Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και ανάδρομος ο Άρης στον Κριό.

Ηεπιρροή της Νέας Σελήνης του Νοεμβρίου, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι το θέμα της εκπομπής «Stars System». Η Άση Μπήλιου αναλύει όλες τις θετικές όψεις, που κάνει το φεγγάρι με τέσσερις πλανήτες και πώς αυτές θα επηρεάσουν τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Η «συνάντηση» της Νέας Σελήνης από το συναισθηματικό και σκοτεινό ζώδιο του Σκορπιού τόσο με τον Ποσειδώνα, όσο και με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα μας γεμίσει δύναμη και θα μας ανεφοδιάσει ψυχικά, ώστε να τολμήσουμε νέα ξεκινήματα. Ταυτόχρονα με τη Νέα Σελήνη, επιστρέφει ορθόδρομος ο Άρης στον Κριό, μετά την ανάδρομη πορεία του, που κράτησε από τις 9/9 έως τις 14/11 και θα επιστρέψουμε επιτέλους σε κανονικούς ρυθμούς δράσης και θα ξαναβρούμε τη ζωντάνια και την ενέργεια μας.

Ποιες σχέσεις και συνεργασίες, που θα αρχίσουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, θα έχουν μακροπρόθεσμες προοπτικές; Ποιοι, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής τους, θα έχουν ευκαιρίες και εύνοια σε επαγγελματικά και ερωτικά; Ποια ζώδια θα πάρουν μια «ανάσα» στα οικονομικά τους;

Δείτε τις προβλέψεις της:

Με πληροφορίες από womantoc