Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

Λίγο πριν φύγει για τα καλά, το 2020, έχουμε την τελευταία Πανσέληνο της χρονιάς, στον Καρκίνο, στις 30/12, η οποία θα φορτίσει συναισθηματικά Κριούς Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το α’ δεκαήμερο, αλλά και Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, καθώς συμμετέχει κι ο Ουρανός στον Ταύρο. Την ίδια μέρα, έχουμε και το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που θα φέρει αντιμέτωπο με αρκετές απογοητεύσεις, αυταπάτες και πλάνες τα Μεταβλητά και Σταθερά ζώδια του β’ δεκαημέρου. Την Πρωτοχρονιά, ωστόσο, έχουμε το εξάγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, που αν μη τι άλλο θα ανεβάσει το ηθικό, θα ξαναφέρει την ελπίδα και τη θετική οπτική στα Παρορμητικά και Μεταβλητά, επίσης, του β’ δεκαημέρου. Κατά τα άλλα, ο Άρης φτάνει όλο και περισσότερο στο τέλος του Κριού ενώ η Αφροδίτη στις 2/1 θα περάσει στο γ’ δεκαήμερο του Τοξότη.

Καλή Χρονιά, με υγεία και αγάπη!

Ας δούμε πιο αναλυτικά όμως τι μέλλει γενέσθαι για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

ΚΡΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα σε επηρεάσει αρκετά τόσο στα οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά σου. Είναι πιθανές οι... τρικλοποδιές που μπορεί να σου βάλουν στη δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν και προβλήματα που δεν έλυσες και τώρα θα στριμωχτείς άσχημα! Ενδεχομένως να επηρεαστεί και η οικονομική σου κατάσταση από κάποιες ανακατατάξεις ή να γίνει αυτό που προσπαθούσες να αποφύγεις. Να ξέρεις πάντως ότι πιο εύκολο είναι τώρα να κλείσεις οριστικά θέματά σου, παρά να κάνεις έναρξη μιας καινούργιας κατάστασης.

2ο Δεκαήμερο: Αρκετά μπερδέματα, παρανοήσεις και λάθη στη δουλειά σου, αυτή την εβδομάδα, θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου, γι’ αυτό να τσεκάρεις πάντα τι κάνεις και τι ακριβώς σου ζητούν. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να έχει «κυκλοφορήσει» ένα ψέμα σε βάρος σου το οποίο θα μάθεις από... καλοθελητές, όμως κι εκεί να κρατήσεις τις αμφιβολίες σου. Από την άλλη, την Πρωτοχρονιά, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις, θα κάνεις όνειρα, θα ατενίσεις το μέλλον σου με αισιοδοξία και φυσικά θα ξεκουραστείς και θα ξεχάσεις δυσάρεστες στιγμές.

3ο Δεκαήμερο: Εσύ έχεις ήδη αυξήσεις ταχύτητα, ίσως πάρεις και παραπάνω θάρρος από όσο χρειαζόσουν και είπες να βάλεις μπροστά να κλείσεις εκκρεμότητες προσωπικής φύσης, μάλιστα, κάποιες από αυτές με συνοπτικές διαδικασίες. Από την άλλη όμως, εφ’ όσον δε διακρίνεσαι έτσι κι αλλιώς για την υπομονή σου, δεν αποκλείεται να διαφωνήσεις έντονα ή πιο συχνά και να αρπάζεσαι πιο εύκολα. Ευνοείσαι, ωστόσο, αρκετά σε εκπαιδευτικά ή νομικά ζητήματα και κυρίως σε επαφές εντός και εκτός χώρας. Ίσως υπάρξει κι ένα φλερτ, που θα σε ενθουσιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Ενώ ξεκινάς την εβδομάδα πολύ δυναμικά και μάλιστα έχεις και τις καλές στιγμές σου στη δουλειά, με την Πανσέληνο, στις 30 θα χαλαστείς, αφού δεν φέρνει ούτε ευχάριστα νέα, ούτε και εξελίξεις. Είναι όμως ιδανική, μιας και συμμετέχει ο Ουρανός στο ζώδιό σου, για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, να βάλεις ένα τέλος στα γραφειοκρατικά σου θέματα ή να κόψεις επαφές με άτομα του κοντινού σου κύκλου, που το μόνο που σου προσφέρουν είναι να σου κάνουν το κεφάλι «καζάνι» με τη γκρίνια και τα προβλήματά τους. Λέγοντας πάντως το δικό σου παράπονο να ξέρεις ότι θα δημιουργηθεί ένταση.

2ο Δεκαήμερο: Εσύ, στις 30, οφείλεις να προσέχεις διπλά, καθώς θίγονται τόσο οικονομικά, όσο και αισθηματικά σου ζητήματα. Απλά να ξέρεις ότι αυτό που βλέπεις ή νομίζεις δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αν πας «καλή τη πίστη», στο τέλος θα προδοθείς και θα απογοητευτείς. Συμφωνίες ή αγορές είναι προτιμότερο να τις αποφύγεις. Μια χαρά θα περάσεις την Πρωτοχρονιά, παρέα με τα πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται και μια γνωριμία ή επαφή που θα κάνεις να αποδειχτούν αρκετά χρήσιμες για το επαγγελματικό ή και το ερωτικό σου μέλλον.

3ο Δεκαήμερο: Μπορεί να σε πιάσει μια πρεμούρα ή να φορτιστείς άσχημα από κάποιες καταστάσεις προσωπικές ή της δουλειάς, αλλά μην στενοχωριέσαι, προσωρινό θα είναι! Άσε, που μπορεί να ξεκολλήσεις κιόλας από ό,τι σε κρατάει πίσω και να πας για άλλα, χωρίς να χάσεις χρόνο. Από τις 2 του μήνα, με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου δε σε αγγίζει τίποτα! Και τον τρόπο σου με τα λεφτά τον έχεις, και σου έρχονται κι άλλα, και τα σουξέ σου, και την καλοπέρασή σου! Δεν αποκλείεται κιόλας, αφού νιώθεις ότι έχεις εύνοια, να πεις το ναι σε μια πρόταση που θα σου γίνει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο Δεκαήμερο: Ανεξάρτητα από το οτιδήποτε, τέλος του μήνα είναι κι αν ξόδεψες και παραπάνω χρήματα για το γιορτινό τραπέζι, θα σε πιάσει μια ανησυχία, οπότε δεν αποκλείεται να κάνεις τους υπολογισμούς σου, για να δεις αν τη βγάζεις καθαρή μέχρι τις αρχές του καινούργιου χρόνου. Σε αυτήν θα συντελέσει και η Πανσέληνος στις 30. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να τελειώσεις με μια υπόθεση που σχετίζεται με τα οικονομικά ή τα ερωτικά σου. Κι αν δεν πάρεις εσύ την πρωτοβουλία να κλείσεις τις «τρύπες», τότε να ξέρεις ότι θα σκάσει κάποιο έκτακτο έξοδο και θα τρέχεις. Πιθανές είναι και αλλαγές στη δουλειά σου.

2ο Δεκαήμερο: Δύσκολη θα είναι στο μεγαλύτερο μέρος της αυτή η εβδομάδα για σένα. Στις 30, δεν αποκλείεται μια εξαπάτησή σου από συνεργάτη ή το ταίρι σου, αλλά και μια απογοήτευση γιατί άλλα ήλπιζες στα επαγγελματικά σου κι άλλα τελικά ήρθαν. «Μαγειρέματα», ψέματα και λάθη είναι επίσης πιθανά. Την Πρωτοχρονιά, πρόσεξε γιατί ενδέχεται να χάσεις και χρήματα ή να μη βρίσκεις έγγραφά σου, αλλά και να ξεχάσεις κάτι σημαντικό! Επιπλέον, στη δουλειά σου να έχεις υπόψη σου ότι παίζεται παιχνίδι πίσω από την πλάτη σου γι’ αυτό δεν πρέπει να δίνεις δικαιώματα.

3ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα θα έχει τις καλές και τις πιο χαλαρές στιγμές της, όσον αφορά στα προσωπικά σου και τις σχέσεις σου, με εξαίρεση ίσως τις φιλικές, αφού κάποιες συμπεριφορές θα σε εκνευρίσουν. Ωστόσο, όσον αφορά στο ταίρι σου, δεν έχεις τίποτα να ανησυχείς. Ίσα-ίσα που όσο περνούν οι μέρες, τόσο πιο κοντά θα έρθετε και φυσικά τα καλύτερα θα έρθουν μετά τις 2 του μήνα που θα περάσει κι η Αφροδίτη απέναντί σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να προκύψει νέα γνωριμία, συνεργασία αλλά και μια όμορφη, χαλαρή σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Έντονα φορτισμένος θα είσαι αυτή την εβδομάδα, ενδεχομένως και από ζητήματα είτε με τη σχέση σου είτε με τους συνεργάτες σου. Αισθάνεσαι ότι υπάρχει έλλειψης κατανόησης ή η αντιμετώπιση στα θέματα που βιώνεις δεν είναι κι η πιο σωστή. Η κυκλοθυμία σου θα μεγαλώσει με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 30 και θα θελήσεις να προχωρήσεις σε ένα ξεκαθάρισμα, θεωρώντας ότι μόνο έτσι θα στρώσει η κατάσταση. Αποφάσεις και κινήσεις, κάτω από συναισθηματικό βάρος καλύτερα να τις αποφύγεις για να μην κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Ίσως έχεις και θέματα με ένα φίλο ή φίλη σου!

2ο Δεκαήμερο: Οι μέρες είναι πονηρές και γενικά επικρατεί μια σύγχυση ή θολούρα σε ό,τι αφορά στη δουλειά σου, που όχι μόνο σε αποδιοργανώνει, αλλά και σε επηρεάζει ψυχολογικά, αφού νιώθεις ότι δεν έχεις εικόνα και αν δεν περάσει ένα μικρό χρονικό διάστημα, δεν θα αποκτήσεις. Δεν αποκλείεται να έχεις και μια μικρή ενόχληση στην υγεία σου. Ωστόσο, όλα αυτά θα τα αφήσεις πίσω σου από την καινούργια χρονιά και θα προσπαθήσεις να ανακτήσεις τη θετική σου ενέργεια, θέλοντας να πιστέψεις ότι αρκετά από αυτά που σε απασχόλησαν θα εκλείψουν.

3ο Δεκαήμερο: Μέχρι και παραμονές Πρωτοχρονιάς θα είσαι στην τσίτα, ασχολούμενος κυρίως με τα επαγγελματικά σου και με άτομα που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο χώρο. Άλλωστε υπάρχουν θέματα ανοιχτά και αν δεν κλείσουν, δε θα ησυχάσεις. Από τις 2 του μήνα ωστόσο και μετά θα αρχίσουν να στρώνουν τα πράγματα στη δουλειά σου. Ίσως υπάρξει και μια θετική αλλαγή όσον αφορά στις συνθήκες ή τον τρόπο που εργάζεσαι που με χαρά θα υποδεχτείς, βελτίωση των σχέσεων με τους συναδέλφους ή υπαλλήλους σου, ενώ δεν αποκλείεται και κάποιο δώρο ή υπόσχεση για προαγωγή. Και η υγεία σου θα είναι άψογη!

ΛΕΩΝ

1ο Δεκαήμερο: Παρότι βρισκόμαστε στη βδομάδα της Πρωτοχρονιάς, οι δουλειές όχι μόνο δεν μειώνονται, αλλά οι ρυθμοί γίνονται πιο εντατικοί, οπότε κι εσύ μην περιμένεις τώρα να ξεκουραστείς! Αντίθετα, με την Πανσέληνο στις 30, ίσως σου ζητηθεί και να βάλεις πλάτη, να αναλάβεις επιπλέον καθήκοντα ή να προκύψει ανάγκη της τελευταίας στιγμής και να «βισματωθείς». Επιπλέον, επειδή η κατάσταση στα επαγγελματικά σου είναι περίεργη, καλό θα ήταν να μην προκαλέσεις ή να το παίξεις «επαναστάτης», εκτός αν ψάχνεις αφορμή για να φύγεις. Ακόμα, πρόσεξε την υγεία σου γιατί το πολύ άγχος και την πίεση ίσως σου δημιουργήσουν θέματα.

2ο Δεκαήμερο: Αντιφάσεις, δικαιολογίες ή ψέματα θα σου δημιουργήσουν καχυποψία όσον αφορά στον /ην ερωτικό/η σου σύντροφο καιδεν αποκλείεται να φαντάζεσαι διάφορα, μέχρι και το ότι δεν είναι πιστός/η. Από την άλλη, καλό θα ήταν κι εσύ να μην υποσχεθείς κάτι που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις γιατί θα προκαλέσεις την απογοήτευσή του. Καλού-κακού απόφυγε αγορές στις 30 του μήνα.Την Πρωτοχρονιά, με την ανατολή του νέου Έτους θα υπάρξει και η δική σου ψυχική ανάταση, ενώ θα αρχίσεις να ελπίζεις και πάλι για μια αύξηση, προαγωγή ή έστω ένα δώρο, σημάδι της εκτίμησης για την προσφορά σου.

3ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα δεν πρόκειται να σε στενοχωρήσει, αλλά να σε εξαντλήσει, εξ αιτίας των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητας, αλλά και των αρκετών επαφών που θα κάνεις μέχρι να κατέβουν τα ρολά και να έρθει η Πρωτοχρονιά. Από την άλλη, μια ευχάριστη περίοδος ξεκινά για σένα από τις 2 του μήνα με την Αφροδίτη πλέον στον 5ο οίκο σου, που θα σε ξανακάνει αισιόδοξο, δημιουργικό και κεφάτο. Εκτός αυτού, να περιμένεις και αισθητή βελτίωση της ερωτικής σου ζωής, είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση, καινούργια ειδύλλια και γνωριμίες, αλλά και χαρές από τα παιδιά κι άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Θα ζοριστείς λίγο με την Πανσέληνο, που «χτυπάει» τις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται κιόλας να κατηγορηθείς από κάποιον/α για αδιαφορία ή ψυχρότητα και να χρειαστεί να δώσεις τις δικές σου εξηγήσεις. Από την άλλη, δεν αποκλείεται και να πάρεις ξαφνικά κάποιες αποφάσεις που αφορούν στα ερωτικά σου ή να δεχτείς ένα μήνυμα, που δεν περίμενες, με αφορμή τις ημέρες, που θα σε γυρίσει και πάλι πίσω στο χρόνο. Αν πρόκειται για πρώην ή άτομο που υπήρξε κάποια στιγμή ένα φλερτ αλλά δεν προχώρησε και δεν είσαι σίγουρος/η για τα αισθήματά σου, καλό θα ήταν να το κόψεις από την αρχή.

2ο Δεκαήμερο: Δύσκολη θα είναι η εβδομάδα για σένα, καθώς στις σχέσεις σου επικρατεί ένα αλαλούμ. Άλλα λες, άλλα καταλαβαίνουν, άλλα σου υπόσχονται και ενδεχομένως ο καθένας να παίζει το βιολί του και εσύ να μην ξέρεις τι σου γίνεται. Από την άλλη, το ταίρι σου θα προσπαθήσει να αποφύγει κάθε ευθύνη ή δουλειά, πετώντας το μπαλάκι σε εσένα, χρησιμοποιώντας διάφορες δικαιολογίες, οπότε καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η κι αν θες κάτι να γίνει, κάν’ το μόνος/η σου. Την Πρωτοχρονιά πάντως θα τα απωθήσεις όλα από το μυαλό σου, για να μη χαλάσετε τις καρδιές σας, όχι όμως ότι θα ξεχάσεις κιόλας. Απλά, θα επανέλθεις κάποια στιγμή αργότερα.

3ο Δεκαήμερο: Ζόρια πολλά δεν τραβάς, όμως χρειάζεται συνεχώς να κρατάς τα λουριά στα οικονομικά και να μην ξεφεύγεις από τον έλεγχο, αφού ναι μεν έχει έσοδα, αλλά τείνουν να ισοφαριστούν από τα έξοδά σου. Οπότε μην ξενοιάζεις. Από την άλλη, με την είσοδο της Αφροδίτης στον 4ο οίκο σου ίσως αλλάξεις κι αρκετά πράγματα στο σπίτι σου, ξεφεύγοντας από τον προϋπολογισμό σου ή κάνεις μια αγορά οικιακού εξοπλισμού. Πιθανό όμως είναι να πάρεις κι ένα δώρο, αλλάκαι να βελτιωθούν οι σχέσεις σου με την οικογένειά σου, αν αποδεχτείς κι εσύ κάποια τα στραβά της...

ΖΥΓΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Θα πιεστείς αρκετά από την Πανσέληνο στις 30, όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά και πρακτικά, αφού θα έχεις να αντιμετωπίσεις και επαγγελματικά, ίσως και οικογενειακά θέματα. Κάποια στιγμή ενδεχομένως να νιώσεις ότι είναι άδικο ό,τι συμβαίνει γιατί έχεις προσπαθήσει αρκετά ή ότι οτιδήποτε κι αν κάνεις, δεν αλλάζει η κατάσταση. Το ζητούμενο όμως είναι να αλλάξεις εσύ στάση στα πράγματα και να μην τα παίρνεις τόσο προσωπικά. Σαφώς έχεις τις ευθύνες σου, αν πάει κάτι στραβά ή δε γίνει, όμως αν παλεύεις μόνος, χωρίς βοήθεια ή συμπαράσταση, φρόντισε να το αναδείξεις, προς κάθε κατεύθυνση. Ένα έκτακτο έξοδο ή μια εξέλιξη στα ερωτικά σου είναι επίσης πιθανή.

2ο Δεκαήμερο: Μια σύγχυση, ένα χάος θα επικρατεί τόσο στις επαφές σου, όσο και στις δουλειά σου, όπου δεν αποκλείεται το πρόγραμμα να αλλάξει, να γίνουν λάθη, παρανοήσεις ή να ξεχαστεί κάτι σημαντικό και να τρέχεις τελευταία στιγμή κι αν... προλάβεις. Από την άλλη, μια προσδοκία σου θα διαψευστεί και ενδεχομένως να πέσεις έξω στις εκτιμήσεις σου. Την Πρωτοχρονιά τα μπερδέματα θα συνεχιστούν, εσύ θα βιώνεις το «άλλα λέει η θεια μου, άλλα ακούν τα αφτιά μου», όσον αφορά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και οι παρεξηγήσεις θα δημιουργήσουν εντάσεις. Γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή για να μη χαλάσει η διάθεσή σου χρονιάρα μέρα.

3ο Δεκαήμερο: Θα συνεχίσεις να είσαι στην τσίτα και αυτή την εβδομάδα, αφού θα έχεις τον Άρη από απέναντι να σε τσιγκλά και να μη σε αφήνει να ησυχάσεις στις σχέσεις σου. Πότε έχει πρόβλημα το ταίρι σου, πότε οι συνεργασίες σου, οπότε εύκολα θα χάνεις κι εσύ την υπομονή σου και το κλίμα θα φορτίζεται επικίνδυνα. Ωστόσο, από τις 2 του μήνα, τουλάχιστον όσον αφορά στα γραφειοκρατικά σου, τις επαφές σου, τις σχέσεις σου με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και γενικότερα της καθημερινής σου ζωής να περιμένεις αισθητή βελτίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Με την Πανσέληνο, θα βγουν στην επιφάνεια αρκετά, ενώ θα αναγκαστείς να βάλεις τέλος σε υποθέσεις που τράβηξαν καιρό με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα. Μπορεί να φανείς άπονος, απότομος ή αυστηρός, φρόντισε όμως, παράλληλα, να είσαι και δίκαιος γιατί υπάρχει περίπτωση να συγχυστείς από κάτι και να τα βάλεις με αυτόν/η που δε φταίει σε τίποτα. Από την άλλη, μιας και μετέχει ο Ουρανός απέναντί σου, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου ένταση για κάτι που θα πεις ή μια απόφασή σου που θα προκαλέσει την αντίδρασή τους. Να έχεις υπόψη σου ότι το ζητούμενο είναι να κλείνεις μέτωπα κι όχι να ανοίγεις κι άλλα.

2ο Δεκαήμερο: Στις αρχές τις εβδομάδας, οφείλεις να είσαι υποψιασμένος και να διατηρήσεις τις αμφιβολίες σου αναφορικά σε πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά και σε προσεγγίζουν είτε για οικονομικά ζητήματα είτε σε φλερτάρουν. Πολύ πιθανό να κρύβεται σκοπιμότητα ή να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν γι’ αυτό να έχεις το ένστικτό σου σε εγρήγορση. Υποσχόμενες είναι οι μέρες γύρω στην Πρωτοχρονιά για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου, αφού υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια καινούργια γνωριμία ή να σε φέρουν σε επαφή με κάποιον/α που μπορεί να πραγματοποιήσει μια επιθυμία σου.

3ο Δεκαήμερο: Τα εργασιακά σου θα συνεχίσουν και αυτή την εβδομάδα να σε αγχώνουν, αφού η κατάσταση δε λέει να στρώσει και ανακύπτουν συνεχώς καινούργια προβλήματα, είτε με τον εξοπλισμό ή τις συνθήκες που επικρατούν στον εργασιακό χώρο είτε με συναδέλφους ή υπαλλήλους σου. Από τις 2 του μήνα, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά, έρχονται καλύτερες μέρες. Αν μάλιστα χαλαρώσεις λίγο και ακολουθήσεις μια άλλη τακτική, προσβλέποντας στο «τώρα» κι όχι στο μέλλον, τότε θα βγεις από κάθε άποψη κερδισμένος. Πιθανό είναι να εισπράξεις και κάποια χρήματα, που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις τις ανάγκες σου, ακόμα και για να βάλεις στην άκρη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο Δεκαήμερο: Με την Πανσέληνο στις 30 του μήνα να περιμένεις γεγονότα σχετικά με τα οικονομικά ή τα ερωτικά σου που θα είναι μάλλον καταλυτικά για το μέλλον. Δεν αποκλείεται να στενοχωρηθείς αρκετά με μια εξέλιξη ή να αναγκαστείς να πάρεις μια απόφαση που απέφευγες καιρό. Το σίγουρο είναι ότι η διαχείρισή σου δεν ήταν για σεμινάριο εξ αιτίας της επιπολαιότητάς σου και τώρα θα χρειαστεί να αναλάβεις τον έλεγχο. Επιπλέον, ένας απολογισμός είναι πιθανός αναφορικά με το τι δίνεις και τι παίρνεις από ένα πρόσωπο, ίσως νιώσεις μοναξιά, ενοχές ή να σκεφτείς πολύ σοβαρά το μέλλον σου, κάνοντας τις ανάλογες κινήσεις. Κάτι σχετικό με τη δουλειά σου μπορεί να σε αναστατώσει.

2ο Δεκαήμερο: Η Αφροδίτη θα σου δημιουργήσει αρκετά μπλεξίματα, ίσως μάλιστα και να ανακαλύψεις κάποια μυστικά ή ψέματα αναφορικά με την οικογένειά σου, που θα σε χαλάσουν πολύ. Από την άλλη, επειδή κι εσύ είσαι «αλλού» ή σε πιάνει υπεραισιοδοξία, φρόντισε να μη γεμίσεις με προσδοκίες και ελπίδες κάποιο άτομο και δεν μπορείς ύστερα να ανταποκριθείς. Την Πρωτοχρονιά, αρκετά θα είναι τα ευτράπελα, τα λάθη ή οι παραλείψεις, που ενδεχομένως να σου κοστίσουν και σε χρόνο και σε χρήμα, όπως επίσης και μια ζημιά του σπιτιού ή του οικιακού σου εξοπλισμού.

3ο Δεκαήμερο: Όσο ο Άρης είναι στον 5ο σου, τόσο δεν μπορείς να συγκρατήσεις την ορμή σου και υπάρχουν φορές που ο ενθουσιασμός ή η σιγουριά σου σε βάζουν σε μπελάδες. Από την άλλη, αν έχεις παιδιά, αυτή την εβδομάδα θα είναι δύσκολο να τα ελέγξεις, αφού έχουν την τάση να κάνουν του κεφαλιού τους, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις. Από τις 2 του μήνα, ωστόσο, η Αφροδίτη θα περάσει πάνω σου, όπου τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο θα έχεις μεγάλη εύνοια. Μπορεί να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, μια παρέμβαση αισθητική και αρκετές κατακτήσεις. Σίγουρα πάντως θα αισθάνεσαι όμορφα και αυτό... θα φαίνεται και προς τα έξω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο Δεκαήμερο: Η Πανσέληνος, στον άξονά σου, θα δημιουργήσει αρκετά ζητήματα στις σχέσεις σου, όπου θα κληθείς να τα αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά και πρακτικά, χωρίς «συναίσθημα», αν θέλεις να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους. Ενδεχομένως να χρειαστεί να συμπαρασταθείς στο ταίρι σου ή σε έναν συνεργάτη σου που περνάει δύσκολα, αλλά και να σταματήσεις να είσαι υποχωρητικός με κάποιες συμπεριφορές, αφού βλέπεις ότι η στάση σου δεν εκτιμάται. Επειδή και ο Ουρανός συμμετέχει ενεργά, ίσως, μετά από ένα περιστατικό, βάλεις τέλος σε ένα ειδύλλιο ή να σου φύγει κάθε ερωτική διάθεση για ένα συγκεκριμένο άτομο.

2ο Δεκαήμερο: Μια απογοήτευση θα σε κυριεύσει στις 30 του μήνα, ίσως να σκεφτείς ότι έκανες κόπο άδικα ή οι προσπάθειές σου δεν ευοδώθηκαν, αλλά μάλλον είναι η δική σου αίσθηση ή έτρεφες μεγάλες προσδοκίες για κάτι που δεν ήταν καν σίγουρο. Επιπλέον, ίσως ανακαλύψεις κάποιο ψέμα που σου έχουν πει, μια απάτη σε βάρος σου, ακόμα κι ότι ήσουν το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, χωρίς να το γνωρίζεις. Την Πρωτοχρονιά δεν αποκλείεται να λάβεις ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα που θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Μια κουβέντα επίσης θα είναι ενθαρρυντική, που θα σε κάνει να ελπίσεις στα καλύτερα.

3ο Δεκαήμερο: Όσο ο Άρης είναι στο «σπίτι» σου, ήρεμα δεν θα περάσεις, αφού, εκτός του ότι δε γίνεται τίποτα απ’ όσα προγραμμάτιζες, αλλά, δημιουργούνται και καταστάσεις από το πουθενά με τα κοντινά σου πρόσωπα ή ζημιές στο σπίτι σου, που πρέπει να αποκαταστήσεις και σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Από τις 2 του μήνα, ωστόσο, τουλάχιστον από πλευρά ψυχολογίας θα είναι πολύ καλύτερα, όλα αυτά θα τα παίρνεις πιο χαλαρά, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και ευχάριστα που αφορούν στη δουλειά σου. Εκτός αυτού, ίσως πάρεις και μια άδεια για να ξεκουραστείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο Δεκαήμερο: Η Πανσέληνος θα σου πέσει λίγο βαριά γιατί θα σου φέρει μπροστά σου όσα έπρεπε ή δεν έπρεπε να κάνεις κι εσύ αδιαφορούσες, κυρίως στη δουλειά σου. Ίσως υπάρχει κι ένας εκνευρισμός γιατί είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν, οπότε θα αναγκαστείς να αυξήσεις την ταχύτητά σου για να διευθετήσεις τις όποιες υποχρεώσεις σου. Δεν αποκλείεται και να νιώσεις ενοχές για μια συμπεριφορά σου, να βγει στην επιφάνεια κάτι που αφορά σε ένα πρόσωπο στη δουλειά σου που δε σε συμπαθεί ή μια υπόθεση που αφορά ακόμα και σε άτομο της οικογένειάς σου. Η υγεία σου χρειάζεται προσοχή πάντως γι’ αυτό να τρως πιο σωστά και να ξεκουράζεσαι περισσότερο.

2ο Δεκαήμερο: Πολλά θα είναι τα ανακατώματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αυτή την εβδομάδα, ενώ δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε φιλικές σχέσεις να σου αποκαλύψει τα αισθήματά του και να το... προσγειώσεις, αφού δεν είναι αμοιβαία. Το ίδιο όμως θα μπορούσε να συμβεί και σε εσένα, να είχες μπερδέψει το ενδιαφέρον του και θεώρησες ότι είναι ερωτικό. Γύρω στην Πρωτοχρονιά, μπορεί να συμβεί κάτι καλό, σχετικό με τη δουλειά σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να πάρεις επιπλέον χρήματα που χρειάζεσαι ή να μάθεις ότι ένα πρόσωπο μέσα από το συγκεκριμένο χώρο τρέφει αισθήματα για σένα.

3ο Δεκαήμερο: Αρκετά έντονοι θα είναι οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου, αυτή την εβδομάδα, είτε γιατί θα έχεις αρκετά ψώνια να κάνεις είτε γιατί θα τρέχεις να κλείσεις κάποιες υποθέσεις σου, πριν την Πρωτοχρονιά. Πιθανός είναι και ένας τσακωμός με άτομο του κοντινού σου περιβάλλοντος. Ωστόσο, τα καλύτερα θα έρθουν για σένα μετά τις 2/1, αφού η Αφροδίτη στον 11ο οίκο σου, εκτός του ότι σε κάνει πιο αισιόδοξο και κοινωνικό, θα βοηθήσει ώστε να έρθεις σε επαφή με καινούργια πρόσωπα, με τα οποία έχετε κοινά. Ίσως γεννηθεί και μια νέα φιλία ή έρωτας ή ξεκινήσεις ένα χόμπι.

ΙΧΘΥΕΣ

1ο Δεκαήμερο: Η Πανσέληνος στον 5ο οίκο σου φέρνει εξελίξεις στις ερωτικές σου κυρίως και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες, προκειμένου να λυθούν κάποια ζητήματα ή να προχωρήσει μια κατάσταση ή να αντιμετωπίσεις τα θέματά σου με περισσότερο ρεαλισμό και λιγότερο συναισθηματισμό. Εύκολο δεν είναι, καθώς δίνεις μια ρομαντική διάσταση στα πράγματα, που όμως η εξέλιξή τους συνήθως σε απογοητεύει. Επιπλέον, δεν αποκλείεται μια είδηση ή κάτι που θα μάθεις να σε εκπλήξει, που αφορά είτε σε πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος είτε μια υπόθεσή σου.

2ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα δεν ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για σένα, καθώς θα υπάρξουν διάφορα που θα σε μπερδέψουν ή θα σου δημιουργήσουν καχυποψία σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Αν μάλιστα είχες κάνει τα «στραβά μάτια», ξέχασες, παραπλάνησες ή προσπάθησες να καλύψεις ένα λάθος σου, θα έρθεις σε αρκετά δύσκολη θέση. Ωστόσο, γύρω στην Πρωτοχρονιά, καλό θα ήταν να επιδιώξεις κάποιες επαφές, να διευρύνεις τον κύκλο σου ή να συζητήσεις κάποιες ιδέες ή προτάσεις γιατί δεν αποκλείεται να έρθει κάτι καλό που αφορά στην προώθησή σου. Επιπλέον, ίσως έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

3ο Δεκαήμερο: Χρειάζεται προσοχή αυτή η εβδομάδα, όσον αφορά στα έξοδά σου, αφού τείνουν να ξεπεράσουν τα έσοδα και μιας και είμαστε στο τέλος του μήνα και λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, φρόντισε να καλύψεις τις ανάγκες σου, χωρίς να ξετιναχτείς ή να κάνεις αχρείαστες αγορές. Η ψυχολογία σου θα ανέβει κατά πολύ, μετά τις 2 του μήνα, ενώ θα συμβαίνουν και όμορφα πράγματα που θα αφορούν στα επαγγελματικά σου. Αν έχεις τα κατάλληλα προσόντα, ίσως υπάρξει και μια αναβάθμισή σου, μια πρόταση για άλλη θέση που θα σου ταιριάζει περισσότερο ή να ξανακερδίσεις τις εντυπώσεις και την εύνοια ενός ανωτέρου σου.

 

Με πληροφορίες από astrology