Αυτοί είναι οι 3 μεγαλύτεροι κουτσομπόληδες του ζωδιακού

POP UP TEAM
/
5 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Αυτοί που τους αρέσει να μιλάνε πολύ.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που απλά δεν είναι ικανοί να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και πρέπει να σχολιάσουν τα πάντα που συμβαίνουν γύρω τους κάθε στιγμή. Είναι τα ζώδια που έχουν μάθει να κουτσομπολεύουν συνεχώς και αυτό δεν είναι καλό. Είναι μία κακή συνήθεια που πρέπει να αποβάλλουν.

Τους έχεις συναντήσει στο γραφείο, έχεις τουλάχιστον ένα τέτοιο μέλος στην οικογένεια σου, ενώ εύκολα θα έχεις περάσει και μια φιλική σχέση που έχει μια τάση προς το κουτσομπολιό.
Δες παρακάτω ποιοι είναι:

 ΔΙΔΥΜΟΙ Ο Δίδυμος είναι ο πιο πονηρός κατάσκοπος όλου του ζωδιακού. Ξέρει ακριβώς πώς να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, πείθοντάς σε να του αποκαλύψεις όλες τις πληροφορίες που ψάχνει, ενώ παράλληλα σε διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να μάθει κανείς τίποτα. Πριν το καλοκαταλάβεις, του έχεις πει όλα τα μυστικά σου, αφού είναι τόσο γοητευτικός που ούτε καν το πρόσεξες.

ΖΥΓΟΣ Φαινομενικά, ποτέ δεν θα περίμενες ότι αυτό το γλυκό, αθώο και αξιαγάπητο πλάσμα, ο Ζυγός, θα εκστασιάζεται τόσο με το κουτσομπολιό. Ωστόσο, αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά τον κάνουν να είναι τόσο εξοικειωμένος με αυτό το… σπορ! Η ακίνδυνη συμπεριφορά του τού επιτρέπει να κουτσομπολεύει ανοιχτά, δημοσίως και χωρίς κανείς να τον κατηγορεί γι’ αυτό. Φέρεται φιλικά σε όλους, ακούει όλες τις πλευρές ενός θέματος και κάθε προοπτική μιας κατάστασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ένας Υδροχόος προτιμά να φοράει το προσωπείο του ατόμου που δείχνει ότι είναι υπεράνω κουτσομπολιού και μελοδραματικών καταστάσεων. Ωστόσο, η πραγματικότητα σύμφωνα με το myastro.gr δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Παρόλο που του αρέσει να προσποιείται ότι δεν θέλει να αναμιγνύεται και να «λερώνει τα χέρια του», του αρέσει να κρυφακούει τα κουτσομπολιά.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved