυνε τον οργανισμό σου. Αυτό το τελευταίο κάν’ το μόνος σου, πριν στο επιβάλλουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο Δεκαήμερο: Κάτι «ψήνεται» στη δουλειά σου και θα σου ανακοινωθεί στις 7, που θα αλλάξει τελείως τα πράγματα ή θα χρειαστεί να κάνεις το κάτι παραπάνω, με αποτέλεσμα να μην έχεις καθόλου ελεύθερο χρόνο. Από την άλλη, στις 10, δεν αποκλείεται ξαφνικά να γίνεις αντικείμενο κριτικής από έναν ανώτερό σου, που θεωρεί ότι ψάχνεις συνεχώς τρόπους για να αποφύγεις τα δύσκολα ή ότι κοιτάς μόνο το τι σε συμφέρει κι όχι τι είναι καλό για όλους, κάτι που θα θεωρήσει άδικο ή ανυπόστατο και θα αντιδράσεις άμεσα. Ωστόσο, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και να μην δώσεις μεγαλύτερη συνέχεια.

2ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει κάπως στραβά, είτε γιατί θα σκέφτεσαι διάφορα και θα σου χαλάσει η διάθεση είτε γιατί δε θα είσαι και πολύ ικανοποιημένος από μια κατάσταση στη δουλειά σου. Μια ασυμφωνία με το ταίρι σου στις 6, μπορεί να προκαλέσει μια πρόσκαιρη ένταση, μάλλον όμως θα κατεβάσεις ρολά και δε θα δίνεις σημασία από ένα σημείο και μετά, οπότε δε θα συνεχιστεί. Στις 9, μπορεί να μη σου έρθουν λεφτά, όμως θα γίνει κάτι στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου και θα ξαναβρείς το κέφι σου και τη χαμένη σου αισιοδοξία.

3ο Δεκαήμερο: Και αυτή την εβδομάδα, πολύ πιθανό, να μείνεις δυσαρεστημένος από τις εξελίξεις σε ένα οικονομικό ή ερωτικό σου θέμα, μάλιστα μπορεί να υπάρξει ένα γεγονός που θα σε ταράξει και να σε αναγκάσει να λάβεις «έκτακτα μέτρα». Από την άλλη, οι ελπίδες για να ξαναείσαι ή να είσαι μαζί με ένα πρόσωπο παύουν να υπάρχουν, ενώ μια σχέση σου που έχει καταλήξει σκέτο βάσανο είναι πολύ πιθανό τώρα να την τελειώσεις. Σε άλλη περίπτωση, θα παρατείνεις το μαρτύριό σου και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βασανίζεσαι άσκοπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο Δεκαήμερο: Ίσως βρεθείς από το πουθενά εν μέσω διασταυρούμενων πυρών στις 7 και θα κληθείς να πάρεις θέση ή θα παρεξηγηθείς εσύ με ένα φιλικό σου πρόσωπο, του οποίου η στάση σε ένα θέμα που σε καίει θα σε ενοχλήσει. Από την άλλη, στις 10 έχεις μια απρόσμενη ευκαιρία να βελτιώσεις τα ερωτικά σου, μέσα από μια γνωριμία που θα κάνεις ή τις επαγγελματικές σου προοπτικές. Όπως και να έχει, θα χρειαστεί να κάνεις ένα άνοιγμα, να διευρύνεις τον κύκλο σου και φυσικά να βγαίνεις έξω περισσότερο. Μια ασυνήθιστη ή διαφορετική εμπειρία είναι επίσης πιθανή που θα μπορούσε να αλλάξει κατά πολύ τη ζωή σου.

2ο Δεκαήμερο: Στις 4, ενδεχομένως να έχεις μια απόλυτη ή ανυποχώρητη στάση απέναντι σε ένα φίλο ή φίλη σου ή άτομο το οποίο σε έχει πλησιάσει ερωτικά. Ζητήματα που αφορούν στη δουλειά σου θα σε απασχολήσουν αρκετά στις 6 του μήνα. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα ή απορία, αντί να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα, είναι προτιμότερο να ρωτήσεις ευθέως. Ένα θεματάκι μπορεί να υπάρξει στις 9 του μήνα με το ταίρι ή έναν συνεργάτη σου, οφείλεις όμως να ακούσεις και τις δικές του ανάγκες και να μην κολλάς τόσο στο τι είναι σωστό και τι λάθος για σένα.

3ο Δεκαήμερο: Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου είναι αυτό που κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα και σου δημιουργεί αρκετούς μπελάδες και βάσανα αναφορικά με το σπίτι σου και οικογενειακά ζητήματα. Δεν αποκλείεται να τα έχεις ήδη μαζεμένα σε ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου για τη συμπεριφορά του ή τον τρόπο που διαχειρίστηκε μια κατάσταση και τώρα να φτάσεις στο «αμήν», όπως επίσης και να επαναληφθεί ένα γεγονός που θα σε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και να χρειαστεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες. Πιθανό είναι η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Ωραία ξεκινά, αλλά δεν εξελίσσεται ανάλογα αυτή η εβδομάδα για σένα κι όσο πιο γρήγορα θυμηθείς τον παλιό σου εαυτό, με τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποστασιοποιημένη στάση, σε περίπτωση αναταραχής, τόσο το καλύτερο. «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού», τόσο το καλύτερο γιατί στις 7 του μήνα, θα παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με τα επαγγελματικά ή το περιβάλλον σου. Από την άλλη, στις 10, και από οικονομικής και από ερωτικής άποψης και από θέματα σπιτιού και οικογένειας, τα πράγματα μόνο νορμάλ δεν είναι. Όλα σε σπρώχνουν στο να κάνεις τη στροφή και να αλλάξεις αντιλήψεις και νοοτροπίες ετών.

 2ο Δεκαήμερο: Στις 4, μια ένταση θα υπάρχει στο σπίτι ή με άτομο της οικογένειάς σου, όμως ίσως φταίει το ότι κι εσύ πιο πολύ ασχολείσαι με άλλα θέματα, παρά με τις ανάγκες των αγαπημένων σου προσώπων. Στις 6, θα προσπαθήσεις να τα ξεχάσεις και να ρίξεις το βάρος στην ερωτική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να χαλάσεις και χρήματα προκειμένου να περάσεις όμορφα. Στις 9, κάποια θέματα με την εργασία σου ή ενόχληση στην υγεία σου είναι πιθανά, γι’ αυτό δεν πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια των αντοχών σου. Ίσως σκεφτείς σοβαρά και το να κόψεις μια κακιά συνήθεια που επιβαρύνει τον οργανισμό σου.

3ο Δεκαήμερο: Κάποια πράγματα που θα μάθεις ή συμπεριφορές θα σε στενοχωρήσουν, αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, ακόμα και με αυτόν τον τρόπο θα ξέρεις ποιοι είναι οι εχθροί και ποιοι οι φίλοι σου. Δεν αποκλείεται να κάνεις έναν μίνι απολογισμό στις 9 του μήνα και να χαλαστείς από διάφορα δικά σου λάθη ή εκτιμήσεις για πρόσωπα και καταστάσεις. Μια αποκάλυψη είναι πιθανή που αφορά στη δουλειά σου, όπως επίσης κι ένας τσακωμός και οριστική διακοπή σχέσεων με ένα συγγενή ή γνωστό σου. Αν δεν έχεις τακτοποιήσει γραφειοκρατικά σου ζητήματα ή σχετικές υποθέσεις, καλό θα ήταν να τα κλείσεις τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

1ο Δεκαήμερο: Δεν θα είναι από τις πιο χαλαρές εβδομάδες αυτή που θα διανύσεις, αφού θα σκάσουν αρκετά ζητήματα που έχουν να κάνουν τόσο με τις επαφές και τις μετακινήσεις σου στις 7 του μήνα, όσο και με τις σχέσεις σου, με όλα αυτά τα κουλά και τα παράδοξα που μπορούν να συμβούν. Μάλιστα, στις 10 μήνα μια κατάσταση ενδεχομένως να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη και να σε «ξεβολέψει» ή να σε αναγκάσει να αποδεχτείς κάτι που δε σου αρέσει καθόλου. Κι εσύ, μην έχοντας εναλλακτική, θα το κάνεις, εκτός κι αν αιφνιδιάσεις τους πάντες και αποδεσμευτείς τελείως.

2ο Δεκαήμερο: Στις 4, ενδεχομένως να δημιουργηθεί παρεξήγηση με άτομο του κοντινού σου περιβάλλοντος. Κάτι που δε θα καταλάβεις, κάτι που θα πεισμώσεις μπορεί να γίνει αιτία αντιπαράθεσης. Στις 6 του μήνα, ένταση θα υπάρχει με την οικογένεια και το σπίτι σου ή τη σχέση σου, αντίστοιχα, ωστόσο δεν χρειάζεται να τα μεγαλοποιείς, ούτε να παίρνεις στραβά λόγια ή συμπεριφορές γιατί δημιουργούνται εντάσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο. Η καλύτερη μέρα για σένα είναι η 9η, καθώς και στα ερωτικά θα έχεις επιτυχίες, και θα διασκεδάσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

3ο Δεκαήμερο: Κι αυτή η εβδομάδα έχει για σένα προβλήματα που αφορούν στα οικονομικά και τις διαπροσωπικές ή ερωτικές σου σχέσεις. Ενδεχομένως μια κατάσταση να μη διορθώνεται και να κληθείς να την εγκαταλείψεις στην τύχη της, όπως επίσης και να υπάρξει ένα γεγονός που θα σου κοστίσει σε χρήμα και συναισθηματικά. Σίγουρα, δεν είναι εύκολα τα πράγματα και απαιτείται κι από την πλευρά σου να αναλάβεις δράση να «εξουδετερώσεις» με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ό,τι είναι ψυχοφθόρο ή κακό για σένα, διαφορετικά, θα γίνεις μάρτυρας διαφόρων δυσάρεστων περιστατικών και θα καταλήξεις λαβωμένος.

 

Με πληροφοριες από astrology.gr