Αυτά τα 4 ζώδια δεν μπορούν να σε κοροϊδέψουν με τίποτα

POP UP TEAM
/
20 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Κάποια από αυτά το ξέρουν κιόλας και δεν μπαίνουν καν στον κόπο…

Κάποια ζώδια δεν το έχουν με τα ψέματα κι εύκολα γίνονται τσακωτά. Κάποια από αυτά μάλιστα το ξέρουν και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κοροϊδέψουν ή να εξαπατήσουν κανένα! Ας δούμε παρακάτω, ποιοι είναι οι ατάλαντοι ψεύτες… του ζωδιακού.

ΚΡΙΟΣ
Ο αυθεντικός Κριός δεν λέει ψέματα σχεδόν ποτέ. Δεν έχει την υπομονή να τα κατασκευάσει ούτε συνηθίζει να κάνει μανούβρες. Παρ’ όλα αυτά καμιά φορά αναγκάζεται να το κάνει για να γλυτώσει τα δράματα και τα κλάματα που θα ακολουθήσουν, αν ξεστομίσει την αλήθεια. Επειδή όμως δεν ξέρει να λέει ψέματα εύκολα προδίδεται, οπότε μην φοβηθείτε να τον ξεμπροστιάσετε. Θα σας πει την αλήθεια αμέσως, χωρίς πολλά-πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι περισσότεροι δεν μπορούν να πουν ψέματα. Είναι τόσο αυθόρμητοι που είναι αδύνατο να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και να μην ομολογήσουν τα πάντα γι’ αυτό κι είναι γνωστό ως το πιο ειλικρινές ζώδιο. Στη σπάνια περίπτωση όμως που το κάνουν, όπως σε όλα τα πράγματα, θα το παρακάνουν. Θα ξεκινήσουν από ένα μικρούλι και αθώο και θα το φτάσουν στο μέγιστο. Συνήθως αναμειγνύουν αλήθεια με ψέμα για να φανεί ακόμα πιο πιστευτό, μόνο που λόγω… υπερβολής τους καταλαβαίνουν αμέσως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας Αιγόκερως αισθάνεται ενοχές, όταν αναγκάζεται να πει ψέματα. Απεχθάνεται την ανεντιμότητα και τον βγάζει εκτός εαυτού, συν το ότι χάνει πολύτιμο χρόνο με το ψάχνει τι να πει ή να τσεκάρει τι είναι αλήθεια. Έχει περισσότερο τη φήμη του υποκριτή, αφού μπορεί να μην ψεύδεται, αλλά δεν φανερώνει και την αλήθεια γιατί τον νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι. Αν τον πιάσετε στα πράσα, (που είναι πολύ πιθανό) σταυρώστε τα χέρια σας και κοιτάξτε τον στα μάτια. Θα το παραδεχτεί αμέσως με κρυφή ανακούφιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ούτε οι Υδροχόοι συνηθίζουν να λένε ψέματα αφού ξέρουν ότι η αλήθεια μπορεί να σοκάρει και δεν κρατιούνται να είναι θεατές στο μπάχαλο που δημιουργούν και να «κόβουν» αντιδράσεις. Πολλές φορές μάλιστα υπερβάλλουν στο λόγο, αντιφάσκουν ή λένε διάφορα που δεν πιστεύουν, μόνο και μόνο για να προκαλούν. Από αυτό πιάνονται και στα πράσα…

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved