Τι προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για ολόκληρο το 2021

POP UP TEAM
/
17 Ιανουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Κώστας Λεφάκης επιχείρησε να κάνει προβλέψεις για ολόκληρο το 2021, αλλά και τις χρονιές που θα ακολουθήσουν. «Η χρονιά αυτή θα είναι κάπως καλύτερη από το 2020 σε λεπτομέρειες διαβίωσης, αλλά θα έχει αιφνίδιες μεταβολές, αναπάντεχα γεγονότα. Εγώ την ονόμασα ποιητικά τη χρονιά του ανέμου και της βροχής» όπως συνόψισε ο αστρολόγος, συνεχίζοντας:

«Η σύνοδος στον Υδροχόο εγκαινιάζει την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση και την επιτάχυνση της ψηφιακής εποχής, η οποία μέχρι το 2030 και κυρίως το κομμάτι 2025-2029 θα μας βοηθήσει να ζούμε ρομποτικά, θα αντικατασταθούν πολλά πράγματα από τη μηχανή, θα κάνουμε νέες προόδους στη νανοτεχνολογία, στη γενετική και ίσως και στη σωτηρία της κλιματικής αλλαγής προκειμένου το ανθρώπινο γένος να συνεχίσει να υπάρχει».

«Η σύνοδος στον Υδροχόο εγκαινιάζει την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση και την επιτάχυνση της ψηφιακής εποχής, η οποία μέχρι το 2030 και κυρίως το κομμάτι 2025-2029 θα μας βοηθήσει να ζούμε ρομποτικά»

Σε σχέση με χρονιές του παρελθόντος, ο Λεφάκης είπε: «Το 2021 μού θυμίζει το 1999 και την περίοδο ’61-’62. Θα έχουμε μεγάλες πολιτικές αλλαγές σε αρχηγικές θέσεις. Θα αναστατωθούν τα κοινοβούλια. Η Ευρώπη είναι ο μεγάλος ασθενής, στην Αμερική αρχίζει ένας καινούριος διχασμός, ο οποίος θυμίζει τον Εμφύλιο».

Ο αστρολόγος συνέχισε προσθέτοντας: «Επίσης η χρονιά έχει την πιθανότητα μιας μεγάλης σεισμικής αναταραχής, θα έχουμε μεγάλες βροχοπτώσεις και θα χαθούν λεφτά όπως χάθηκαν το 1999 στο χρηματιστήριο. Και είναι και η χρονιά που θα γίνουν εκλογές. Θα ζήσουμε προδοσίες σε ατομικό ή συλλογικό επίπεδο».

«Επίσης η χρονιά έχει την πιθανότητα μιας μεγάλης σεισμικής αναταραχής, θα έχουμε μεγάλες βροχοπτώσεις και θα χαθούν λεφτά όπως χάθηκαν το 1999 στο χρηματιστήριο»

Τι προβλέπει όμως για κάθε μήνα ξεχωριστά;

Ιανουάριος: «Ο μήνας της δοκιμασίας».

Φεβρουάριος: «Πρόσκαιρες ευκαιρίες».

Μάρτιος: «Θα φέρει αναστατώσεις και αλλαγές».

Απρίλιος: «Το καλό γίνεται πιο αισθητό».

Μάιος-Ιούλιος: «Νέος κύκλος αναπάντεχων γεγονότων, αλλά μέχρι τέλη Ιουλίου τα αποτελέσματα του εμβολιασμού θα φέρουν μια νότα αισιοδοξίας. Ενδεχόμενο εκλογών, παγκόσμιες αναταραχές».

Αύγουστος: «Ευκαιρία μιας σύντομης έστω απόδρασης».

Σεπτέμβριος: «Θα βοηθήσει τη βελτίωση σε θέματα υγείας και εργασίας».

Οκτώβριος: «Εμπόλεμο κλίμα μεταξύ κρατών και ανθρώπων».

Νοέμβριος: «Θα μας δοκιμάσει ένα νέο κύμα».

Δεκέμβριος: «Ένας μήνας κάθαρσης, ποιος θα προχωρήσει και ποιος θα μείνει πίσω».

Ο Λεφάκης υποστηρίζει μάλιστα ότι είχε προβλέψει την πανδημία του κορονοϊού από το 1998, σε βιβλίο που είχε γράψει, όπου είχε ονομάσει το 2020 «παγκόσμια απειλή». Θεωρεί μάλιστα ότι δεν θα βγούμε από αυτήν πριν από το 2022 και πως οι συνέπειες και ο απόηχός της θα κρατήσουν μέχρι το 2024, όταν θα επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα, «αν και διαφορετική από αυτή που ξέραμε το 2019».

http://youtu.be/DKVQiiKOuUg

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved