Πολύς ντόρος για το τίποτα!

Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου από 30/11 έως 06/12

Αυτή την εβδομάδα θα ακούσεις και θα δεις πολλά, αφού ξεκινά με μια Πανσέληνο-Έκλειψη στους γλωσσάδικους Διδύμους και στο καπάκι μπαίνει και ο Ερμής στον Τοξότη, την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου! Χαρά μεγάλη για Μεταβλητούς και Σταθερούς που ανήκουν στο α’ δεκαήμερο, καθώς όσο να πεις, ένα άνοιγμα θα το κάνουν, μια καινούργια εξέλιξη θα υπάρξει στα ερωτικά τους και δε θα μείνουν στα ίδια. Κατά τα άλλα, λίγα θα αλλάξουν στο πλανητικό σκηνικό, με τον Άρη, εκείιιιι, να μην ξεκουνάει από το β’ δεκαήμερο του Κριού και το μόνο ενδιαφέρον και ερωτικό που θα προκύψει είναι το τριγωνάκι της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, στις 6, να κερνάει γλύκα, χάδια και φιλιά τους Μεταβλητούς και Σταθερούς του β’ δεκαημέρου.

Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τι θα γίνει στα αισθηματικά του κάθε ζωδίου!

ΚΡΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στους Διδύμους, θα ακούσεις και θα μάθεις πολλά, από πληροφορίες μέχρι κουτσομπολιά, ενώ δεν αποκλείεται και να αλλάξει τελείως η καθημερινότητά σου. Σίγουρα πάντως οι επαφές σου θα αυξηθούν, το ίδιο και τα τρεξίματά σου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα έχουν και ουσιαστικό αποτέλεσμα. Με το που θα περάσει ο Ερμής στον 9ο οίκο σου θα είσαι πιο κεφάτος και συμπαθής, οπότε θα σε πλησιάζουν πιο εύκολα άνθρωποι, ενώ θα σου δοθεί η δυνατότητα να επικοινωνήσεις τα θέματά σου με επιτυχία. Εξελίξεις αναμένονται και σε ζητήματα νομικής ή εκπαιδευτικής φύσης.

2ο Δεκαήμερο: Πολλές συζητήσεις και τηλεφωνήματα, ακόμα περισσότερο τρέξιμο, αλλά μάλλον θα ζαλιστείς , τσάμπα κόπο θα κάνεις και θα απογοητευτείς την 1η του Δεκέμβριου. Κάτι ιστοριούλες με την οικογένεια ή το σπίτι σου θα έχεις στις 2. Ίσως μάλιστα σε πιάσει και μια ανυπομονησία ή στη βαρέσει που είσαι κλεισμένος μέσα αλλά καλό θα ήταν να μην ξεσπάσεις πάνω στα αγαπημένα σου άτομα τα νεύρα σου γιατί όσο να πεις είναι αυξημένα αυτό τον καιρό. Στις 4, η διάθεσή σου θα φτιάξει κατά πολύ ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και κάτι όμορφο που αφορά στην ερωτική σου ζωή που θα σε ξεσηκώσει.

3ο Δεκαήμερο: Ευτυχώς αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ησυχία σου και κάπως θα ξαναβρείς τα πατήματά σου. Τα πνεύματα στη δουλειά σου θα αρχίσουν να εντείνονται στις 3, καθώς δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις ότι κάποιο πρόσωπο μέσα από εκεί σκαρώνει διάφορα πίσω από την πλάτη σου. Από την άλλη, θα έχεις τη δυνατότητα να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου, να οργανώσεις την αντεπίθεσή σου ή να προσεγγίσεις άτομα που έχουν δύναμη, προκειμένου να σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα δύσκολο στόχο σου.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Με την Πανσέληνο-Έκλειψη, σου ανοίγονται νέες προοπτικές, τόσο σε ερωτικά, όσο και οικονομικά θέματα, αλλά θα χρειαστεί κι εσύ να επιδείξεις ευλυγισία και προθυμία να δοκιμάσεις διάφορες εναλλακτικές και όχι να μείνεις στις κλασικές συνταγές. . Από την άλλη, με το πέρασμα του Ερμή στον 8ο οίκο σου, οι ευκαιρίες να κλείσεις θέματα στους δυο παραπάνω τομείς θα αρχίσουν να σκάνε. Πιθανόν να σου έρθουν και ιδέες για να αυξήσεις τα χρήματά σου ή να πάρεις ένα δάνειο για να κάνεις μια αγορά.

2ο Δεκαήμερο: Περίεργα ξεκινά ο Δεκέμβριος για σένα, που, εξ αιτίας διαφόρων σεναρίων που θα κάνεις στο μυαλό σου, είναι πιθανό να επηρεαστείς αρνητικά και ίσως αυτή να είναι κι η αιτία να δημιουργηθεί παρεξήγηση με ένα φίλο ή φίλη σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, έχε τα μάτια σου ανοιχτά και να μη δανείσεις χρήματα, όσο «κακός» κι αν φανείς. Στις 2, θα μιλήσεις με ένα κοντινό σου πρόσωπο κι ενδεχομένως να εκφράσεις και το πώς νιώθεις για μια συγκεκριμένη κατάσταση, ενώ στις 4, μπορεί να εκνευριστείς από μια αλαζονική συμπεριφορά ατόμου της οικογένειάς σου.

3ο Δεκαήμερο: Αυτήν την εβδομάδα, θα σε απασχολήσουν αρκετά θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σου και την οικογένειά σου. Η έλξη σου στο αντίθετο φύλο, επίσης, θεωρείται δεδομένη, οπότε και τα τυχερά δε θα λείψουν, ωστόσο, οι κατάλληλες επιλογές είναι περιορισμένες, γι’ αυτό δε θα σου είναι εύκολο να προχωρήσεις περισσότερο. Πιθανό είναι να κάνεις επαφές και συζητήσεις που σχετίζονται με επαγγελματικά θέματα ή να αναθέσεις σε κάποιο πρόσωπο να αναλάβει μια δύσκολη υπόθεσή σου και να τη φέρει σε πέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο Δεκαήμερο: Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στο ζώδιό σου καλείσαι να διαχειριστείς έξυπνα τις καταστάσεις που ίσως δημιουργηθούν στις σχέσεις σου αλλά και θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Το «λίγα λόγια-πολλές πράξεις» φρόντισε να το τηρήσεις και κυρίως προσπάθησε να μην χώσεις δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Με τον Ερμή απέναντί σου, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο χαλαρή και οι συνθήκες θα βελτιωθούν. Πολλές συζητήσεις θα κάνεις για συνεργασίες, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα και αρχίσεις τα φλερτ. Εσύ που είσαι ελεύθερος, όμως, καλό είναι να το διασκεδάσεις.

2ο Δεκαήμερο: Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι μάλλον χαοτικό, στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να πεις ή να ακούσεις αρκετές δικαιολογίες ή ψέματα, όπως επίσης και το να γίνουν λάθη που θα σε πάνε πίσω. Στις 3, θα ασχοληθείς αρκετά και με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και τις ανάγκες που πρέπει να καλύψεις. Μπορεί να σε πιάσει κι ένα άγχος ξαφνικά ή ανασφάλεια, αλλά θα είναι προσωρινό. Στις 5 μπορεί να συναντήσεις ή να μιλήσεις με ένα πρόσωπο του στενού σου κύκλου που θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να χαρείς.

3ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα, όπως φαίνεται, θα ασχοληθείς τόσο με προσωπικά, όσο και με εκκρεμότητες οικονομικές. Ενδεχομένως να διαπιστώσεις ότι τα έξοδά σου είναι αρκετά και ξεπερνούν τα έσοδα, οπότε να χρειαστεί να κάνεις ένα πλάνο πληρωμών ή περικοπή, προκειμένου να κρατήσεις μια ισορροπία. Σίγουρα πάντως δεν είναι η ιδανική εποχή για σένα για να κάνεις αγορές και ανοίγματα. Δεν αποκλείεται, επιπλέον, να σε στριμώξει άγρια ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε έρθει κοντά, απαιτώντας παραπάνω από σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Με την Πανσέληνο-Έκλειψη, είναι πιθανά κάποια εργασιακά ζητήματα ή μια ενόχληση στην υγεία σου, που όμως δεν προμηνύει κάτι ανησυχητικό, μάλλον είναι αποτέλεσμα έντασης και στρες. Ίσως έρθουν και διάφορα στην επιφάνεια που αφορούν στο παρασκήνιο, τα οποία όμως πρέπει να τσεκάρεις, πριν τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Και το πέρασμα του Ερμή στον 6ο οίκο σου «δείχνει» κινητοποίηση στους παραπάνω τομείς, ωστόσο, τα πράγματα θα αρχίσουν να τσουλάνε πιο γρήγορα, η σχέση σου με τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους σου θα γίνει πολύ καλύτερη και ενδεχομένως να έχεις και ευχάριστες στιγμές. Από την άλλη ή να κανονίσεις κάποιο ραντεβού με γιατρό.

2ο Δεκαήμερο: Ο καινούργιος μήνας δεν ξεκινά και πολύ καλά για σένα, καθώς την 1/12 θα υπάρξει μια ασυνεννοησία ή κάτι θα καταλάβεις λάθος με αποτέλεσμα να παρεξηγηθείς με ένα πρόσωπο, παρότι δε θα το αφήσεις να φανεί, δε θα κάνεις καν νύξη. Στις 3 του μήνα, θα πάρεις πολύ τα πάνω σου, ίσως εξ αιτίας και ενός προσωπικού σου θέματος που θα έχει θετική κατάληξη, ενώ στις 5 μπορεί να εισπράξεις κάποια χρήματα, να κάνεις μια αγορά που ήθελες ή να γίνει κάτι ευχάριστο που αφορά στα ερωτικά σου, ό,τι κι αν είναι το κλείσιμο της εβδομάδας θα σε χαροποιήσει.

3ο Δεκαήμερο: Στην αρχή της εβδομάδας δε θα αντιμετωπίσεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα. Τα όποια ζητήματα θα εμφανιστούν γύρω στις 3 με 4, ιδιαίτερα όσον αφορά στις σχέσεις σου και μάλλον δε θα είσαι στην καλύτερη συναισθηματική κατάσταση για να τα αντιμετωπίσεις. Μπορεί, μάλιστα, να πάρεις πιο βαριά απ’ ό,τι είναι μια κατάσταση ή ένα ζήτημα σχετικό με το ταίρι ή έναν συνεργάτη σου. Από την άλλη, στις 5, τόσο οικονομικά, όσο και ερωτικά θα χαρείς. Ενδεχομένως να πλησιάσεις και κάποιον/α που σε ελκύει, που δε θα μείνει καθόλου αδιάφορος/η.

ΛΕΩΝ

1ο Δεκαήμερο: Η Πανσέληνος-έκλειψη θα σου ανοίξει καινούργιες προοπτικές για να ανοίξεις τον κύκλο σου και από γνωριμίες και επαφές με πρόσωπα, που βρίσκονται μέσα σε όλα ή έχουν τα κονέ ίσως γίνει η μέγιστη προώθηση επαγγελματικών θεμάτων. Καλό θα ήταν όμως να μην τρέφεις και μεγάλες προσδοκίες. Με το πέρασμα του Ερμή στον 5ο οίκο σου, θα ξανανιώσεις. Θα ξαναβρείς τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό σου, θα είσαι πιο κεφάτος και αισιόδοξος, ενώ θα αρχίσεις να παίρνεις πιο χαλαρά και τα ερωτικά σου. Εννοείται ότι και η πέρασή σου στο αντίθετο φύλο θα μεγαλώσει, οπότε οι προοπτικές για μια καινούργια γνωριμία είναι θετικές.

2ο Δεκαήμερο: Στις αρχές της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός και καθόλου αφελής ή αφηρημένος, καθώς δεν αποκλείεται να σε πιάσουν «Κότσο» είτε στα ερωτικά είτε στα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να χάσεις κάτι από αφηρημάδα. Με τους ρυθμούς στη δουλειά σου να γίνονται πιο εντατικοί, στη συνέχεια, μάλλον θα κλειστείς στο σπίτι σου (ή θα παραμείνεις κλεισμένος), ενώ από την κούραση, θα αρχίσεις τη γκρίνια. Το τέλος όμως δεν έχει καμία σχέση, αφού και το κέφι σου θα ξαναβρείς και θα σου δοθεί η δυνατότητα να βγάλεις το φλογερό ταμπεραμέντο σου.

3ο Δεκαήμερο: Ενώ στις αρχές της εβδομάδας θα είσαι αρκετά εξωστρεφής και επικοινωνιακός, 3 με 4 του μήνα θα αναζητήσεις την ησυχία σου. Ενδεχομένως να αποσυρθείς από την «ενεργό δράση» γιατί θα νιώσεις κουρασμένος ή θα πέσεις με τα μούτρα για να αντιμετωπίσεις διάφορα θέματα με τη δουλειά σου ή προσωπικά. Πιθανόν και να φταίει η όλη κατάσταση, αλλά δεν αποκλείεται και να κάνεις έναν απολογισμό του οποίου τα αποτελέσματα δε θα σου αρέσουν. Πάντως στις 5 θα φροντίσεις να ξεχάσεις κάθε τι στενόχωρο ή μίζερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον 10ο οίκο των επαγγελματικών σου, προβλέπεται ένα κομφούζιο, με απόψεις, θέσεις, δηλώσεις και υποσχέσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν ή να σε αποπροσανατολίσουν. Όπως και να ‘χει, χρειάζεται η προσοχή σου γιατί είναι πολύ πιθανά τα λάθη και η υπερέκθεση. Από την άλλη, ο Ερμής που θα περάσει στον 4ο οίκο σου, θα φέρει εξελίξεις σε οικογενειακά ζητήματα ή του σπιτιού σου. Θα καταπιαστείς με ένα σωρό πράγματα που πρέπει να γίνουν και μάλιστα γρήγορα, ίσως προβείς σε αγορές εξοπλισμού ή να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα, πετώντας παλιά ή φθαρμένα αντικείμενα.

2ο Δεκαήμερο: Τα μπερδέματα, τα λάθη ή οι επιπολαιότητες στη δουλειά σου δε θα λείψουν στις αρχές της εβδομάδας και επειδή τα νεύρα σου δε θα είναι στα καλύτερά τους, πιθανόν και να δημιουργηθεί παρεξήγηση με έναν συνεργάτη σου. Και με το ταίρι σου όμως μπορεί να μη σου τα λέει καλά και αυτό να προκαλέσει μια ένταση ανάμεσά σας. Στις 3, η κουβέντα με ένα φίλο ή φίλη σου θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βγάλεις από μέσα σου διάφορα συναισθήματα που τόσο καιρό κρατάς μέσα σου. Το τέλος της εβδομάδας θα σε βρει κουρασμένο/η, αλλά ικανοποιημένο/η με όσα έχεις κάνει.

3ο Δεκαήμερο: Η αρχή της η εβδομάδα θα είναι για σένα αγώνας ταχύτητας, καθώς θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες δουλειές, ίσως μάλιστα αναλάβεις κι άλλων, αν τυχόν δεις ότι δεν δείχνουν επιμέλεια ή συνέπεια. Στις 4, τα ερωτικά σου μπαίνουν στο τραπέζι, ενώ είναι πιθανό να κάνεις μια γνωριμία που θα σου βγάλει μεγάλη οικειότητα. Δεν αποκλείεται κιόλας να είναι φίλος/η φίλου/ης και έτσι θα δείξεις λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη. Από την άλλη, ενδέχεται να δημιουργηθεί μια ψύχρα με το ταίρι σου, εξ αιτίας ενός τρίτου προσώπου ή κάτι που θα μάθεις και δε θα σου αρέσει.

ΖΥΓΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Με την Πανσέληνο-Έκλειψη καλείσαι να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να αποκτήσεις ενδιαφέροντα και γνώσεις και να ξεφύγεις από τα στενά σου πλαίσια. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να καταπιαστείς με πολλά και τελικά να μείνουν όλα στη μέση ή να μην μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις περισσότερο. Με το πέρασμα του Ερμή στον 3ο οίκο σου, η καθημερινή σου ζωή αποκτά φρεσκάδα και κίνηση, οπότε θα νιώσεις και πιο ορεξάτος να κάνεις πράγματα, να δεις κόσμο που θέλεις και να επικοινωνήσεις. Το σίγουρο είναι ότι στις δημόσιες σχέσεις δε θα πιάνεσαι και ίσως να δημιουργήσεις ένα δίκτυο επαφών.

2ο Δεκαήμερο: Αρκετά περίεργα ξεκινά η εβδομάδα για σένα όσον αφορά στη δουλειά σου, ίσως μάλιστα υπάρξει μια παρανόηση ή αναβολή που θα περιπλέξει αρκετά τα πράγματα ή θα σου φάει χρόνο. Γενικά, τα επαγγελματικά σου θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν μέχρι και τις 4 του μήνα, είτε με τις καταστάσεις και πώς διαμορφώνονται είτε με τις σχέσεις σου με έναν ανώτερό σου κι ίσως σου δημιουργήσουν μια ανασφάλεια. Στις 5 ωστόσο θα τα βάλεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και θα φροντίσεις να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά.

3ο Δεκαήμερο: Μέχρι τις 3 του μήνα θα είσαι πιο ήρεμος και χαλαρός και θα ασχοληθείς και με θέματα που σε ενδιαφέρουν ή σε γεμίζουν, αλλά από εκεί και πέρα το κλίμα θα αλλάξει. Οι ανάγκες της δουλειάς σου θα αυξηθούν. Μια διένεξη θα σου χαλάσει τελείως τη διάθεση, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις μια συζήτηση γιατί θα θεωρήσεις αδικία κάτι που έγινε ή θα νιώσεις δυσαρεστημένος. Ενδεχομένως να προκύψει και πρόβλημα με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου, που θα θέλει τη στήριξή σου, όπως επίσης και να έχεις μια αίσθηση βάρους από τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Ευτυχώς όμως το κλείσιμο της εβδομάδας θα είναι αρκετά ευχάριστο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Με την Πανσέληνο-Έκλειψη θα έχεις αρκετές ιδέες και ευκαιρίες να διευθετήσεις τις οικονομικές υποθέσεις σου. Ίσως προχωρήσεις σε ένα δάνειο, έναν διακανονισμό ή κάνεις μια ρύθμιση, ώστε να κλείσεις εκκρεμότητες. Ωστόσο, όλα αυτά θα πρέπει να τα ερευνήσεις και να μην προβείς σε βιαστικές ενέργειες. Μια έντονη έλξη είναι επίσης πιθανή, κάτι που μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, αν είσαι ήδη σε σχέση. Με το πέρασμα του Ερμή στον 2ο οίκο σου, θα γίνεις πιο ευέλικτος, ενώ θα βρεις και τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ενδεχομένως να σου γίνει και μια πρόταση ή να προχωρήσεις σε μια συμφωνία που θα σου φέρει κέρδη στο άμεσο μέλλον.

2ο Δεκαήμερο: Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις αρχές της εβδομάδας, στα οικονομικά σου, καθώς υπάρχει περίπτωση να μην ισχύουν κάποιες υποσχέσεις που θα σου δοθούν, να σε διπλαρώσουν ή να σου παρουσιάσουν αλλιώς μια συμφωνία. Επιπλέον, πιθανό είναι και ένα ψέμα ή απόκρυψη όλης της αλήθειας που αφορά στα ερωτικά σου. Από εκεί και πέρα όμως το κλίμα θα αλλάξει προς το καλύτερο. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με άτομο που είχες καιρό να ακούσεις νέα του. Στις 5, δε θα αφήσεις επαγγελματικά και δουλειές να σου χαλάσουν τη διάθεση.

3ο Δεκαήμερο: Οι οικονομικές υποχρεώσεις σου θα σε απασχολήσουν τις πρώτες δυο μέρες της εβδομάδας και ενδεχομένως να κάνεις αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις για να διερευνήσεις το πόσο υπάρχουν προοπτικές να κλείσεις κάποιες από αυτές ή να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στις 4, είναι πιθανό να μάθεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει, που αφορά σε πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος ή να υπάρξει μια επιπλοκή σε μια υπόθεσή σου. Στις 5, μπορεί να ασχοληθείς λίγο με τα επαγγελματικά σου κι ας μη δουλεύεις, ίσως σου έρθει και μια ιδέα ή θέσεις έναν στόχο που είναι δύσκολος ή αρκετά φιλόδοξος, στην παρούσα φάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο Δεκαήμερο: Η Πανσέληνος-Έκλειψη απέναντί σου, θα επηρεάσει αρκετά τις σχέσεις σου. Είναι πολύ πιθανό να βγάλει μια πιο ανάλαφρη έως και επιπόλαια πλευρά στο ταίρι σου ή ενός συνεργάτη σου ή να μη βρίσκει ησυχία και να τρελαίνει και εσένα. Γενικά, θα υπάρχει μια υπερβολή που θα σε ξεπερνάει. Αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι η ιδανική εποχή για δημιουργία δεσμού, αλλά για να περάσεις απλά καλά, χωρίς πολλές απαιτήσεις. Με το που θα περάσει ο Ερμής στο ζώδιό σου, όλα θα είναι μακρινή ανάμνηση, ενώ κάθε στενόχωρη ή μίζερη σκέψη θα εξαφανιστεί. Θα είσαι αρκετά χαλαρός και ευδιάθετος, ενώ θα θέλεις να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, με τους οποίους θα έχεις τη δυνατότητα να αναπτύξεις είτε επαγγελματικές ή είτε ερωτικές σχέσεις.

2ο Δεκαήμερο: Στην αρχή της εβδομάδας θα έχεις την αίσθηση ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως νομίζεις στη σχέση σου, ενώ δεν αποκλείεται και κάποιο οικογενειακό μπέρδεμα που θα δημιουργήσει θέμα με το ταίρι σου. Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα οικονομικά και τις υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις, μιας και έχει μπει ο καινούργιος μήνας. Λογαριασμοί και άλλες πληρωμές πάντως θα σε αγχώσουν αρκετά. Στις 5, ωστόσο, θα καταφέρεις να ξεχάσεις όσα σε στέσαραν και να περάσεις μια όμορφη μέρα με άτομα που σε διασκεδάζουν, σου δίνουν ιδέες ή ταιριάζουν πολύ στην ιδιοσυγκρασία σου.

3ο Δεκαήμερο: Οι πρώτες δύο μέρες της εβδομάδας, θα είναι έντονες, καθώς θα προκύψουν διάφορα με το ταίρι ή ένα συνεργάτη σου. Μεγάλη κουβέντα θα κάνεις, μάλλον όμως θα χάσεις χρόνο, το σάλιο σου θα χαλάσεις, αλλά αποτέλεσμα δε θα βγει, αφού θα υπάρχει διάσταση απόψεων. Μέχρι και τις 4, θα σε απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα και επειδή τα χρήματα δε θα σου τρέχουν από τα μπατζάκια, θα αναγκαστείς να περιορίσεις τα έξοδά σου ή να μεταθέσεις πληρωμές για αργότερα. Και συναισθηματικά-ερωτικά δεν θα περάσεις τις καλύτερές σου στιγμές. Στις 5 όμως θα ανέβει και η διάθεση και το ηθικό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο Δεκαήμερο: Με την Πανσέληνο-Έκλειψη, πολλά στοιχεία και πληροφορίες θα έρθουν στο φως, που θα σε βοηθήσουν στη δουλειά σου, όμως χρειάζεται να τα ψάξεις πιο πολύ για να κάνεις τη διάκριση ποια από αυτά είναι χρήσιμα και ποια άχρηστα. Από την άλλη η προχειρότητα ή η επιπολαιότητα που αντιμετωπίζονται κάποια ζητήματα θα σε εκνευρίσει. Επιπλέον, ίσως έχεις μια ενόχληση στην υγεία σου. Με το πέρασμα του Ερμή στον 12ο οίκο θα χαλαρώσεις κάπως τους ρυθμούς σου και θα προσπαθήσεις να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα είναι επίσης πιθανές, ενώ θα μαθαίνεις ό,τι γίνεται ή έγινε στο παρασκήνιο.

2ο Δεκαήμερο: Τις δυο πρώτες μέρες της εβδομάδας, καλό θα ήταν να μη δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε διάφορα που μαθαίνεις και αφορούν στη δουλειά σου, καθώς μάλλον πρόκειται για εικασίες ή «ράδιο αρβύλα». Μια αδιαθεσία είναι επίσης πιθανή. Στις 3, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις σχέσεις σου, επαγγελματικές ή προσωπικές, όπου εκεί θα χρειαστεί να δώσεις λίγη περισσότερη σημασία στα συναισθήματα της άλλης πλευράς, βάζοντας στην άκρη την αυστηρότητα και τη λογική σου. Κάτι καλό στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου να περιμένεις στις 5 του μήνα.

3ο Δεκαήμερο: Θα σου δοθεί η δυνατότητα να ασχοληθείς και να τελειώσεις με αρκετές δουλειές σου, ενώ είναι πιθανό να κάνεις και μια συζήτηση με έναν συνάδελφο προσπαθώντας να ξεκαθαρίσεις μια παρεξήγηση ή για μια πρόταση που θα σου γίνει. Στις 4, θα σου χαλάσει η διάθεση από το ταίρι σου ή έναν συνάδελφό σου ίσως από κάποιο παράπονο που θα εκφράσει, το οποίο θα θεωρήσεις υπερβολικό ή άδικο για σένα. Ίσως μάλιστα κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου για να το διαχειριστείς. Θα ξαναβρείς το κέφι σου στις 5 του μήνα κι ενδεχομένως αυτό να οφείλεται σε κάτι σχετικό με τα χρήματά σου ή ερωτική σου υπόθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Η Πανσέληνος-Έκλειψη θα αναπτερώσει το ηθικό σου, θα σε σπρώξει να ξανοιχτείς και να γνωριστείς με αρκετό κόσμο, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά. Ωστόσο, πέρα από μια αναζωογόνηση, όμορφες στιγμές και ευχάριστες συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, κάτι ουσιαστικότερο δε θα σου προσφέρει. Με το πέρασμα του Ερμή στον 11ο οίκο σου, το κέφι σου θα φτιάξει ενώ θα γίνεις και πιο κοινωνικός. Όλο και κάπου θα έχεις να πας και κάποιον/α να συναντήσεις, φίλο/η ή γνωστό/η. Δεν αποκλείεται επίσης να μπουν στη ζωή σου νέα πρόσωπα, ενδεχομένως και νεαρότερα, που θα σε παρασύρουν στους ρυθμούς τους, όπως και να ξεκινήσεις ένα καινούργιο χόμπι.

2ο Δεκαήμερο: Οι πρώτες δυο μέρες της εβδομάδας χρειάζονται προσοχή του μήνα, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σου, αφού είναι πολύ πιθανό οι προσδοκίες σου να διαψευστούν ή να πέσεις τελείως έξω στις εκτιμήσεις σου. Μέχρι και τις 4, η δουλειά θα τρώει τον αφέντη, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να κάνεις και μια συζήτηση με συνάδελφό σου, που έχει κάποια παράπονα από τη στάση που κράτησες σε ένα ζήτημα που προέκυψε. Στις 5, το ενδιαφέρον θα στραφεί στις σχέσεις σου, κυρίως στον σύντροφό σου και κάποιες αντιδράσεις του που κρίνεις μάλλον υπερβολικές.

3ο Δεκαήμερο: Δεν αναμένεται κάτι συναρπαστικό αυτή την εβδομάδα, ούτε όμως και κάτι που θα μπορούσε να σε ανησυχήσει. Στις 4, το πρόγραμμα στη δουλειά σου θα είναι φορτωμένο και εκεί ίσως να πιεστείς λίγο όσον αφορά στους χρόνους, αλλά μάλλον το περίμενες και δε θα σε εκπλήξει. Μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με άτομο θα έχει το αποτέλεσμα που επιδιώκεις, αν και εσύ πας με τα νερά του και δε φέρνεις συνεχώς αντιρρήσεις. Στις 5, καλό θα ήταν να μην παίρνεις πολύ στα σοβαρά το ταίρι σου και τις αυξημένες απαιτήσεις του. Είναι προτιμότερο να το πειράξεις και όχι να εκνευριστείς.

ΙΧΘΥΕΣ

1ο Δεκαήμερο: Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον 4ο οίκο σου, τόσο στο σπίτι με επισκέψεις και απρόοπτα, όσο και στη δουλειά σου με αποφάσεις και κινήσεις αψυχολόγητες, που θα προκύψουν, θα γίνει μπάχαλο κι εννοείται ότι εκτός του ότι δε θα βρίσκεις μια στιγμή ηρεμίας, δε θα ξέρεις και πώς να διαχειριστείς διάφορες αντιφάσεις. Με το πέρασμα του Ερμή στον 10ο οίκο σου, τα πράγματα στα επαγγελματικά σου θα βελτιωθούν αρκετά, κυρίως αν ασχολείσαι με τα μέσα ενημέρωσης, μεταφοράς ή επικοινωνίας. Ωστόσο, δε θα λείψουν και οι επιπολαιότητες, η προχειρότητα που θα αντιμετωπίζονται διάφορα ζητήματα αλλά και μια δική σου απροθυμία να αποδεχτείς καινούργιες ιδέες και προτάσεις «ριψοκίνδυνες».

2ο Δεκαήμερο: Τις πρώτες δύο μέρες της εβδομάδας, είναι πολύ πιθανό ένα χάος ή αναστάτωση στο σπίτι σου, όπως επίσης και μια παρεξήγηση με άτομο της οικογένειάς σου, ίσως γιατί άλλα εννοείς κι άλλα καταλαβαίνει. Ωραίες στιγμές με το ταίρι και άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα θα περάσεις στις 3-4, όπου θα σου βγει η γλυκιά και ρομαντική πλευρά. Δεν αποκλείεται να έχεις και τα ερωτικά τυχερά σου. Στις 5, θα καταπιαστείς με δουλειές του νοικοκυριού, αλλά θα εξοικονομήσεις και χρόνο για τη φροντίδα του εαυτού σου. Ίσως απολαύσεις λίγες ώρες παραπάνω ξεκούρασης ή ύπνου.

3ο Δεκαήμερο: Σαφώς πιο ήρεμος θα είσαι τις πρώτες δυο μέρες της εβδομάδας, ενώ είναι πιθανό θα κληθείς να διαχειριστείς διάφορα θεματάκια του σπιτιού, ακόμα και να μεσολαβήσεις για να λυθεί μια παρεξήγηση και να τα ξαναβρούν πρόσωπα από την οικογένειά σου. Στις 4, μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης είναι απαραίτητη και με ένα φίλο ή φίλη σου, αν έχει δημιουργηθεί μια ψυχρότητα ανάμεσά σας. Προσπάθησε όμως και εσύ να μην δραματοποιείς τις καταστάσεις. Το ίδιο ισχύει και με το ταίρι σου καθώς παραείσαι ευαίσθητος σε κάποια σχόλιά του. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται και ένα φλερτ που θα έχει μεγάλη επίδραση πάνω σου.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr