Τώρα αρχίζουν τα «ωραία»!

Η εβδομάδα στο ξεκίνημά της δεν έχει μόνο την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω και την έναρξη του Χειμερινού Ηλιοστασίου, αλλά και την αλλαγή πόστου του Ερμή που περνά κι αυτός στον Αιγόκερω και μια σύνοδο Δία και Κρόνου στον Υδροχόου, κάτι που σημαίνει ότι το α’ δεκαήμερο των ζωδίων θα μπει για τα καλά στην πρίζα, κυρίως των Παρορμητικών και Σταθερών. Στις 23/12, έχουμε το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που για μια ακόμα φορά το τελευταίο τρίμηνο στενοχωρεί Παρορμητικούς και Μεταβλητούς του γ’ δεκαημέρου, ενώ στις 25 και 27 του μήνα ο Ουρανός ξυπνάει με τα δύο τρίγωνα που κάνε με Ήλιο και Ερμή, φέρνοντας εκπλήξεις και αλλαγές στους Παρορμητικούς και Σταθερούς του α’ δεκαημέρου. Κατά τα άλλα, η Αφροδίτη, στις 24, θα περάσει στο β’ δεκαήμερο του Τοξότη διαμορφώνοντας ένα χαρούμενο εορταστικό κλίμα, όχι μόνο στους Μεταβλητούς και Σταθερούς, αλλά σε όλους!

Καλά Χριστούγεννα!

ΚΡΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Πρώτα ο Ερμής και στο καπάκι ο Ήλιος στον 10ο οίκο σου από τις 21, θα σου υπενθυμίσουν ότι μόνο, αν κοπιάσεις θα δεις προκοπή στα επαγγελματικά σου. Ενδεχομένως να αυξηθούν οι ευθύνες και τα καθήκοντά σου, ενώ η κολεγιά τους με τον Ουρανό στον Ταύρο, 25 και 27 του μήνα ίσως σε αναγκάσει να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα οικονομικά και τα ερωτικά σου. Δεν αποκλείεται επίσης να αλλάξει τελείως το καθεστώς στη δουλειά σου, με μια ηχηρή αποχώρηση ή να βρεθείς από πρώτος... τελευταίος ή και το ανάποδο! Από την άλλη, Κρόνος και Δίας στον 11ο οίκο σου στρέφουν το ενδιαφέρον σου σε φιλικά κι άλλα αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως μάλιστα με κάποια από αυτά να περάσεις τα Χριστούγεννα.

2ο Δεκαήμερο: Εσύ δεν έχεις σοβαρό θέμα να αντιμετωπίσεις, οπότε η εβδομάδα των Χριστουγέννων θα είναι γεμάτη από διάφορα ευχάριστα γεγονότα και όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Μάλιστα, ανήμερα θα το καταδιασκεδάσεις και με στενούς συγγενείς, θα μιλήσεις με κόσμο έστω και μέσα από το τηλέφωνο και θα γελάσεις με την ψυχή σου. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να είχες σχεδιάσει και μια μίνι απόδραση για να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεσκάσεις, αλλά αφού αυτό δε γίνεται θα βρεις τον τρόπο να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς.

3ο Δεκαήμερο: Εσύ να περιμένεις... βαρυχειμωνιά, αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Άρης σου έχει μια ακόμα κόντρα με τον Πλούτωνα. Όσο πιο κοντά έρχονται, τόσο θα πέφτει η θερμοκρασία και οι προοπτικές στα επαγγελματικά σου δε θα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες. Από την άλλη, ενδέχεται να έχεις μια μεγάλη αποτυχία ή να μην καταφέρεις ένα στόχο σου που όχι μόνο θα σε καταβάλλει ηθικά, αλλά θα σε κάνει κιόλας να τα παρατήσεις, αποδεχόμενος την ήττα σου. Στήριξη από τους ανώτερούς σου πάντως δε θα έχεις, αντίθετα, μπορεί να κατηγορηθείς κιόλας ή, αν υπάρχει έχθρα με κάποιο άτομο, να σου τη φέρει πισώπλατα.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Ο Ερμής και ο Ήλιος στον Αιγόκερω, στις 21, σε θέλουν πιο επικοινωνιακό και εκφραστικό για να κάνεις νέες επαφές, ενώ είναι πιθανό να έρθεις πιο κοντά με άτομα που μέχρι πρότινος είχατε τυπικές σχέσεις. Ίσως κάνεις ή σχεδιάσεις κι ένα ταξίδι, όταν με το καλό, τελειώσει το lockdown. Τόσο στις 25, όσο και τις 27 του μήνα, κάποια πλάνα σου θα ανατραπούν, αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι για καλό. Από την άλλη, έχεις να αντιμετωπίσεις και τη σύνοδο Δία-Κρόνου στον 10ο οίκο σου, που στέφει την προσοχή σου στα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες ή να καλύψεις προσωρινά μια θέση, λόγω ανάγκης. Το θέμα είναι ότι δε φαίνεται να παίρνεις και το ανάλογο αντίτιμο.

2ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα, όχι μόνο δεν υπάρχει κάτι που θα σε αναστατώσει, αλλά από την Παραμονή Χριστουγέννων και μετά αναμένεται να περάσεις υπέροχα, είτε είσαι μόνο είτε σε σχέση. Θα μοιραστείς όμορφες στιγμές με πρόσωπα του στενού σου κύκλο, δώρα και αρκετό φαγοπότι, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην την ευχαριστηθείς. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να έρθουν και κάποια επιπλέον χρήματα ή να αν είσαι ελεύθερος να έχεις τα ερωτικά τυχερά σου. Μόνη παρένθεση, μια φόρτιση που ίσως έχεις στις 23 του μήνα.

3ο Δεκαήμερο: Οι επίμαχες ημέρες για σένα, κατά τις οποίες θα πρέπει να προσέξεις, είναι η 23η και η 24η του μήνα, καθώς είναι πολύ πιθανό ένα ξέσπασμά σου, μετά από διάφορα που θα μάθεις ή θα σου εκμυστηρευτούν κι αφορούν είτε στη δουλειά είτε σε ένα πρόσωπο μέσα από αυτήν. Το θέμα είναι ότι θα αναγκαστείς να ανταπαντήσεις και σε ανυπόστατες κατηγορίες ή να αμυνθείς από ανθρώπους που προσπαθούν να σου σκάψουν το λάκκο κι όλα αυτά θα έχουν και επιπτώσεις στην υγεία σου. Σίγουρα πάντως θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με σθένος ό,τι γίνει. Ευτυχώς, από τα Χριστούγεννα και μετά όλα αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο Δεκαήμερο: Ερμής και Ήλιος, περνώντας στον 8ο οίκο σου, στις 21, σε καλούν να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, να λύσεις τυχόν ζητήματα που έχεις σε εκκρεμότητα και κυρίως να εξασφαλιστείς, δημιουργώντας ένα απόθεμα, έστω και μικρό για παν ενδεχόμενο. Από την άλλη, κάθε αλλαγή που γίνεται είναι για καλό, οπότε μη βλέπεις στραβά μία και αποδέξου καινούργια πρόσωπα και καταστάσεις στη δουλειά ή τα οικονομικά σου. Μια επιτυχία ακόμα και ερωτική είναι πιθανή στις 25 του μήνα και 27 του μήνα. Επιπλέον, με Δία-Κρόνο σε σύνοδο στον 9ο οίκο σου δεν αποκλείεται να δρομολογήσεις νομικά, εκπαιδευτικά ζητήματα ή ένα επαγγελματικό ταξίδι.

2ο Δεκαήμερο: Από τις 24, με την Αφροδίτη πια απέναντί σου, θα γίνεσαι όλο και πιο δημοφιλής, όχι μόνο στο αντίθετο φύλο αλλά σε όλες τις συναναστροφές σου. Αρκετοί και αρκετές θα θέλουν να αποκτήσουν μια επαφή μαζί σου, οπότε οι καινούργιες γνωριμίες είναι δεδομένες κι αν είσαι ελεύθερος, θα το ευχαριστηθείς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεις κι ένα πρόσωπο που θα θέλει σχέση μαζί σου, αφού ταιριάζετε σε νοοτροπία. Όσον αφορά στο ταίρι σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, οι μέρες που θα μοιραστείτε θα είναι γεμάτες γέλιο και χαρά!

3ο Δεκαήμερο: Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο οι εργασιακοί σου ρυθμοί θα χαλαρώνουν και θα ηρεμείς ή θα αλλάζει σταδιακά η διάθεσή σου και θα ξαναβρείς τη φρεσκάδα και το κέφι σου. Ωστόσο, την προπαραμονή σε περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη που έχει κυρίως να κάνει με τα οικονομικά και τα ερωτικοσεξουαλικά σου ζητήματα. Είτε θα κληθείς να πληρώσεις μια... λυπητερή, που δεν υπολόγιζες ή θα κλείσει σε βάρος σου μια υπόθεση σχετική με εφορία, τράπεζα ή ασφαλιστικά και κληρονομικά, είτε, μετά από ένα δυσάρεστο περιστατικό να πέσουν οι τίτλοι τέλους σε ένα ειδύλλιο που σε ταλαιπώρησε. Πιθανό είναι και μια φιλική σου σχέση να έχει την ίδια κατάληξη ή να συμβεί κάτι άσχημο σε αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Αν μη τι άλλο, αυτή η εβδομάδα είναι ενδιαφέρουσα, καθώς ο Ερμής και λίγο μετά ο Ήλιος περνούν στον 7ο οίκο σου, οπότε και οι σχέσεις σου θα συγκεντρώσουν όλη την προσοχή σου. Δε, τόσο στις 25, όσο και τις 27 του μήνα, δεν αποκλείονται κάποιες περίεργες συμπεριφορές του/ης συντρόφου ή ενός συνεργάτη σου, που θα σε προβληματίσουν ή να συμβεί ένα απρόσμενο γεγονός, που θα σε ξαφνιάσει κι ίσως σου χαλάσει το Χριστουγεννιάτικο mood. Από την άλλη, η σύνοδος Δία-Κρόνου στον 8ο οίκο σου σηματοδοτεί καινούργιες εξελίξεις στα οικονομικά και τα ερωτικά σου. Ενδεχομένως θα κληθείς να διευθετήσεις υποθέσεις σου, που κρατούν χρόνια, με μάλλον ευνοϊκούς όρους για σένα ή να βάλεις τις βάσεις για ένα νέο ειδύλλιο.

2ο Δεκαήμερο: Αρχίζει και χαλαρώνει το κλίμα στην εργασία σου, αλλά λογικό είναι, αφού σιγά-σιγά θα περάσει σε γιορτινούς ρυθμούς, ανεβάζοντας και τη διάθεσή σου. Κι η αλήθεια είναι ότι πολύ μυαλό για δουλειές γενικά δε θα έχεις, κυρίως από τις 24 και μετά. Δεν αποκλείεται να πάρεις και μια άδεια για να ξεκουραστείς και να περάσεις τα Χριστούγεννα, χωρίς άγχος και πίεση. Από την άλλη, θα φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση, ενώ υπάρχει περίπτωση να κάνεις κι άλλα πράγματα, που σε γεμίζουν και μέχρι τώρα δεν είχες τον χρόνο.

3ο Δεκαήμερο: Ενώ αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει νορμάλ για σένα, η πορεία της δε θα είναι ανάλογη, καθώς στις 23, ο Άρης με τον Πλούτωνα σου επιφυλάσσουν μια αρκετά δυσάρεστη έκπληξη γι’ αυτό καλείσαι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αντιμετωπίσεις όποιο θέμα εμφανιστεί, σχετικό με τα επαγγελματικά ή τις σχέσεις σου με θάρρος και αποφασιστικότητα. Τα δείγματα της... παρακμής μιας κατάστασης, βέβαια, τα είχες ήδη διαπιστώσει, αλλά αν έχωνες το κεφάλι σου στην άμμο, αποφεύγοντας να λύσεις το πρόβλημα από τη ρίζα του, τώρα είναι πολύ πιθανό να το κάνει η άλλη πλευρά, δίνοντας ένα τέλος. Όσο κι αν σε πονέσει, αποδέξου το γιατί μόνο έτσι θα προχωρήσεις στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

1ο Δεκαήμερο: Το σημαντικότερο όλων για σένα είναι η σύνοδος Δία-Κρόνου στον 7ο οίκο σου, που όπως αντιλαμβάνεσαι αφορά καθαρά στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και συντροφικές-ερωτικές. Κι εδώ το ζητούμενο είναι το κατά πόσο μπορείς να διαχειριστείς κάποιες συμπεριφορές και υπάρχει προθυμία κι από την άλλη πλευρά να βρείτε από κοινού λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν ή θα παλέψεις μόνος σου και κάποια στιγμή θα καταθέσεις τα όπλα. Από την άλλη, Ερμής και Ήλιος στρέφουν την προσοχή σου στα εργασιακά σου, όμως υπάρχει περίπτωση τόσο ανήμερα των Χριστουγέννων, όσο και στις 27 να συμβούν διάφορες αλλαγές που θα φέρουν αποσταθεροποίηση.

2ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά χαλαρά κι όμορφα για σένα κι η συνέχειά της θα είναι πολύ καλύτερη, καθώς η Αφροδίτη στις 24, θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σου, κάνοντάς σε πιο δημιουργικό και ερωτικό, οπότε τα Χριστούγεννα θα είναι γεμάτα από χαρούμενες στιγμές με το ταίρι σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ευκαιρίες φέρνει και σε σένα που είσαι μόνος, καθώς δεν αποκλείεται τα βέλη του φτερωτού θεού να σε χτυπήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να τύχεις και θετικής ανταπόκρισης. Επιπλέον, είναι η ιδανική περίοδος για να έρθεις πιο κοντά με το παιδί ή τα παιδιά σου και να περάσεις χρόνο μαζί τους.

3ο Δεκαήμερο: Σε γενικές γραμμές, η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει πολύ γρήγορα, αφού αρκετές δουλειές και τρεξίματα θα σε έχουν συνεχώς στην πρίζα. Στις 23, ωστόσο, θα έχεις μια δυσάρεστη εξέλιξη που αφορά στα εργασιακά σου, ενώ δεν αποκλείεται και μια ενόχληση στην υγεία σου, που θα σε κρατήσει μακριά από κάθε δράση. Ίσως μάλιστα είναι η αφορμή για να κόψεις μια κακή σου συνήθεια που επιβαρύνει τον οργανισμό σου, να αλλάξεις διά παντός διατροφή ή να ξεκινήσεις μια άσκηση. Επιπλέον, είναι πιθανή και μια ζημιά του εξοπλισμού σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Για σένα το πιο σημαντικό είναι το πέρασμα του Ερμή και του Ήλιου στον 5ο οίκο σου, καθώς θα κάνουν την ερωτική σου ζωή πιο ενεργή, οπότε θα στρέψεις όλο το ενδιαφέρον σου εκεί, προκειμένου να βρεις το πρόσωπο με το οποίο θα μπορούσες να συνυπάρξεις. Από την άλλη, με το ταίρι σου θα ερωτευτείτε ξανά, ενώ θα ασχοληθείς παραπάνω με το παιδί ή τα παιδιά σου. Στις 25 και 27 του μήνα αναμένονται απρόσμενες ειδήσεις που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα, ενώ δεν αποκλείονται και επαφές, συζητήσεις ή εξελίξεις που έχουν να κάνουν με νομικά ή εκπαιδευτικά ζητήματα. Όσον αφορά στη δουλειά σου, είναι πιθανό να περάσεις σε μια διαφορετική εποχή από τις 21 και μετά.

2ο Δεκαήμερο: Η Αφροδίτη που θα περάσει στις 24 στον 4ο οίκο σου κάνει πιο έντονη την ανάγκη σου να ανανεώσεις το σπίτι σου, να κάνεις αγορές ή να αδειάσεις ένα χώρο σου για να τον αξιοποιήσεις καλύτερα. Μέσα από όλα αυτά βέβαια, θα ανανεωθείς κι εσύ, πρόσεξε μόνο μην καταξοδευτείς σε ψώνια που δεν είναι απαραίτητα. Δεν αποκλείεται να γίνει ένας μικρός χαμός στο περιβάλλον σου, να τραπεζώσεις τα μέλη της οικογένειάς σου κι άλλα αγαπημένα σου άτομα, τα Χριστούγεννα, ενώ ενίοτε θα σε τρελαίνουν με τα καπρίτσια τους.

3ο Δεκαήμερο: Κάποιες γκρίνιες και παράπονα μπορεί να έχεις την αρχή της εβδομάδας από το ταίρι σου, που μάλλον είναι ένας έμμεσος τρόπος για να ασχοληθείς περισσότερο μαζί του, καθώς θα νιώθει παραμελημένο. Στις 23 του μήνα ωστόσο, ενδέχεται να χάσεις κάθε ελπίδα και με βαριά καρδιά, να αποδεχτείς ότι μια κατάσταση δεν πάει άλλο και πρέπει όσο είναι καιρός να την τελειώσεις γιατί σε χαλάει πολύ. Ενδεχομένως να υπάρξουν και δυσάρεστες εξελίξεις που αφορούν σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή οικονομικά να έχεις μεγάλη χασούρα, ακόμα και την ακύρωση μιας συμφωνίας που ήθελες πολύ να προχωρήσει.

ΖΥΓΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Με το πέρασμα του Ερμή και του Ήλιου, στις 21, στον 4ο οίκο σου, αυτόματα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένειά σου. Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα θα φροντίσεις να καλύψεις τις ανάγκες τους, θα πάρεις τα δώρα σου, θα ψωνίσεις για το εορταστικό τραπέζι και όλες τις ετοιμασίες, φροντίζοντας να είναι όλα άψογα. Ένα άγχος όμως θα το έχεις. Ωστόσο, στις 25 και 27 του μήνα, να περιμένεις ανατροπές που σχετίζονται με τα σεξουαλικά ή τα οικονομικά σου, που θα σε εκπλήξουν είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα. Επιπλέον, η σύνοδος Δία-Κρόνου στον 5ο οίκο σου σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά σου και σύντομα θα βρεθείς στο κατώφλι καίριων αποφάσεων.

2ο Δεκαήμερο: Εσύ, πάλι, τέτοιους καημούς και βάσανα δε θα έχεις, μάλιστα από τις 24 του μήνα και μετά από αρκετό καιρό θα απολαύσεις τα Χριστούγεννα παρέα με την οικογένειά σου, αλλά και συγγενείς ή πρόσωπα του πολύ στενού σου κύκλου. Όλη αυτή η εβδομάδα αναμένεται γεμάτη τόσο από συναισθήματα όσο και από δραστηριότητες, ενώ θα καταφέρεις και να περάσεις καλά και να ξεκουραστείς. Παρότι κλεισμένος στο σπίτι σου, η ατμόσφαιρα που θα φτιάξεις θα είναι πολύ όμορφη και θα επικοινωνήσεις με αρκετούς ανθρώπους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δε θα χαλάσει τη γιορτινή σου διάθεση.

3ο Δεκαήμερο: Ενώ τις δυο πρώτες μέρες του εβδομάδας θα είσαι μάλλον χαλαρός, ξαφνικά θα αρχίσουν να σε ζώνουν τα φίδια. Στις 23, δε αποκλείεται να στενοχωρηθείς από κάτι που αφορά στο ταίρι σου ή σε έναν συνεργάτη σου, ενώ προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσεις για άλλη μια φορά στο σπίτι σου ή με ένα μέλος της οικογένειάς σου, που θα επισκιάσει το γιορτινό κλίμα των ημερών. Από την άλλη, ίσως έχει φτάσει η ώρα να πάρεις κι εσύ τις αποφάσεις σου και να τελειώνεις με μια κατάσταση που βλέπεις ότι όχι δεν καλυτερεύει, γίνεται και χειρότερη όσο περνά ο καιρός. Κι αν φοβόσουν μην τυχόν κάνεις λάθος, τώρα θα διαπιστώσεις ότι είχες απόλυτο δίκιο. Μάλιστα, ό,τι απέφευγες, ενδεχομένως να το βιώσεις από την άλλη πλευρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Παρότι αυτή η εβδομάδα ξεκινά πολλά υποσχόμενη και θετική τόσο για προσωπικές σου υποθέσεις, όσο και από πλευράς συναντήσεων ή συζητήσεων, η συνέχεια δεν είναι ανάλογη, καθώς τόσο στις 25, όσο και τις 27 του μήνα θα υπάρξει μια αναστάτωση, από ένα ξαφνικό γεγονός ή μια εξέλιξη υπόθεσής σου που δεν περίμενες. Δεν αποκλείεται να τσακωθείς και με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου ή να υπάρξει μια αποστασιοποίηση για κάποιο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, οφείλεις κι εσύ να αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια πράγματα δε γίνεται να συνεχίσουν ως έχουν. Από την άλλη, είναι και η σύνοδος Δία-Κρόνου στον 4ο οίκο σου που γεννά διάφορα θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου, οπότε οι αντοχές σου θα αγγίξουν τα όρια.

2ο Δεκαήμερο: Για σένα η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές και θα γίνεται όλο κι καλύτερη από τις 24 του μήνα. Όχι μόνο θα φας, θα πιείς και θα διασκεδάσεις, αλλά είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείς κιόλας αυτή την εβδομάδα ή να ζήσεις μια αρκετά ωραία σεξουαλική εμπειρία. Φυσικά, αν είσαι σε σχέση, ακόμα καλύτερα, αφού το ταίρι σου θα φροντίσει να κρατήσει την ατμόσφαιρα τόσο γιορταστική και χαρούμενη, όσο και ερωτική, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ξεχάσεις άγχη και προβλήματα και να ευχαριστηθείς γευστικές και -όχι μόνο- απολαύσεις.

3ο Δεκαήμερο: Ενώ η εβδομάδα για σένα ξεκινά όμορφα και σε βάζει στο χριστουγεννιάτικο mood, στις 23, ενδεχομένως να δυσαρεστηθείς από μια είδηση, που μπορεί και να αφορά άτομο του στενού σου κύκλου ή από την εξέλιξη μιας υπόθεσής σου, που αφορά σε εργασιακά ή γραφειοκρατικά θέματα και να διαπιστώσεις ότι οι κόποι ή η μάχη σου τελικά πήγαν χαμένα. Δεν αποκλείεται και να διακόψεις και τις επαφές σου με ένα συνάδελφο, αν διαπιστώσεις ότι σου έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα όμως, θα αρχίσεις να συνέρχεσαι και δε θα αφήσεις τίποτα να χαλάσεις τις γιορτινές μέρες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο Δεκαήμερο: Με την είσοδο του Ερμή και του Ήλιου στον 2ο οίκο σου, στις 21, θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σου. Δεν αποκλείεται να αρχίσεις να αποκτάς τον έλεγχο των χρημάτων αλλά και των αισθημάτων σου, να σκεφτείς τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και να μην καταφεύγεις στις εύκολες λύσεις. Τόσο στις 25, όσο και τις 27 του μήνα θα έχεις κάποια έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και αλλαγή στη διάθεσή σου. Ίσως και να επηρεάσουν την κατάστασή σου κάποιες ανακατατάξεις στη δουλειά σου, αλλά αν πας με τη ροή, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

2ο Δεκαήμερο: Τις πρώτες δύο μέρες θα έχεις κάνει ό,τι είναι να κάνεις με τις δουλειές σου, μάλιστα, αν δεν τρέχει ο νους σου από εδώ και από εκεί μπορεί να τα καταφέρεις ακόμα πιο σύντομα. Από εκεί και πέρα, με την Αφροδίτη πάνω σου, αρχίζει για σένα το πάρτι, που θα κρατήσει σχεδόν όλη την εβδομάδα. Θα ξαναγίνεις παιδί, θα απολαύσεις φαγητά και ποτά, θα γελάσεις, θα χαρείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ενώ θα έχεις και τα τυχερά σου στον έρωτα, αφού θα συγκεντρώσεις τα βλέμματα πάνω σου με το μπρίο και το κέφι σου. Πρόσεξε μόνο μην ξοδέψεις παραπάνω χρήματα από αυτά που υπολόγιζες.

3ο Δεκαήμερο: Κάποια θέματα θα έχεις με το σπίτι σου ή ένα μέλος της οικογένειάς σου τις πρώτες δυο μέρες της εβδομάδας, ωστόσο, το μεγάλο σου πρόβλημα θα παρουσιαστεί στις 23. Ενδεχομένως να σε χαλάσει πολύ μια κατάσταση που σχετίζεται με τα ερωτικά ή τα οικονομικά σου και να την τελειώσεις, αφού θα καταλάβεις ότι πιο πολλές λύπες σου δίνει παρά χαρές. Μπορεί και να έχει να κάνει με μια άσχημη εξέλιξη μιας συμφωνίας ή συνεργασίας, ενώ δεν αποκλείεται και μια άσχημη εξέλιξη στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Θα προσπαθήσεις να συνέλθεις όμως για να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς τα Χριστούγεννα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο Δεκαήμερο: Εσύ ίσως είσαι από τους μοναδικούς που θα καταχαρούν αυτή την εβδομάδα, αφού και ο Ερμής και ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου δίνοντάς σου έντονη παρουσία και δυναμική και με το τρίγωνά τους με τον Ουρανό τόσο στις 25, όσο και στις 27 του μήνα, να περιμένεις όμορφες εκπλήξεις και απρόσμενες αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, θα είσαι εσύ αυτός ου θα αιφνιδιάσει ευχάριστα το ταίρι του. Από την άλλη, η σύνοδος Δία και Κρόνου στον 2ο οίκο σου προμηνύουν αρκετές εξελίξεις τόσο στο ερωτικά όσο και τα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σου δοθούν κάποιες ευκαιρίες που θα βελτιώσουν την κατάστασή σου.

2ο Δεκαήμερο: Αυτήν την εβδομάδα ξεκινάς χαλαρά και όσο περνούν οι μέρες θα σου φτιάχνει ακόμα περισσότερο η διάθεση. Μόλις περάσει δε η Αφροδίτη στον 12ο οίκο σου θα είσαι αρκετά αισιόδοξος, ενώ θα κάνεις κι ένα διάλειμμα από τη δουλειά σου, για να ξεκουραστείς, να μαζέψεις δυνάμεις αλλά και να χαρείς τον ελεύθερο χρόνο με την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πολύ ωραία θα περάσεις τόσο ανήμερα των Χριστουγέννων, έστω και με μικρή παρέα, θα κάνεις ό,τι σε ευχαριστεί και ενδεχομένως να υπάρξει κι ένα φλερτ, που μπορεί να εξελιχθεί αργότερα σε μια όμορφη ιστορία.

3ο Δεκαήμερο: Δεν θα περάσεις και πολύ όμορφα αυτή την εβδομάδα, καθώς θα ανακύψουν διάφορα ζητήματα με την οικογένεια ή το σπίτι σου που θα σε στενοχωρήσουν και θα σου χαλάσουν τη γιορτινή διάθεση. Στις 23, ένα δυσάρεστο περιστατικό θα σε αναγκάσει να λάβεις τα μέτρα σου, ενδεχομένως και να βάλεις αυστηρά όρια, ακόμα και να διακόψεις επαφές με ένα πρόσωπο, που βλέπεις ότι δεν υπάρχει «σύνδεση» μεταξύ σας. Δεν αποκλείεται να αποκαλύψεις και διάφορα «μαγειρέματα» και να απογοητευτείς ή να γίνεις σκληρός και απόλυτος και να μην μπορεί κανείς να σου αλλάξει γνώμη. Όπως και να έχει όμως το κλίμα θα είναι βαρύ και οι αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις θα είναι τελεσίδικες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στον 12ο οίκο σου, αλλά αυτό που θα σου χαλάσει τη διάθεση αρκετά είναι κάποιο θέμα που θα ανακύψει ξαφνικά με το χώρο σου ή πρόσωπο του περιβάλλοντός σου στις 25 ή τις 27. Δεν αποκλείεται όμως να πρόκειται και για μια απρόσμενη εξέλιξη με ένα οικογενειακό ζήτημα. Διάφορες αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με τον εργασιακό σου χώρο και ανακατώματα είναι επίσης πιθανά. Από την άλλη, η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο στο ζώδιό σου είναι το πιο σημαντικό γεγονός για σένα, αφού τώρα καλείσαι να... συνθέσεις δύο διαφορετικές ενέργειες και να συνδυάσεις την τύχη με τη δουλειά προκειμένου να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή, κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί άλλο η θεωρία, άλλο η πράξη.

2ο Δεκαήμερο: Εσύ, από την άλλη, όχι μόνο δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα, αλλά θα ξεχάσεις τελείως άγχη και προβλήματα, ενδεχομένως να βρίσκεσαι και στον κόσμο σου, αγκαλιά με το πρόσωπο που σε συντροφεύει αυτό τον καιρό, περνώντας όσο πιο ωραία γίνεται όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά και όλη την εβδομάδα. Αγορές, δώρα, γευστικές και ερωτικές απολαύσεις, όλα είναι στο μενού. Οι φίλοι, αν είσαι μόνος, θα είναι στο πλευρό σου και ακόμα κι αν δεν μπορείς να βγεις έξω, θα διασκεδάσεις μαζί τους, θα ξενυχτήσεις, θα γελάσεις, ίσως και να υπάρξει αιθέρια ύπαρξη που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

3ο Δεκαήμερο: Όμορφες θα είναι οι δυο πρώτες μέρες της εβδομάδας αυτής, μάλιστα είναι πολύ πιθανό να έχεις τόσο τα οικονομικά, όσο και τα ερωτικά τυχερά σου, ενώ αν είσαι σε σχέση, το κλίμα θα είναι τόσο όμορφο και χαλαρό που δε θα θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα άλλο, πέρα από το ταίρι σου. Μοναδική αρνητική παρένθεση είναι στις 23 του μήνα, όπου θα μάθεις διάφορα που θα σε στενοχωρήσουν, που ενδεχομένως να αφορούν στη δουλειά σου ή ένα συνάδελφό σου. Θα είναι από τις λίγες φορές που μπορεί να βγάλεις ένα σκληρό πρόσωπο και να μην θέλεις πια να έχεις καμία σχέση μαζί του. Προσοχή χρειάζεται κι η υγεία σου.

ΙΧΘΥΕΣ

1ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα θα φέρει αρκετά γεγονότα που αφορούν όμως περισσότερο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως τις φιλικές, καθώς στις 21 του μήνα ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στον 11ο οίκο σου. Δεν αποκλείεται τόσο στις 25, όσο και στις 27 του μήνα μια είδηση που θα λάβεις ή ένα περιστατικό που αφορά σε ένα πρόσωπο του στενού σου κύκλου που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Πιθανόν, να κάνεις και μια αξιόλογη γνωριμία, από εκεί που δεν το περιμένεις. Από την άλλη, Δίας και Κρόνος στον 12ο οίκο σου θα αρχίσουν να «δουλεύουν» μέσα σου, να σου δίνουν «στίγματα» ότι θα πρέπει να ξεκινήσεις τους απολογισμούς και τις αναθεωρήσεις που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς.

2ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά υπέροχα για σένα. Θα είσαι στα καλύτερά σου, μέσα στο πνεύμα των γιορτών και τη μαγεία τους και θα χαρείς με την καρδιά σου κάθε στιγμή. Από τις 24 του μήνα, θα υπάρξει μια ανακατωσούρα ενδεχομένως και διάφορα ευτράπελα που αφορούν σ τα επαγγελματικά σου, όμως δεν έχεις ιδιαίτερο λόγο να ανησυχείς. Μια χαρά θα περάσεις τις ημέρες των Χριστουγέννων με τα μέλη της οικογένειάς σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, θα επικοινωνήσεις με αρκετά πρόσωπα που είχες καιρό να μάθεις νέα τους και κυρίως θα φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Το μόνο που ίσως θα έπρεπε να προσέξεις είναι τα έξοδά σου και κυρίως άσκοπες αγορές.

3ο Δεκαήμερο: Τις δυο πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είσαι στα καλύτερά σου, θα έχεις την αισιοδοξία σου, την θετική σου ενέργεια και βέβαια το χριστουγεννιάτικο mood και θα νιώθεις υπέροχα. Στις 23 όμως θα χαθεί κάθε τι όμορφο καθώς είναι πιθανό ένα δυσάρεστο περιστατικό που αφορά τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σου. Ίσως όμως είναι και το καμπανάκι που χτύπησε και εσύ θα πρέπει να τελειώνει με κάποια κακώς κείμενα, που όλο καθυστερούσες, αλλά πια έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να τερματίσεις μια φιλία, αφού μετά από «απανωτά κρούσματα» θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει πια τίποτα που να σε δένει ή θα δεις την προδοσία μπροστά στα μάτια σου.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr