Καταστάσεις για γέλια και για κλάματα!

Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου από 19/10 έως 25/10

Ε ρε γλέντια που θα έχουμε αυτή την εβδομάδα! Μόλις την πρώτη της κιόλας μέρα έχουμε το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω και ταυτόχρονα το τρίγωνο του τελευταίου με την πονηρούλα Αφροδίτη στην Παρθένο, με καταστάσεις για γέλια και για κλάματα για αυτούς/ες που ανήκουν στο β’ δεκαήμερο και φυσικά ξανά-μανά μια αντίθεση Ερμή (ανάδρομου) στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο, που δοκιμάζει τις αντοχές και τα νεύρα των Σταθερών και Παρορμητικών του α’ δεκαημέρου. Στις 21, έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στις 24 με τον Κρόνο για να μην ξεχνιέται και το γ’ δεκαήμερο και στις 23 τον Ήλιο να περνά στον Σκορπιό! Μάλιστα στις 25 θα κάνει και μια σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή για να ξαναθυμίσει παλιές καλές ερωτικές στιγμές σε όσους/ες είναι γεννημένοι/ες το α’ δεκαήμερο!
Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τι θα γίνει στα αισθηματικά του κάθε ζωδίου!

ΚΡΙΟΣ

Εσύ που ανήκεις στο β’ δεκαήμερου τρελαμένος θα είσαι, με κόπο θα συγκρατείσαι κι η αλήθεια είναι ότι «τραβάς» πολύ, το θέμα όμως είναι ότι πιο πολύ φαίνεσαι να κολλάς στο παρελθόν. Ίσως δεν έχεις αποδεχτεί ακόμα το τέλος μιας κατάστασης ή έχουν ξαναφουντώσει τα συναισθήματά σου, αλλά εκεί δεν έχει τίποτα για σένα, παρά μόνο χλαπάτσα. Από την άλλη, πρόσωπο από τη δουλειά σε γλυκοκοιτάζει (ή σου την πέφτει κιόλας) αλλά δεν είναι για να ενδώσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να το φας το κεφαλάκι σου. Εσύ πάλι του γ’ δεκαημέρου, μπορεί να την πατήσεις άσχημα, καθώς κάποιος/α στην αρχή θα σου αρέσει, μετά όμως θα αρχίσουν να σφίγγουν τα λουριά και να σε ελέγχει συνεχώς για το πώς ντύνεσαι, φέρεσαι, μιλάς, οπότε να είσαι προετοιμασμένος. Εσύ του α’ δεκαημέρου, πάνω που θα νιώσεις την σεξουαλική σου διάθεση να ανεβαίνει και είσαι έτοιμος για βάλεις το δάχτυλο στο μέλι, μάλλον θα μείνεις με την όρεξη. Εν τω μεταξύ, κάποιος/α από τα παλιά δε λέει να σε αφήσει στην ησυχία σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή έχει αρκετά για σένα που ανήκεις στο β’ και το γ’ δεκαήμερο, αφού η Αφροδίτη σου φέρνει μπροστά στα πόδια σου πραγματικές ευκαιρίες. Τώρα το τι θα διαλέξεις εσύ και πώς θα κινηθείς είναι δικό σου θέμα και ανάλογα βέβαια το τι ψάχνεις στην παρούσα φάση. Από την άλλη Είναι πιθανή και μια κουβέντα για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να κάνεις σαφές το τι θέλεις και τι όχι στη ζωή σου. Το πρόβλημα θα το έχεις εσύ του α’ δεκαημέρου, αφού είτε είσαι σε σχέση είτε όχι ο ανάδρομος Ερμής και ο Ήλιος που θα περάσει απέναντί σου θα σε φέρει στα όριά σου. Μη σου πούμε ότι με το ταίρι σου όλο στην κόντρα και στην παρεξήγηση θα είσαι, αφού συνεννόηση δεν θα υπάρχει, εκτός του ότι θα βγάζει συχνά-πυκνά ζήλια και θα σου σπάει τα νεύρα. Αν είσαι ελεύθερος, μια συνάντηση με πρώην ή μια πρόταση-πρόκληση θα σε βάλει σε σκέψεις. Για καλό όμως μπορεί να μην είναι...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά θα είναι τα ευτράπελα στα ερωτικά σου για σένα του β’ και του γ’ δεκαημέρου και δε θα ξέρεις, αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις με όσα σου τυχαίνουν. Όχι δεν φταίει η κακή σου μοίρα, μάλλον οι άστοχες επιλογές σου. Πιθανόν να υποτίμησες πρόσωπα και καταστάσεις, να μην έβαλες το μυαλό σου να σκεφτεί ή να το παίξεις ξύπνιος και την πάτησες. Τώρα θα αναγκαστείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να πληρώσεις τις συνέπειες. Αν, μάλιστα, είσαι ζευγαρωμένος αντιστάσου στους πειρασμούς γιατί με το δίκιο του θα ζηλέψει το ταίρι σου, αν παίζει το ματάκι σου. Αν τυχόν τσιλημπούρδισες, δεν αποκλείεται να μαθευτεί κι άντε μετά να δικαιολογηθείς στο ταίρι σου. Μπλεξίματα θα έχεις και αν πήγαινες για μια περιπετειούλα, αφού θα βρεθείς δεμένος χειροπόδαρα. Οπότε, ο συναγερμός δεν θα λήξει ούτε αυτή την εβδομάδα. Εσύ του α’ δεκαημέρου, κράτα τα προσχήματα και μη δίνεις στόχο να σε σχολιάσουν, κυρίως μέσα στη δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα για σένα του β’ και του γ’ δεκαημέρου κρύβει παγίδες κι είτε είσαι μόνος, είτε (πολύ περισσότερο) ζευγαρωμένος χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί στο τσακ είσαι να πατήσεις πεπονόφλουδα, αν αφήσεις να σε παρασύρει το συναίσθημα. Πολλά θα σου τάξουν, υποσχέσεις θα σου δώσουν και μετά πουφ! Θα βρεθείς σε περιοριστικό κλοιό. Δεν αποκλείεται το ταίρι σου να βγάλει ζήλια και κτητικότητα και να σε κατηγορήσεις για διάφορα που δεν φταις ή να θέλει να ξεκόψεις από άτομα του περίγυρού σου που δεν του γεμίζουν το μάτι. Αν το δεχτείς, να ξέρεις ότι δε θα σου βγει σε καλό. Αν είσαι γεννημένος το α’ δεκαήμερο, έτοιμος είσαι να γυρίσεις στα παλιά, αφού συνέχεια σκέφτεσαι το πώς είσαι και πώς ήσουν με κάποιον/α κι όλο περισσότερο κλείνεις να σας δώσεις μια ακόμα ευκαιρία, μήπως άλλαξαν τώρα τα πράγματα. Κάν’ το για να σου φύγει ο καημός, αλλά να ξέρεις ότι δεν είναι έτσι όπως εσύ τα σκέφτεσαι και μπορεί να εκπλαγείς άσχημα.

ΛΕΩΝ

Για σένα του β’ κυρίως, αλλά και του γ’ δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα έχει ευκαιρίες για τα ερωτικά σου, αλλά το αποτέλεσμα εξαρτάται από το πόσο θα τις διακρίνεις και πόσο καλά θα διαχειριστείς τις καταστάσεις! Πρέπει να είσαι προνοητικός και ταυτόχρονα επιλεκτικός. Να βρεις ένα άτομο που θα έχει να σου προσφέρει το κάτι τις παραπάνω όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά γενικά στη ζωή σου. Μην αφήνεις τη λίμπιντό σου να σε παρασέρνει και σκέψου. Ίσως στη δουλειά σου εμφανιστεί κάποιος/α που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, αν δεν τον/ην ξεψαχνίσεις όμως και δε μάθεις τα πάντα γι’ αυτόν/η μην το πλησιάσεις. Εσύ του α’ δεκαημέρου, πάντως, καλό θα ήταν όποιο θέματα εμφανίζεται, να το λύνεις, γιατί συνηθίζεις να τα αγνοείς επιδεικτικά ή να τα υποτιμάς και μετά, όταν βγαίνουν στην επιφάνεια, τρέχεις και δε φτάνεις. Κάτι πάντως θα σε αναστατώσει και θα χρειαστεί να παρέμβεις άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου θα έχει πολλά ραντεβού αυτή την εβδομάδα, οπότε να αναμένεις κι εσύ του β’ και γ’ δεκαημέρου τα δωράκια σου. Βέβαια, στις 19, θα νιώσεις σαν το «να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι», αφού από τη μια θα ξεσηκωθείς άσχημα, από την άλλη, το άτομο που σε έβαλε σε συναγερμό (παίζει να ήταν και πρώην σου) είτε θα σε ξενερώσει είτε θα πάρει αυτό που ήθελε και θα εξαφανιστεί. Δε βαριέσαι, θα εμφανιστεί άλλο. Πιθανό είναι πάντως να βρεις κάποιον/α που είναι του γούστου σου, που θα σου δώσει την αίσθηση ότι μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Αν είσαι σε σχέση, το μικρόβιο της ζήλιας που μπορεί να σε προσβάλλει, θα έχει θετικές επιδράσεις στο ταίρι σου. Αν είσαι του α’ δεκαημέρου, μια τυχαία συνάντηση ή μήνυμα από πρώην, θα σε ταράξει. Από την άλλη να περιμένεις πέσιμο από το διαδίκτυο, κάποιο τηλεφώνημα ή μια ευθεία προσέγγιση από άτομο που καιρό του άρεσες, αλλά δε στο είχε πει. Πες το «ναι», και δε θα χάσεις!

ΖΥΓΟΣ

Εσύ του β’ δεκαημέρου θα αρχίσεις να χάνεις τον ύπνο σου, με τον Άρη ανάδρομο απέναντί σου, μάλιστα στις 19, μπορεί να έχεις μια μετωπική με το ταίρι σου, με αφορμή ή αιτία κάποιο οικογενειακό θέμα και να γίνεται μαλλιά κουβάρια. Αν είσαι ελεύθερος, κάπως καλύτερη θα είναι η κατάσταση, αφού εκτός από διάφορα χαζά φλερτάκια, που δεν οδηγούν πουθενά, δεν τραβάς άλλα ζόρια. Εντάξει όμως, έχεις και τη διάθεση να προσέξεις και την εμφάνισή σου, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να μην έχεις αντίπαλο. Εσύ του γ’ μεν ηρέμησες προσωρινά, αλλά μπορεί να νιώσεις εξαντλημένος και να θέλεις να μείνεις μακριά απ’ όλους και όλα, όχι κι άδικα, τέτοιο «ξύλο» που έφαγες. Για εσένα του α’ δεκαημέρου, μετά από ένα σοκ, ίσως συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα πρώην σου. Ίσως προσπαθήσεις κιόλας να τον πείσεις ότι δεν τελειώσατε, τον χρόνο απλά για λίγο τον παγώσατε, μπας και τα ξαναβρείτε. Από την άλλη, μπορεί και να εκφράσεις συναισθήματα στο ταίρι σου που από καιρό ήθελες, αλλά δεν έβρισκες την κατάλληλη ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ας ξεκινήσουμε από σένα του β’ και γ’ δεκαημέρου, αυτή τη φορά, αφού περισσότερες πιθανότητες να βρεις αυτόν/η που ψάχνεις, είτε μέσα στον περίγυρο σου είτε σε μια σου έξοδο. Οπότε, καλό θα ήταν να ξανοιχτείς, να απλώσεις τα δίχτυα σου και να δεις τι ψάρια θα πιάσεις. Μπορεί να μην είναι πολλά, αλλά σίγουρα δε θα είναι του πεταματού... Από εκεί και πέρα, εσύ θα κάνεις την τελική επιλογή, ανάλογα με τη φάση που βρίσκεσαι. Πάμε τώρα και σε εσένα του α’ δεκαημέρου, που δεν ξεκινάς καλά την εβδομάδα, αφού είτε θα στριμωχτείς από το ταίρι σου να απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα ή θα νιώσεις ότι πιέζεσαι και θα προσπαθήσεις με κάποιο τρόπο να του το φέρεις, όμως οι αντιδράσεις του θα παράλογες. Από εκεί και πέρα, ο Ήλιος στο ζώδιό σου, αλλά και ο ανάδρομος Ερμής (που θα συναντηθούν κάποια στιγμή) σε τραβάνε πίσω στα παλιά ή σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι έχεις αφήσει «εκκρεμότητες», που πρέπει να κλείσεις. Το αν θα έχει επιτυχία μια επανασύνδεση έχει πάντως να κάνει πολύ το αν θα επιμείνεις ή όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κατάσταση για σένα του β’ και γ’ δεκαημέρου είναι όντως για γέλια και για κλάματα καθώς πολύ φορτσάτα ξεκινάς την εβδομάδα, σε βαθμό να θέλεις να τα σαρώσεις όλα, με έναν ενθουσιασμό, μια υπεραισιοδοξία, λες και σε περίμεναν να έρθεις μια ζωή ή αποκλείεται να ακούσεις «όχι» από αυτόν/η που σου αρέσει, αλλά... στην πορεία θα σου φύγουν όλα αυτά. Μπορεί να φταίει και κάποιο πρόσωπο που θα σου φέρει μια «ανάστροφη» και θα σε προσγειώσει απότομα ή θα διαπιστώσεις ότι τελικά έχει σημασία να είσαι με έναν και μόνο άνθρωπο που θα μπορείς να μοιράζεσαι τους καημούς και τα προβλήματα κι όχι να βολοδέρνεις. Εσύ του α’ δεκαημέρου, ίσως είσαι στη διαδικασία παρασκευής ειδυλλίου. Το να μάθεις κάτι που θα σε εκνευρίσει είναι πιθανό, θα σου λύσει όμως και αρκετές απορίες για παλιότερη υπόθεσή σου που είχε άσχημη κατάληξη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλήθεια είναι ότι εσύ του β’ δεκαημέρου δεν ξεκινάς με το δεξί την εβδομάδα, αφού είναι πιθανό να τα πάρεις άγρια με μια συμπεριφορά, ίσως και ατόμου της οικογένειάς σου και από εκεί και πέρα να είσαι... όποιον πάρει ο χάρος. Όμως θα το βρεις το δίκιο σου και ενδεχομένως και στήριξη από κάποιο άτομο που δεν είχες καταλάβει ότι τρέφει ερωτικά αισθήματα για σένα, που θα αλλάξει πολύ και τον τρόπο που το βλέπεις εσύ. Βρε μπας και;;; Εσύ του γ’ δεκαημέρου παραμένεις ασυμβίβαστος και πιστός στα στάνταρ σου. Το «στην αναβροχιά, καλό είναι και το χαλάζι» δε σε αντιπροσωπεύει κι ίσως τελικά η επιμονή σου ανταμειφθεί. Εσύ του α’ τώρα, μπορεί να φας πέσιμο από άτομο του φιλικού-κοινωνικού σου περιβάλλοντος που δεν περίμενες, αλλά μήπως τελικά κατά βάθος γνώριζες ότι του αρέσεις και δεν ήθελες να το παραδεχτείς;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσύ του β’ και γ’ δεκαημέρου, ενδεχομένως να είχες κρυφούς/ες θαυμαστές/θαυμάστριες και τώρα να εμφανιστούν να εμφανιστούν στο προσκήνιο και να αρχίσουν να σου κάνουν τα γλυκά μάτια. Τώρα, το θέμα είναι ότι δε θα είναι και πολύ του γούστου σου ή τουλάχιστον αυτό θα πιστέψεις με μια πρώτη επαφή, όμως μη βιαστείς να τα απορρίψεις, καθώς μπορεί να έχουν... κρυφές χάρες. Δώσε στον εαυτό σου και σε εκείνα μια ευκαιρία και μπορεί να σου αποδείξουν το εντελώς αντίθετο. Εσένα του α’ δεκαημέρου, εξ αιτίας μιας κόντρας ή επανεμφάνισης ενός προβλήματος στο σπίτι ή τη δουλειά σου, θα σου φύγει κάθε ερωτική διάθεση, ίσως και να ξενερώσεις κιόλας, αφού άλλα είχες σχεδιάσει κι άλλα σου κάθονται! Μια κουβεντούλα, επίσης, καλό είναι να κάνεις με το έτερο ήμισυ για να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, που όλο την αναβάλλεις, γιατί μετά δίκαια θα σου πει «ας πρόσεχες» ή «ας μου το ‘λεγες». Αν μάλιστα κρατάει καιρό η κολόνια και πολύ το έχεις καθυστερήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Κυρίως εσύ του β’ δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα να χάσεις το κέφι σου. Αν, μάλιστα, πίστευες ότι ήσουν ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τροπαίου, να περιμένεις ήττα και με βαρύ σκορ. Τι φταίει και στράβωσε; Ουδείς γνωρίζει! Μήπως όμως είχες βάλει κι εσύ τον πήχη ψηλά ή έκανες λανθασμένη εκτίμηση; Αν είσαι ζευγαρωμένος, εξ αιτίας φιλικού προσώπου μπορεί να τσακωθείτε με το ταίρι σου. Εσύ του γ’ δεκαημέρου, φαίνεται σιγά-σιγά να ηρεμείς και παρά τα μικροπροβλήματα στη σχέση σου, διαισθάνεσαι ότι είσαι κοντά στην επίλυση κάποιων διαφορών. Αλλά, το έτερο ήμισυ μπορεί να σε εκπλήξει δυσάρεστα, οπότε κάνε κι ένα τσεκάρισμα πραγματικότητας, μήπως άλλα «βλέπεις» εσύ κι άλλα αυτό. Αν είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονη έλξη για φίλο ή φίλη σου κι άντε μετά να το βγάλεις από το μυαλουδάκι σου. Εσύ του α’ δεκαημέρου, απόφυγε συζητήσεις, ειδικά όσες έχουν να κάνουν με το πρόσφατο παρελθόν γιατί δε θα έχουν την επιθυμητή κατάληξη. Προς το τέλος της εβδομάδας, ίσως πάρεις κάποιες απαντήσεις που ψάχνεις.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr