Τα 4 ζώδια που δεν μετανιώνουν που άφησαν μία σχέση

POP UP TEAM
/
28 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Κάποια ζώδια περνούν πολύ χρόνο νοσταλγώντας τους πρώην τους και εύχονται τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά. Από την άλλη, άλλά ζώδια δεν σκέφτονται σχεδόν καθόλου τους πρώην τους.

Ανάμεσα στα ζώδια του ζωδιακού κύκλου υπάρχουν τέσσερα ζώδια που δεν μετανιώνουν σχεδόν καθόλου που άφησαν τους πρώην τους:

Κριός

Ο Κριός νιώθει έντονα τα συναισθήματά του, έτσι οι πρώτες μέρες μετά τον χωρισμό είναι δύσκολες. Ωστόσο, συνήθως απομακρύνεται από την πρώην σχέση πιο γρήγορα από όσο περιμένει. Άλλωστε, του αρέσει να ζει τη ζωή αυθόρμητα και να εστιάζει πολύ περισσότερο στην παρούσα στιγμή ή στο μέλλον, παρά σε ένα παρελθόν που έχει τελειώσει. Φυσικά, αυτό το ζώδιο δεν έχει ανοσία στα θέματα καρδιάς. Θα κλάψει πολύ μετά τον χωρισμό. Δεν είναι σκληρός, απλά ξέρει να προχωράει μπροστά.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν μια σχέση. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν κάποιον εκτός αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή κι αν είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι γραφτό να είναι μαζί και καμία δράση δεν θα μπορούσε να διορθώσει τα προβλήματά τους.

Οι Παρθένοι είναι υπερβολικοί, οπότε σίγουρα θα περάσουν λίγο χρόνο θρηνώντας τις παλιές τους αγάπες. Ανεξάρτητα από το πόσο συναισθηματικοί μπορούν να γίνουν για τις προηγούμενες σχέσεις τους, δεν θα υπάρχουν τύψεις. Έκαναν ό,τι περνούσε από τις δυνάμεις τους για να λειτουργήσει η σχέση, αλλά και πάλι τελείωσε. Ο χωρισμός ήταν πέρα ​​από τον έλεγχό τους. Ήταν αυτό που έπρεπε να συμβεί. Το αποδέχονται.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί γνωστοί για τη μνησικακία τους. Μόλις κάποιος τους προδώσει, θα διαγράψουν τον αριθμό του και θα σας αποκλείσουν σε κάθε λογαριασμό μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να προστατεύσουν την ηρεμία τους και να διατηρήσουν την απόσταση.

Οι Σκορπιοί δεν θα μετανιώσουν για τον χωρισμό, αλλά μπορεί να μετανιώσουν για τη σχέση. Μπορεί να μετανιώσουν που εμπιστεύτηκαν το λάθος άτομο. Μπορεί να μετανιώσουν που επένδυσαν τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια όταν τελικά δεν άξιζε τον κόπο. Απομακρύνθηκαν από αυτό το άτομο για να βρουν κάποιον που τους ταιριάζει καλύτερα. Δεν θα μετανιώσουν που θέλουν περισσότερα.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δένονται μόνο με μερικά άτομα. Είναι πιστοί, οπότε οι χωρισμοί τους πονάνε. Δυσκολεύονται να συνηθίσουν να είναι μόνοι ξανά αφού πείστηκαν ότι αυτό το άτομο θα ήταν μαζί τους για πάντα. Ωστόσο, οι Αιγόκεροι είναι λογικό ζώδιο και ξέρουν ότι είναι καλύτερο να είσαι ελεύθερος παρά να κολλάς σε μια σχέση που δεν λειτουργεί. Ενώ μπορεί να περνούν πολύ χρόνο αναστατωμένοι για τους πρώην τους, δεν πρόκειται να μετανιώσουν που δίνουν προτεραιότητα στον εαυτό τους. Δεν πρόκειται να μετανιώσουν για την άρνησή τους να φτιάξουν τη ζωή τους. Αν και ο χωρισμός δεν θα είναι εύκολος, θα είναι περήφανοι για τον εαυτό τους που πήραν τη σωστή απόφαση, όχι την εύκολη απόφαση.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved