Ποια είναι τα 6 ζώδια που θυμώνουν πιο εύκολα;

©Unsplash/noah-buscher
POP UP TEAM
/
9 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Κάποια ζώδια δε γνωρίζουν τη λέξη «θυμός». Άλλα δείχνουν τεράστια υπομονή, ενώ κάποια άλλα και συγκεκριμένα τα παρακάτω 6, μπορούν «εκραγούν» με το παραμικρό. 

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα 6 ζώδια που ανεβάζουν γρήγορα στροφές.

Κριός
Ο Κριός μπορεί να θυμώσει ακόμη και με το «καλημέρα». Δεν θέλει να μπαίνει κανείς εμπόδιο στον δρόμο του. Όσο περισσότερα εμπόδια του βάλεις, τόσο πιο πολύ θα τον εκνευρίσεις. Οι κριοί δεν γνωρίζουν τη λέξη «υπομονή», ούτε καν την έχουν ακουστά. Όταν σου ζητήσει ένας κριός να κάνεις κάτι στο χρόνο που εκείνος θέλει και εσύ δεν το κάνεις, τότε την «πάτησες». Δεν τολμάς να του πεις «όχι» γιατί τότε ξεκινάει ο πόλεμος. Δεν αντιδρούν σιωπηλά όταν θυμώνουν και αν τύχει και μπεις στο στόχαστρό τους, θα στα πουν χύμα και τσουβαλάτα.

Ταύρος
Οι Ταύροι αν και παιδιά της Αφροδίτης, είναι ζώδια σταθερά. Τόσο σταθερά, που δύσκολα μπορούν να συμβιβαστούν με αλλαγές, ή οτιδήποτε μπορεί να τους βγάλει από την ζώνη άνεσής τους. Γίνονται έτσι πεισματάρηδες και θερμοκέφαλοι. Εκνευρίζονται εύκολα και μπορούν να φωνάξουν δυνατά και να γίνουν επιθετικοί όταν θυμώνουν. Ωστόσο, μετά την έκρηξη θυμού τους, ηρεμούν αρκετά γρήγορα.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι μπορεί να θυμώσουν όταν αγχώνονται. Το άγχος σε έναν Δίδυμο μετατρέπεται σε θυμό, ειδικά όταν δεν ξέρουν πώς να χειριστούν την κατάσταση. Αναστατώνονται και θυμώνουν με πρόσωπα και καταστάσεις, όταν αισθάνονται ότι δεν έχουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να λύσουν ένα πρόβλημα ή μια αναποδιά.

Παρθένος
Αν θέλεις να δεις έναν Παρθένο εκτός εαυτού, δεν έχεις παρά να του πεις ότι κάνει λάθος σε κάτι. Ή να μην βάλεις κάτι πίσω στη θέση του. Οι Παρθένοι μπορεί να γίνουν αρκετά δύσκολοι, όσον αφορά την καθαριότητα και την τάξη. Απολαμβάνουν επίσης να είναι το πιο έξυπνο άτομο στο δωμάτιο. Οπότε αν τους επισημάνεις ένα λάθος που έκαναν ή ότι κάποιες πληροφορίες που έχουν δώσει είναι λάθος, θα θυμώσουν και θα το εκφράσουν με παθητική επιθετικότητα.

Λέων
Οι Λέοντες βγαίνουν εκτός εαυτού όταν νιώθουν ότι δεν τους καταλαβαίνουν. Δεν θυμώνουν απλώς. Απογοητεύονται. Εάν αισθάνονται περιθωριοποιημένοι, θα αναστατωθούν. Γενικά ο θυμός τους εκφράζεται με τον πιο έντονο τρόπο, όταν νιώσουν ότι τους αγνοούν.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί μπορεί να μην είναι ακριβώς οξύθυμοι, αλλά είναι δυναμικοί. Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και πώς το θέλουν. Αν κάτι πάει στραβά, (όχι ακριβώς όπως εκείνοι θέλουν δηλαδή), η έκρηξη δεν αργεί αν έρθει. Μπορεί να μην εκνευρίζονται εύκολα, αλλά όταν κάτι ή κάποιος δοκιμάσει την υπομονή τους, γίνονται ανεξέλεγκτοι.

 

Με πληροφορίες από ladylike.gr

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved